Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės - 3

user posted image Maximos akcija pirk valikli gauk tuoleto gelį dovanų lotuliukas.gif , tik esmė ta kad nupirkus ir tą ir kitą ir negavus dovanų sutaupai beveik pusę smile.gif user posted image
Atsakyti
Pamenu kazkada pirkau kremuka mazoje dezuteje. Ten buvo mazytis kremukas tepti pavienius spuogeliu. Parduotuve buvo RIMI. Parsinesiau namo, atidariau ir buvo tuscia pakuote. doh.gif Nu taip buvo abydna. Jis mazytis, lengvutis, as ne nepastebejau. I parduotuve atgal nejau, tik save zioplinau. O ka butu man pasake? Nors ceki turejau, dezute. Sakys, taigi pati isemei, negi kameras perziurines, kad as jo neemiau. Kremas kainavo 17 lt. O gal galejau nunesti atgal, kaip manote? g.gif Bet cia neaisku kieno apgaule. Reik viska atidaryt, paziuret, pasimokiau.

Dar buvo neseniai atvejis su Utenos Senukais. Ziauruma.tai turejau irodineti, kad as jos nenaudojau, ir kad pati nesugadinau....tik tada pakeite, kai pradejau rekti ant visos parduotuves. Daugiau neisiu ten.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 08 14, 18:42)
Staigmenos ne tik už dyką būna.  Ir kas ten vertė jumi susimokėti? Pridėjo šautuvą ir vertė ? Ar kaip? Skirkit kas yra apgaulė, akcija ir staigmena  doh.gif

Aha, aš skiriu
Tik va dėl taip manančių kaip jūs ir lobsta prekybcentrių steigėjai.
Papildyta:
QUOTE(NePastebima @ 2012 08 14, 21:26)
Ta maximos akcija atrakcija tai tikrai  doh.gif
Bet apskritai Lietuvoj akcijų nors vežimu vežk, o nuolaidų jokių nėra  lotuliukas.gif

Nu va, nors kas supranta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 23, 18:50)
Pamenu kazkada pirkau kremuka mazoje dezuteje. Ten buvo mazytis kremukas tepti pavienius spuogeliu. Parduotuve buvo RIMI. Parsinesiau namo, atidariau ir buvo tuscia pakuote...

Visad perskaičiuoju kojinaites (savitarnos skyriuose) pakuotėse kur būna po 4vnt. Nes pasitaiko ir po 3...
O ką, kokia pardavėja ar šiaip bet kas gali ramiai po vieną iš vienos, iš kitos dėžutės... Už skverno ir...
Atsakyti
O as karta Maximoje nupirkau draugei dovanu kompakta uz 50lt. Ji per gimtadieni atidare, o ten tuscia. Man net i galva neatejo paziureti. Jis buvo be celofano, bet uzrakintas tuo uzraktu. Neturedama jokios vilties nuejau i Maxe, parodziau ceki (cekis buvo ilgas, virs 200lt) ir man liepe nueiti ir susirasti toki pat pilna kompakta. Taip kad nebijokit kreiptis.
Atsakyti
[quote=pašnekutė,2012 08 26, 17:51]
Aha, aš skiriu
Tik va dėl taip manančių kaip jūs ir lobsta prekybcentrių steigėjai.
Papildyta:
Va čia jūs laabai suklydot biggrin.gif . Man prie galvos niekas dar šautuvo nedėjo ir aš visą laiką apmąstau kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien, vel RIMI !!!! Nusipirkau prarugusi arbuza. Cia kaimas, ne taip kaip VLN nenori taip lengvai grazinti, kazi eit skustis? Bet galeciau tik rytoj, nes toli gyvenam. Kaip irodysi, kad ccia ne tu surauginai per nakti, o toki pirkai?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 03, 16:17)
Paslėpta idėja: išleisk 50 lt ir įgysi teisę išleisti dar 4 lt. 
Išleisk 200 lt (kad gaut 4 stiklines blink.gif  doh.gif)  ir įgyk teisę išleisti dar 16 lt. doh.gif  lotuliukas.gif
Maxė mane vis pritrenkia savo akcijom. Kiekviena nauja pranoksta ankstesnę.  Glėtų supažindinti tautą su tuo genijumi, kuris kuria jiems tas akcijų idėjas  pomidorai2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tų stiklinių savikaina tikrai mažesnė nei 4 lt doh.gif Maxima niekada nepraloš.
QUOTE(Tučka @ 2012 08 14, 15:11)
O kur jus cia matot pasityciojima?  g.gif

