Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai, kurie yra TIKRAI reikalingi - 2 tema

QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 10 29, 18:08)
sveikos, susidomejau ir as tais nelemtais skiepais po to kai vyresneli paskiepijau 4-5metu vakcina 4 in 1 (lt man regis ja skiepija 6-7metu), jis taip stipriai sureagavo, kad issigandau, pradejau ieskotiu info apie zala, prisiskaiciau visko ir gero ir blogo, o dbr arteja dukrytes 6men skiepas, kuris cia airijoje yra 6 in 1 + meningitasC + pneumokokine, zdz 3 injekcijos vienu metu nuo 8 ligu  doh.gif  nzn ka daryti....

Geriausias skiepas yra tas, kurio jusu vaikas negavo 4u.gif Cia mano nuomone, stebint savo vaikus. Du skiepyti, vienas - ne. Skirtumai - akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 10 29, 17:17)
Geriausias skiepas yra tas, kurio jusu vaikas negavo  4u.gif Cia mano nuomone, stebint savo vaikus. Du skiepyti, vienas - ne. Skirtumai - akivaizdus.

kokie butent yra tie skirtumai gal galima butu placiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 10 29, 23:15)
kokie butent yra tie skirtumai gal galima butu placiau  ax.gif

Ligos, ju trukme, komplikacijos, antibijotiku ir siaip visokiu kitokiu vaistu vartojimas, atsparumas ligoms, t.y. imuniteto stiprumas.
Jus pas mus i temute uzsukit, pasiskaitinekit, dar daugiau info rasit jum dominancia tema 4u.gif http://www.supermama...howtopic=693036
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2011 10 07, 15:20)
O šiandien dar parašyta, kad britai išrado skiepą nuo bičių įgėlimo (taip ir parašyta). Tai gal vakcinom jau bus galima ir alergijas gydyt? g.gif

Tai kad tai jau yra daroma bigsmile.gif . Esant rimtai ir gyvybei pavojingai alergijai biciu igelimams gali buti taikoma vad.specifine imunoterapija- nustatytomis schemomis skiepyjama ir si alergija "panaikinama". Tuo beje uzsiima gydytojai alergologai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 10 29, 19:08)
dbr arteja dukrytes 6men skiepas, kuris cia airijoje yra 6 in 1 + meningitasC + pneumokokine, zdz 3 injekcijos vienu metu nuo 8 ligu  doh.gif  nzn ka daryti....

siaubas unsure.gif imunitetas po vakcinavimo tokiu atveju kiekvienai iš tų ligų labai abejotinas.Jeigu vis tik nuspręsit skiepyti(ko nuoširdžiai nepatariu),jūsų vietoj vėliau būtinai patikrinčiau antikūnius toms ligoms,nes tikrai netikiu,kad susidarys pakankamas jų kiekis.Nors iš viso įdomu,yra nustatytas kažkokiais tyrimais paremtas būtent tas reikalingas antikūnių kiekis po skiepo konkrečiai ligai,kad nesusirgtum g.gif ?Aš kažkada tyriausi savo antikūnius prieš raudonukę,tai pasakė,kad antikūniai yra,bet aš tada dar skiepais nesidomėjau ir nepaklausiau,kur ta riba,kada dar pakanka,kad nesusirgtum,o kada jau nebe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 30 spalio 2011 - 16:06
Nu va,pasidomėjau ir sužinojau,kad antikūnių kiekių ribos yra,tik ne nuo visų ligų nustatomi būtent tikslūs jų kiekiai ir gydytojai nelabai žino kaip tyrimų rezultatus teisingai interpretuoti
Atsakyti
Man labai idomu kokia vieta galvoja teveliai, kai leidzia skiepyti vaikus vakcinomis 5 in 1, 8 in 1. doh.gif doh.gif doh.gif Jau vienos ligos sukelejo uztenka tam, kad kiltu didziules komplikacijos, o cia.... doh.gif Aisku, farmacininkai aiskina, kad toks budas yra patogus - vienas durys nuo 8 ligu, nes zino, kad po to vieno durio jus dar grisit i ju glebi - pirkti kruva kitu ju pagamintu vaistu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 26, 07:10)
Man labai idomu kokia vieta galvoja teveliai, kai leidzia skiepyti vaikus vakcinomis 5 in 1, 8 in 1. doh.gif  doh.gif  doh.gif Jau vienos ligos sukelejo uztenka tam, kad kiltu didziules komplikacijos, o cia.... doh.gif Aisku, farmacininkai aiskina, kad toks budas yra patogus - vienas durys nuo 8 ligu, nes zino, kad po to vieno durio jus dar grisit i ju glebi - pirkti kruva kitu ju pagamintu vaistu verysad.gif

