Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 17, 13:09)
tik  idomu jus kai paspaudziat su ta kilpele inkstira lieka kilpeles zyma?ane?  veliau turi praeiti?

Lieka lengvas įspaudas (jei minkštas inkštiras, lengvai išsispaudžia- išvis nelieka) odos paviršiuje, jis turi gana greitai išnykti. Jei lieka raudona žymė, kraujosruva susidaro, oda lupasi, reiškia per stipriai spaudžiama.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 08 17, 23:02)
Lieka lengvas įspaudas (jei minkštas inkštiras, lengvai išsispaudžia- išvis nelieka) odos paviršiuje, jis turi gana greitai išnykti. Jei lieka raudona žymė, kraujosruva susidaro, oda lupasi, reiškia per stipriai spaudžiama.

Reiskias per stipriai spaudziau, nes iki siol nepraejo blink.gif bei jei as stipriau nepaspaudau tai kazkiek inkstiro lieka, neiseina pilnai ir tuomet gali spuogas atsirasti...
Atsakyti
Jei paprastai neišsispaudžia, reikia palikt ramybėj, kitaip oda bus žalojama.
Ir minkštint odą prieš procedūrą, kad išsispaustų be problemų (šiltas drėgnas rankšluostis, rūgštys...).
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 08 18, 01:19)
Jei paprastai neišsispaudžia, reikia palikt ramybėj, kitaip oda bus žalojama.
Ir minkštint odą prieš procedūrą, kad išsispaustų be problemų (šiltas drėgnas rankšluostis, rūgštys...).

Na as padariau vonele su karstu vandeniu ir laikiau 5min veida, poros atsidare. veliau salicilo rugstimi dezinfekavau greitai kilpele ir veida ir pradejau spaudineti, po proceduros nuvaliau veida spirit, valiau plaunanciu geliu, kurus uzdaro poras, tonika naudojau ir kremu patepiau, snd atsikeliau tai infekcijos nei vienos tik liko zymeles raudonos tose vietose kur spaudziau, paprastai taip buna kai isspaudi spoga ir gyja veliau. beto inkstirai pas mane prinoke buvo, ir tiesiog spaudziau iki galo nes labai daug buvo lotuliukas.gif jei neispausciau tai ryt spuogas didziulis butu. sakykit, kaip daznai galima tokia procedura atlikineti, skaiciau kazkur kad ne dazniau kaip 1 karta i savaite.
Atsakyti
Klausykit kas cia per kilpele?Ji padeda ispausti ar kaip?Kaip jos vaistineje prasyti?
Ir sakot su silicio rugstim dezinfekuojat?O ji nenudegins veido?Ja irgi vaistineje galima nusipirkti?
Sorry jai anksciau viska apraset, tiesiog nenoriu visu psl skaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geide @ 2011 08 18, 13:55)
Klausykit kas cia per kilpele?Ji padeda ispausti ar kaip?Kaip jos vaistineje prasyti?
Ir sakot su silicio rugstim dezinfekuojat?O ji nenudegins veido?Ja irgi vaistineje galima nusipirkti?
Sorry jai anksciau viska apraset, tiesiog nenoriu visu psl skaityt doh.gif

As tai droge )Akropoly) pirkau kilpele, kainavo 3,99Lt
Na isspausti tai padeda, as tai vakar pirma karta dariau tai dar liko zymeliu kaikur nuo spaudimo, bet tikrai geriau negu pirstais, atsimenu jei pirstai inkstira spaudziau tai kita diena didziulis spuogas islisdavo kuri budavo neimanoma isspausti. smile.gif
Na as salicilo rugstimi, kazkas rase ir kitas priemones. Nenudegins odos, nes 1 ir 2% tirpalai skirti spuogams gydyti. Ja tai vaistineje galima nusipirkti.
Bet siaip as pati dar visko nezinau, ir butu idomu kad dar kas nors pasidalintu patirtimi apie kilpele. smile.gif
Atsakyti
Man tai ta kilpelė nepatiko, nusipirkau, gal porą kartų panaudojau ir viskas. Su ta kilpele ne visada iki galo išsispausdavo, o ir oda jausdavosi labiau sudirgusi nei kad spaudžiant pirštais.

O atrodo ji šitaip:
user posted image

Viename gale kilpelė, kitame adatėlė. Yra jų pirkti Droge, vaistinėse. Apie kelis litus kainuoja.
Atsakyti
O man kaip tik atvirksciai, kai rankomis spaudinejau tai iki galo neispausdavau ir kita diena spuogai atsirasdavo. Pas mane dar matosi kad spaudinejau su ta kulpute, taciau ryt manau raudonumas sumazes jau, ir siaip suprantu kodel yra raudonumas nes stipriai spaudziau nes norejau iki galo isspausti bei pas mane balti inkstirai ant kaktos ir ju labai daug buvo, kaikurie salia vienas kito, todel ten ir liko raudonumas. siaip galvoju dabar odyte pailses, atsigaus ir nebebus tu inkstiru, ir spaudinesiu tik tuomet kai islis kokie 1-2, neapsileisiu taip kaip buvo dabar, smile.gif
Atsakyti
Turėjau tą kilputę iš Drogo, bet ji labai odą žaloja, pati kilpelė iš plono metalo ir labai įsirėžia į odą. Dabar karts nuo karto naudoju Krinonoj pirktą (16 lt), tai jos galiukas švelnesnis. Va tokio tipo kaip paveiksliuky. O su kilpute karts nuo karto praeinu pro švervių šonus, smilkinius, net nesistengiu viską išspaudinėti.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 18 rugpjūčio 2011 - 18:01
QUOTE(Flos @ 2011 08 18, 18:59)
Turėjau tą kilputę iš Drogo, bet ji labai odą žaloja, pati kilpelė iš plono metalo ir labai įsirėžia į odą. Dabar karts nuo karto naudoju Krinonoj pirktą (16 lt), tai jos galiukas švelnesnis. Va tokio tipo kaip paveiksliuky. O su kilpute karts nuo karto praeinu pro švervių šonus, smilkinius, net nesistengiu viską išspaudinėti.user posted image

Hm pas mane orgi tokia pat kaip ant paveiksliuko, taciau pirkau droge.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 08 18, 11:59)
Turėjau tą kilputę iš Drogo, bet ji labai odą žaloja, pati kilpelė iš plono metalo ir labai įsirėžia į odą.

Mano toks- vielutė stora, vienas galas išvis plokščias, tai gražiai viskas išsispaudžia, jei nepersistengi berakinėdama.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 18 rugpjūčio 2011 - 20:34
Jį pirkau seniai, tad nesiginčysiu, kad geresnių atsirado wink.gif va su tokia galvute ir smaila adatėle turėjau.
Atsakyti