Sena tema, bet kadangi jau n metų tą patį galvoju, kad visos maxima akcijos pasityčiojimas, tai parašysiu ax.gif

Užsienio PC matėt akcijas? Va ten tai tikros - surenki kažkiek lipdukų ir rinkis prekę už dyką! Pvz 20 puslapių knygelė su keliais šimtais prekių, įvertintų skirtingu normaliu kiekiu lipdukų. Kai surenki eilę lipdukų, gali rinktis už atitinkamą kiekį kokių tik nori prekių - nuo pačių pigiausių iki brangių - taip gauni tau buičiai reikalingų daiktų dykai ir su malonumu esi tos parudotuvės lojalus klientas.
O jei esu lojali maximoje, ką gaunu? Papildomai dar išleisti pinigų kažkokios vienos rūšies papildomai nereikalingai prekei nusipirkti? Dar ir su vaikais kiršina per vaikus viliodami pirkėjus - visai nesąžininga sakyčiau...

Nereikia mums tokių akcijų tongue.gif
Atsakyti
kokios jautrios kaikurios tom akcijom doh.gif man tai pvz giliai vienodai rodo tie lipdukai ir tos stiklinės schmoll.gif jeigu man jų nereikia, aš tikrai jų nepirksiu ir lipdukų nerinksiu.
Aš ir už dyką jų neimčiau jeigu duotų biggrin.gif kažkaip nematau tikslo piktintis. Ir išvis maximos klientė lojali esu tikrai ne dėl stiklinių kažkokių akcijų. Ar dormeo, ar kokį dar jie ten velnią siūlo biggrin.gif
Ir nemanau, kad čia apgaulė, tai tiesiog marketingas elementarus.
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2012 08 29, 18:51)
kokios jautrios kaikurios tom akcijom doh.gif  man tai pvz giliai vienodai rodo tie lipdukai ir tos stiklinės schmoll.gif  jeigu man jų nereikia, aš tikrai jų nepirksiu ir lipdukų nerinksiu.
Aš ir už dyką jų neimčiau jeigu duotų biggrin.gif kažkaip nematau tikslo piktintis. Ir išvis maximos klientė lojali esu tikrai ne dėl stiklinių kažkokių akcijų. Ar dormeo, ar kokį dar jie ten velnią siūlo biggrin.gif
Ir nemanau, kad čia apgaulė, tai tiesiog marketingas elementarus.

Luktelkit, kol Jusu sunus ugtels ir ims psichuoti kaip daugelis vaikiuku del tu kortukiu hihihi.gif
Tada paziuresit ar giliai vienodai rodys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Istikro, man be galo bjauru, kaip verciama pirkti per vaikus. Paziurekime kokiame vaiku ugio aukstyje sustatyti ciupaciupsai visokie, kad ir pyplys dvimetis ji pats pasiimtu, iskart pamatytu ir sukeltu scena. Man irgi atrodo, kad tos maxima akcijos atrakcijos grynos apgaules bei pasityciojimai is zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 29, 20:18)
Istikro, man be galo bjauru, kaip verciama pirkti per vaikus. Paziurekime kokiame vaiku ugio aukstyje sustatyti ciupaciupsai visokie, kad ir pyplys dvimetis ji pats pasiimtu, iskart pamatytu ir sukeltu scena.

drinks_cheers.gif Mano vaikui kuri laika nebuvo galima valgyti saldumynu, tai tos pagundos prie kasu taip piktino. Nors scenu nekele, bet akeles tai mato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 29, 20:18)
Istikro, man be galo bjauru, kaip verciama pirkti per vaikus. Paziurekime kokiame vaiku ugio aukstyje sustatyti ciupaciupsai visokie, kad ir pyplys dvimetis ji pats pasiimtu, iskart pamatytu ir sukeltu scena. Man irgi atrodo, kad tos maxima akcijos atrakcijos grynos apgaules bei pasityciojimai is zmoniu.

va sitas tai sutinku 100%
Prie kasu prideliota visko, labai lengvai pasiekiamo mazoms rankytems, netgi vezimelyje sedintiems doh.gif
Atsakyti