Na ką, pasisakysiu ir aš. Dirbau Maximoj, tai tikrai nesu tokių baisių dalykų mačiusi, kaip kad rašė Rodnega. Visų pirma manau tada pardavėjų klaida, kad užsisako perdaug prekių ir po to reikia "chimičiti". Maximoj viskas kaip kad ir reikia - paskutinę galiojimo dieną prekės perkainojamos perpus ar mažesne kaina. Kas likdavo dažnai nusipirkdavo pačios pardavėjos, kitus mesdavo lauk. Anksčiau tikrai žinau buvo, kad pvz. nuo šviežios duonos perdėdavo tas knopkeles kur galiojimas parašytas. Dabar yra patikrinimai, auditas, tai jei suranda su pasibaigusiu galiojimu, kliūna skaudžiau per kelnes (tenka visus tuos pasibaigusius produktus nupirkt su pilna kaina

)
Dėl nuolaidų nepritaikimo. Pati savo kailiu patyriau ką reiškia, kai žmogus pareina su prekėm ir rodo čekį, kad nuolaidos nepritaikė

Bet ko mes vargšės kasininkės kaltos, jei neduoda nuolaidos? Galvojat mes žinome visas akcijas, nuolaidas ir žmogui atsinešus už tas prekes susimokėti paspaudžiam stebuklingąjį mygtuką ir pasidaro nuolaida? Juk viskas kompiuterizuota. Nereikia tokiu atveju šaukt ant kasininkių. Čia manau toks dalykas, kad kol savo kailiu nepatirsi ką reiškia būt pardavėja, tol viskas atrodys "pardavėjos klaida".
Arba buvo ne vienas atvejis, kai nusiperka iš sveriamo skyriaus jau pasvertą mišrainę ar pvz. kibinus jau su kodu ir ten yra tik kokie 4 maišelyje, o įmuša 5 - tai vėl šaukia ant kasininkių, vėl pardavėjos klaida

Kasininkas turi dirbt 3 darbus: kasininkės, pardavėjos (žiūrėti ar kiti darbuotojai gerai užklijavo etiketes, ar svoris atitinka ir t.t.) ir dar apsaugos darbuotojo - kad nepavogtų šalia esančių gumų ar ko kitko
Jokiu būdu nepagalvokit, kad ginu būtent Maximą. Jau nebedirbu ten ir nežadu grįžti

Bet tikrai ne dėl prekių kokybės ar kad su galiojimais žaidžia. Bent jau aš kur dirbau ir kur mano tetos dirba tokių dalykų niekas nedaro. Už visas parduotuves galvos tikrai nežadu dėti
Žodžiu tema tokia, kad galėtum plėstis ir plėstis..
Papildyta:
QUOTE(lacham @ 2011 06 18, 15:52)
Kažkada teko praktiką atlikti konditerijos ceche:
patikėkik manim:)
sugebėdavom vietoj 10 kg iš tų oačių produktų 14-15 kg produkcijos pagamint: ir vis vandenėlio dėka
Tai vat, kad kažkada, dabar galbūt taip nebėra?