Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės - 3

Dar prisiminiau, mano mergina labai megsta medaus plokstaini is maximos, na ka galvoju palepinsiu, nupirkau jau susverta, parnesu namo atpjaunu, o tas paskutinis lakstas pilnas saldaus vandenelio, saukstuku paspaudziau vanduo upeliu begt pradejo, va kaip didina svori doh.gif o mes uz ta vandenuka sumokame doh.gif Ko gero sudeda i tuos indelius plokstaini pripila saldinto vndens o po to sveria ir i prekyba g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2011 06 17, 10:38)
Dar prisiminiau, mano mergina labai megsta medaus plokstaini is maximos, na ka galvoju palepinsiu, nupirkau jau susverta, parnesu namo atpjaunu, o tas paskutinis lakstas pilnas saldaus vandenelio, saukstuku paspaudziau vanduo upeliu begt pradejo, va kaip didina svori  doh.gif o mes uz ta vandenuka sumokame  doh.gif Ko gero sudeda i tuos indelius plokstaini pripila saldinto vndens o po to sveria ir i prekyba  g.gif  doh.gif

šiaip tai visi biskvitai laistomi,tik galima persistengti juos laistant,jau tyčia ir šiaip nemanau,kad kas vandenį piltų...
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 06 17, 11:07)
šiaip tai visi biskvitai laistomi,tik galima persistengti juos laistant,jau tyčia ir šiaip nemanau,kad kas vandenį piltų...

Aš irgi manyčiau, kad čia nekokybiško pagaminimo, bet ne apgaulės pavyzdys. Tiesa, ir viena, ir kita nepateisina parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 06 17, 11:07)

jei jis butu tik sulaistytas kaip pagal gamyba priklauso, bet tuo atveju tiesiog reikejo pamatyti kaip sunkiasi skystis doh.gif ir tik is apatnio sluoksnio. Kiekvienas prekybos centras turi savo "gabumu" paverst preke prekines isvaizdos ar trukumas buvo butent sios prekes, na ir padidino svori.Rasau ka pati patyriau- tad tikekit, netikekit.
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 06 16, 21:51)
Dar geriau blink.gif
Bet kai kuriuose PC, pvz maximose,  parduodami tie pasibaigusio galiojimo tortai su nuolaida. Tai kaip ir neturetu taip "perkepti"  g.gif

O jūs manot, kad visus tuos papigintus su pasibaigusiu galiojimu taip švariai ir išperka?
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2011 06 17, 11:38)
Dar prisiminiau, mano mergina labai megsta medaus plokstaini is maximos, na ka galvoju palepinsiu, nupirkau jau susverta, parnesu namo atpjaunu, o tas paskutinis lakstas pilnas saldaus vandenelio, saukstuku paspaudziau vanduo upeliu begt pradejo, va kaip didina svori  doh.gif o mes uz ta vandenuka sumokame  doh.gif Ko gero sudeda i tuos indelius plokstaini pripila saldinto vndens o po to sveria ir i prekyba  g.gif  doh.gif

