Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Ingese @ 2011 04 02, 14:17)
Sveikos merginos.
Turbut mano veido odai jau niekas nepades.Tokia jau turiu nuo vaikystes.Vaikysteje tikrai turejau spoguota veido oda, priemoniu rimtu labai nebuvo, tad turiu tikrai daug poru, kurios kemsasi.Nezinau ka reiktu naudoti, kad tos poros issivalytu, na nebent tik kosmetologinis kabinetas, kur isspaudo.O visokie tonikai, kad isvalytu-kazkaip neradau tokiu.Gal jus zinote kokie tiktu ir duoti nors kazkokiu rezultatu mirstiai odai....
dekoju.

Jeigu nepagailėsi pinigų ir nusipirksi Shiseido puriness bent jau porą produktų tai jeigu tavo odai tiks tai bus tikras išsigelbėjimas,pas mane buvo labai daug inkštirų bet nusipirkau shiseido puriness prausiklį,kremą-gelį,ir tokį kremuką specialiai tepti ant porų,ir per kokią savaitę apskritai atsikračiau inkštirų visų doh.gif man tai super šita linija,daugle mėginėlių gali paprašyt ir pažiūrėtum ar tiktų tavo odai ar ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 24 balandžio 2011 - 13:36
QUOTE(Shelly @ 2011 04 24, 15:36)
Jeigu nepagailėsi pinigų ir nusipirksi Shiseido puriness bent jau porą produktų tai jeigu tavo odai tiks tai bus tikras išsigelbėjimas,pas mane buvo labai daug inkštirų bet nusipirkau shiseido puriness prausiklį,kremą-gelį,ir tokį kremuką specialiai tepti ant porų,ir per kokią savaitę apskritai atsikračiau inkštirų visų  doh.gif man tai super šita linija,daugle mėginėlių gali paprašyt ir pažiūrėtum ar tiktų tavo odai ar ne  4u.gif

o kiek mazdaug kainavo jie? blush2.gif visai ir as susidomejau g.gif bent jau prausikli ri ta kremuka inkstiram noreciau isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(^Ingucia^ @ 2011 04 25, 18:14)
o kiek mazdaug kainavo jie? blush2.gif  visai ir as susidomejau g.gif  bent jau prausikli ri ta kremuka inkstiram noreciau isigyti g.gif

Kiek atsimenu tai dauglase visi po 101lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 25 balandžio 2011 - 18:27
QUOTE(Shelly @ 2011 04 24, 14:36)
Jeigu nepagailėsi pinigų ir nusipirksi Shiseido puriness bent jau porą produktų tai jeigu tavo odai tiks tai bus tikras išsigelbėjimas,pas mane buvo labai daug inkštirų bet nusipirkau shiseido puriness prausiklį,kremą-gelį,ir tokį kremuką specialiai tepti ant porų,ir per kokią savaitę apskritai atsikračiau inkštirų visų  doh.gif man tai super šita linija,daugle mėginėlių gali paprašyt ir pažiūrėtum ar tiktų tavo odai ar ne  4u.gif

sudominote ir mane. o dienos metu tik krema tepate? ar tepatre pudra dar kazka? as pradejau galvot, gal man pudra kemsa poras...? nors ja daug laiko naudoju ir ji man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inglidukas @ 2011 04 28, 19:43)
sudominote ir mane. o dienos metu tik krema tepate? ar tepatre pudra dar kazka? as pradejau galvot, gal man pudra kemsa poras...? nors ja daug laiko naudoju ir ji man  thumbup.gif

Naudoju pudrą Chanel Vitalumiere aqua smile.gif Jeigu pudra stipriai maskuoja tai greičiausiai ir stipriai poras kemša 4u.gif
Atsakyti
Ex ax.gif ir as turiu tu inksiru, bet deja baltu po oda. Taip nervina kad juos negaliu isspausti...ir kad isviso nepradingsta. mano oda misri, tai daugiausia ju yra ant kaktos ir smakro, ryt zadu nueiti i droga ir oaziureti ar yra ta kilpute, labai sudomino. tikiuosi yra ir pades man. g.gif pas kosmetologe tai per brangu eiti, kai lesos neleidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
nusipirkau veido prausiklį, bet netikiu kad jis padės
user posted image
Atsakyti
prausiklis tikrai nepadės
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 11, 19:16)
prausiklis tikrai nepadės

tai aš suprantu, kad jų stebuklingai neišvalys, tačiau gal nors pašviesins, nes jis naudojamas ir kaip kaukė
Atsakyti
kazkas kalbejo apie shisheido (jei gerai parasiau) puriness priemones.man yra teke naudoti toki prausikli su sveiciamosiomis granulemis,tiesa jos svelnios,bet pati priemone man labai patiko,turejau miniuka,uzteko gal 6 kartams nusiprausti veida,bet skirtuma pajauciau,odele tapo zymiai svaresne,todel jei kazkas abejojat ar verta bandyti,tai tikrai manau kad verta,,pati tikrai pirkciau pilna dydi jei tik leistu finansai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2011 08 11, 19:08)
nusipirkau veido prausiklį, bet netikiu kad jis padės
user posted image

Turejau toki, siaip svelnina veida, taciau inkstiru nelabai sunaikino, nors mano atveju tik pas kosmetologe eiti biggrin.gif nes pas mane poodiniai-balti schmoll.gif nezinau ka daryti, ar geriau pataupyti pinigeliu ir nueiti pas kosmetologe isvalyti veida ir pasikonsultoti, ar geriau kilpele nusipirkti ir su ja paciai naikinti inkstirus? thumbup.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau kilpute, na ir pabandziau inkstirus baltus poodinius paspaudinet. spaudinejau kaktos zona. na siaip visai nieko.tik idomu jus kai paspaudziat su ta kilpele inkstira lieka kilpeles zyma?ane? veliau turi praeiti?
Atsakyti