Mano nuomone Jūs labai buitiškai ir be jokių faktų aštriai komentuojate, teigiate, lyg tai būtų paprasti dalykai. Deja, viskas kur kas sudėtingiau ir nėra absoliučios tiesos vienaip ar kitaip nusprendus.
Aš neskiepinau savo vaikelio jokiais skiepais, tačiau niekada taip kategoriškai neteigiu,kad mano tiesa yra vienintelė...medicinos mokslas labai sudėtingas, ypač atsižvelgiant į skirtingus individus ta pati tiesa gali būti kitam pražūtinga.
Atsakyti
Beje, mane labai stipriai domina J. Čepulionytės "etika". Jos straipsnis beveik žodis žodin nurašytas iš mano neseniai verstos knygos apie vaikų auginimą iki vienerių metų "Valgo, miega ir kakoja"... Na, bent jau "pastraipa pastraipon"... Straipsnį jį matote parengė... Nors imk, susirask kontaktus ir paklausk, ar motera sąžinės turi.
Nors kad paskelbė plačiau, aišku, tai gerai...
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 11 28, 16:04)
Kad rasyti straipsni apie skiepus, reiktu buti  imunologe. Beje patys imunologai taip drasiai uz skiepus nepasisako. O ka mokesi vadovelyje pulmonologe ir ta ispyskinti, na - drasu, bet savo nuomone parasiau wink.gif

bigsmile.gif Puiki mintis. O kaip reikėtų vertinti straipsnius, pasirodančius homosanitus.lt puslapyje, arba gyd.Stankūno publikacijose išdėstytas mintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2011 11 28, 16:39)
bigsmile.gif Puiki mintis. O kaip reikėtų vertinti straipsnius, pasirodančius homosanitus.lt puslapyje, arba gyd.Stankūno publikacijose išdėstytas mintis  g.gif

Na gyd. Stankunas surases realius faktus, aisku farmacijai nelabai patogius biggrin.gif Beje, homeopatija turi daug bendro su skiepais, daznai skiepu padaryta zala ir taiso. Man juokingai skamba kai pulmonologe aiskina KAIP veikia skiepas, KUR jis organizme nukeliauja, KA jame daro kai tuo tarpu to nezino nei vienas mokslininkas doh.gif Skiepu veikimo principas - tik tikimybe, noras, kad jis veiktu butent taip ir ne kitaip, bet realybeje, deja niekas nezino kur tas skiepas nukeliauja, patekes i krauja, su kuo jungiasi ir is vis kas is to bus po 10 metu, 20 metu, zmogaus senatveje. Nebesnekant jau apie kiekvieno individo skirtinguma.
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 11 28, 17:02)
Na gyd. Stankunas surases realius faktus, aisku farmacijai nelabai patogius biggrin.gif Beje, homeopatija turi daug bendro su skiepais, daznai skiepu padaryta zala ir taiso. Man juokingai skamba kai pulmonologe aiskina KAIP veikia skiepas, KUR jis organizme nukeliauja, KA jame daro kai tuo tarpu to nezino nei vienas mokslininkas  doh.gif Skiepu veikimo principas - tik tikimybe, noras, kad jis veiktu butent taip ir ne kitaip, bet realybeje, deja niekas nezino kur tas skiepas nukeliauja, patekes i krauja, su kuo jungiasi ir is vis kas is to bus po 10 metu, 20 metu, zmogaus senatveje. Nebesnekant jau apie kiekvieno individo skirtinguma.

Dar kartelį: gyd.Stankūnas(stomatologas, pakeitęs domėjimosi sritį į homeopatiją) rašo realius faktus apie tai, ką veikia skiepas ir kaip blogai jis veikia ty tuos dalykus apie kuriuos neturi supratimo joks mokslinkas bigsmile.gif
Atsakyti