Kažkada teko praktiką atlikti konditerijos ceche:
patikėkik manim:) schmoll.gif
sugebėdavom vietoj 10 kg iš tų oačių produktų 14-15 kg produkcijos pagamint: ir vis vandenėlio dėka biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką, pasisakysiu ir aš. Dirbau Maximoj, tai tikrai nesu tokių baisių dalykų mačiusi, kaip kad rašė Rodnega. Visų pirma manau tada pardavėjų klaida, kad užsisako perdaug prekių ir po to reikia "chimičiti". Maximoj viskas kaip kad ir reikia - paskutinę galiojimo dieną prekės perkainojamos perpus ar mažesne kaina. Kas likdavo dažnai nusipirkdavo pačios pardavėjos, kitus mesdavo lauk. Anksčiau tikrai žinau buvo, kad pvz. nuo šviežios duonos perdėdavo tas knopkeles kur galiojimas parašytas. Dabar yra patikrinimai, auditas, tai jei suranda su pasibaigusiu galiojimu, kliūna skaudžiau per kelnes (tenka visus tuos pasibaigusius produktus nupirkt su pilna kaina doh.gif )
Dėl nuolaidų nepritaikimo. Pati savo kailiu patyriau ką reiškia, kai žmogus pareina su prekėm ir rodo čekį, kad nuolaidos nepritaikė doh.gif Bet ko mes vargšės kasininkės kaltos, jei neduoda nuolaidos? Galvojat mes žinome visas akcijas, nuolaidas ir žmogui atsinešus už tas prekes susimokėti paspaudžiam stebuklingąjį mygtuką ir pasidaro nuolaida? Juk viskas kompiuterizuota. Nereikia tokiu atveju šaukt ant kasininkių. Čia manau toks dalykas, kad kol savo kailiu nepatirsi ką reiškia būt pardavėja, tol viskas atrodys "pardavėjos klaida".
Arba buvo ne vienas atvejis, kai nusiperka iš sveriamo skyriaus jau pasvertą mišrainę ar pvz. kibinus jau su kodu ir ten yra tik kokie 4 maišelyje, o įmuša 5 - tai vėl šaukia ant kasininkių, vėl pardavėjos klaida doh.gif Kasininkas turi dirbt 3 darbus: kasininkės, pardavėjos (žiūrėti ar kiti darbuotojai gerai užklijavo etiketes, ar svoris atitinka ir t.t.) ir dar apsaugos darbuotojo - kad nepavogtų šalia esančių gumų ar ko kitko doh.gif
Jokiu būdu nepagalvokit, kad ginu būtent Maximą. Jau nebedirbu ten ir nežadu grįžti schmoll.gif Bet tikrai ne dėl prekių kokybės ar kad su galiojimais žaidžia. Bent jau aš kur dirbau ir kur mano tetos dirba tokių dalykų niekas nedaro. Už visas parduotuves galvos tikrai nežadu dėti biggrin.gif
Žodžiu tema tokia, kad galėtum plėstis ir plėstis..
Papildyta:
QUOTE(lacham @ 2011 06 18, 15:52)
Kažkada teko praktiką atlikti konditerijos ceche:
patikėkik manim:) schmoll.gif
sugebėdavom vietoj 10 kg iš tų oačių produktų 14-15 kg produkcijos pagamint: ir vis vandenėlio dėka biggrin.gif  mirksiukas.gif

Tai vat, kad kažkada, dabar galbūt taip nebėra? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blykstė: 18 birželio 2011 - 17:02
šiandien bandžiau pasielgti sąžiningai..pirkau didelį kiekį mažais pakeliais produktą,aš suskaičiavau,nu bet mažą ką suklysti gi galiu..nusinešu prie kasos,klausia kiek?atsakau ok..sakau perskaičiuokit maža suklydau,rytas žmonių gi nėr daug.." o kam?" blink.gif doh.gif patylėjau galvoju nu kaip nori...ne apgaulė,bet manau,jei reiktų kasininkei trūkumus apmokėti rėktų,oi kokie lietuviai vagys doh.gif doh.gif

ir dėl plokštainių nelabai sutinku,žinau kokios formos,skardos yra cechuose,tai jei pripiltum tiek vandens..aš suprantu norit pasakyt,kad pila,nu tebūnie pila,bet sakykim protingą skaičių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 18 birželio 2011 - 17:12
QUOTE(mmergyte @ 2011 06 18, 18:10)
ir dėl plokštainių nelabai sutinku,žinau kokios formos,skardos yra cechuose,tai jei pripiltum tiek vandens..aš suprantu norit pasakyt,kad pila,nu tebūnie pila,bet sakykim protingą skaičių...

ne jie jau buvo susverti i tuos plastmasinius indelius ir padeti savitarnoje, as kalbu ne apie tuos kur skardoje buna sveriami schmoll.gif, tai nuo siol jau susvertu nebeperku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 18, 12:42)
O jūs manot, kad visus tuos papigintus su pasibaigusiu galiojimu taip švariai ir išperka?

Kiek maciau artimiausioje maximoje, tai nemazai zmoniu nukainuotu prekiu skyriuje renka misraines, pyragus, tortus, duonos gaminius. PArduotuveje nedirbu, pardavimu skaiciaus nezinau. Bet matyt sunkmetis daro savo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2011 06 18, 17:03)
Na ką, pasisakysiu ir aš. Dirbau Maximoj, tai tikrai nesu tokių baisių dalykų mačiusi, kaip kad rašė Rodnega. Visų pirma manau tada pardavėjų klaida, kad užsisako perdaug prekių ir po to reikia "chimičiti".

IKI pardavėjos prekių neužsakinėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 06 22, 23:42)
IKI pardavėjos prekių neužsakinėja  mirksiukas.gif

o tai kas uzsakineja?
Atsakyti