Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės - 3

QUOTE(Bazuka20 @ 2011 05 02, 18:22)
Nepirkit iš MAXIMOS  "Optimos Linijos" produktų!!!! Už kelių dienų baisų pykinimą, vėmimą ir nerealius pilvo skausmus gavau netgi du centus kompensacijos. http://www.part.lt/i...2145be5c841.jpg <-- štai tokių skanumynų gaunate nusipirkę Optimos Linijos marinuotų agurkėlių  bigsmile.gif  wub.gif

g.gif Matėt ir valgėt?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 05 02, 22:06)
g.gif Matėt ir valgėt?

greiciausiai kai suvalge tada pamate, jei nepwerpjove tai gal ir nemate, bet tai kaip jos ten gyvos issilaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 03, 06:06)
greiciausiai kai suvalge tada pamate, jei nepwerpjove tai gal ir nemate, bet tai kaip jos ten gyvos issilaike g.gif

nu atsiprašau aišku už tokį išsišokimą, bet tai valgai ir nežiūri, ką valgai? man čia kaip iš fantastikos srities...
Atsakyti
QUOTE(Bazuka20 @ 2011 05 02, 18:22)
Nepirkit iš MAXIMOS  "Optimos Linijos" produktų!!!!

Man labai primena visai neseną ir jau gana plačiai aptartą situaciją: Maximos agurkaiir dar Maximos agurkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 03 gegužės 2011 - 15:48
QUOTE(Almost @ 2011 05 03, 09:02)
nu atsiprašau aišku už tokį išsišokimą, bet tai valgai ir nežiūri, ką valgai? man čia kaip iš fantastikos srities...

prasau, jus gi megstat visad issisokt.. juk rase kad suvalgius blogai jautes, nu tai jei mate tai neturejo valgyt, iseitu kad nepamate
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 03, 17:54)
prasau, jus gi megstat visad issisokt.. juk rase kad suvalgius blogai jautes, nu tai jei mate tai neturejo valgyt, iseitu kad nepamate

taip, labai mirksiukas.gif
man visgi kyla klausimas, kuris neturi prasilenkti su logika - prapjovus/perpjovus ir pan. matosi DAUG tų kirmėlaičių. Tai nejaugi kandant agurką nežiūrima, ką kanda? Ir nejaugi tos kirmėlaitės iš agurkų lauk nelenda, kai jo atsikandama? Man tas šiek tiek prasilenkia autorės post'e ir nuotraukoje.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 05 02, 22:06)
g.gif Matėt ir valgėt?

O taip, be abejo, pamačiau, kad agurke pilna kirmėlių ir nufotografavusi jį suvalgiau doh.gif nestuke.gif matomai visi pagedę buvo, bet iš jų bent jau kirmėlės nekyšojo, tai ir nepastebėjau, kad jie kažkokie "netokie". O kiekvieno kąsnio prieš dėdama į burną tikrai neapžiūriu, juo labiau, kai "Optimos linijos" marinuotus agurkus valgau jau daug laiko, ir niekad tokių grožybių nebuvo dar tekę užtikt.
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 05 03, 19:14)
taip, labai  mirksiukas.gif
man visgi kyla klausimas, kuris neturi prasilenkti su logika - prapjovus/perpjovus ir pan. matosi DAUG tų kirmėlaičių. Tai nejaugi kandant agurką nežiūrima, ką kanda? Ir nejaugi tos kirmėlaitės iš agurkų lauk nelenda, kai jo atsikandama? Man tas šiek tiek prasilenkia autorės post'e ir nuotraukoje..  smile.gif

Kirmėlės juk negyvos, kaip jos lys lauk lotuliukas.gif žinoma, kad neapžiūrinėju kiekvieno kąsnio. Tiesiog atsikandus pamačiau, kad agurkas kažkoks įtartinas, jį perpjoviau ir nufotografavau, ką viduj radau.
Atsakyti
QUOTE(Bazuka20 @ 2011 05 03, 22:47)

na, tuomet Jūsų pirminiame post'e ryškiai trūko informacijos, kas ir sukėlė šį "sąmyšį" bei įvairius išvedžiojimus smile.gif
Atsakyti
Ar galima tai laikyti apgaule, jei prie salotu kainos ir pavadinimo nera parasyta, kad tos salotos su genetiskai modifikuotu aliejumi? g.gif
Atsakyti
Aš tikrai laikyčiau nes kiek pamenu, būtina apie sudėtį informuoti . Ir aliejus vargu išimtis . Na bet gal parašys kas labiau apie tai išmano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 05 10, 13:28)
Aš tikrai laikyčiau nes kiek pamenu, būtina apie sudėtį informuoti . Ir aliejus vargu išimtis . Na bet gal parašys kas labiau apie tai išmano  ax.gif

Tai etiketeje nurodyta tas GMO, bet tai galima pamatyti tik nusipirkus tas salotas, bet as ju tikrai nepirkciau, jei tai pamatyciau parduotuveje prie kainos ir pavadinimo doh.gif
Atsakyti
Šiandien maximose nuolaida sodo daržo reikmenims,tai galvojau pasinaudoti ir nusipirkti apvadą vejai.Prieš savaitę kainavo virš 6 lt,o šiandien jau 14.99lt.Teks laukti,kol baigsis akcija,gal gryš sena kaina...
Atsakyti