Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės - 3

QUOTE(Ingutevi @ 2012 08 29, 19:44)
Luktelkit, kol Jusu sunus ugtels ir ims psichuoti kaip daugelis vaikiuku del tu kortukiu hihihi.gif
Tada paziuresit ar giliai vienodai rodys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na parašėt tą patį ką ir aš norėjau.... thumbup.gif drinks_cheers.gif
iš tikrųjų bjauru kai " einama per vaikus" - IKI su savo kvailais Madagaskaro žetonėliais, Maxima- su Ledynmečio stikinėmis, va ir paaiškink mažam žmogiukui, kad ty. šiukšlės, niekam nereikia ir pan...šiaip gal galėtų koks aktyvių mamų samburis įsikišti ir inicijuoti kokį draudimą taip elgtis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 08 29, 19:44)
Luktelkit, kol Jusu sunus ugtels ir ims psichuoti kaip daugelis vaikiuku del tu kortukiu hihihi.gif
Tada paziuresit ar giliai vienodai rodys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir manot kad man jos skatins pirkt daugiau kad specialiai gaut? nepažįstat jūs manęs biggrin.gif ir nepradėkit prašau, kaip dauguma "o jau lauksies-pamatysi kaip bus, oooooj pagimdysi- pamatysi, kaip čia pasikeis tavo nuomonė" o daba ooooj užaugs sūnus... doh.gif
kaip išauklėsi vaiką taip ir turėsi 4u.gif

ir dabar visi kurie nori prikišt kažką man apie vaikų auklėjimą "kad oj jauna durna nieko nesupranta"- pasilaikot savo kritiką sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insa: 30 rugpjūčio 2012 - 11:04
QUOTE(Insa @ 2012 08 30, 11:58)
ir dabar visi kurie nori prikišt kažką man apie vaikų auklėjimą "kad oj jauna durna nieko nesupranta"- pasilaikot savo kritiką sau.

Na, nereikia priimt taip asmeniškai, nieks nemato jūs jauna ar sena biggrin.gif ir neįdomu niekam kaip tą savo vaiką auklėsit (išskyrus jus pačią). Esmė yra tame, kad tikrai akcijų organizatoriai eina per vaikus, na pvz. Iki dalina tuos žetonus, aš jų nerenku, bet sūnus mielai juos pasiema, o ką paskiau? Paskiau pamato, kad yra pirkt žaidimų pritaikytų tiems žetonams: po lt kainuojančios kažkokios kvailos šaudyklės, lentos ir pan. Na ir kaulija tie vaikai o kaip žinia vaikams nieko negaila, tai taip ir gaunas, perki, gauni žetonų, paskiau perki tas jų plastmases...
Ir tai tik vienas pavyzdys, nes pvz sau aš galiu pasakyt, ne man nereik daugiau puodų ar stiklinių, o vaikams taip pasakyt yra žymiai sunkiau. Ir nors vaikai pinigų neturi, juos puikiai pasiima per tėvelius ir PC lobsta lobsta...
Atsakyti
tai kad kiek prisimenu prekybcentrių akcijų tik pirmosios dabar vaikam. Seniau būdavo gi puodai, rankšluoščiai, lėkštės, Dormeo, dar tie baisūs batai (neatsimenu kaip vadinas) g.gif
Atsakyti
dar tokie rutuliukai buvo vaikams, kuriuos duodavo 30+ litų išleidus.
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2012 08 30, 19:01)
tai kad kiek prisimenu prekybcentrių akcijų tik pirmosios dabar vaikam. Seniau būdavo gi puodai, rankšluoščiai, lėkštės, Dormeo, dar tie baisūs batai (neatsimenu kaip vadinas) g.gif

nepamenat jau buvo hihihi.gif

QUOTE(Jurginė @ 2012 08 30, 19:31)
dar tokie rutuliukai buvo vaikams, kuriuos duodavo 30+ litų išleidus.

va sita nesamone jau buvo pries pora metu doh.gif
Atsakyti
po labai ilgo laiko, siandien apsilankiau norfoje verysad.gif ne veltui ilgai nejau o dabar isvis kojos nekelsiu schmoll.gif
tai, kas laikrastuke akcijinio, prekybos saleje nepazymeta doh.gif paliktos senos kainos, norint pasitikslinti, parduotuveje nera nei vieno lankstinuko lotuliukas.gif
lankstinuke yra akcija nestea 3.39 bet i kasa imusa 4.59 blink.gif sausi pusryciai salia du panasus sudeti(nuolaida tik vieniem is ju), kaina nepakeista doh.gif pasiteisino tuo, kad lankstinuke parasyta, jei kainos nesutampa, teisingoji parduotuveje lotuliukas.gif
bet sekanti apgaule lankstinuke nenurodyta bigsmile.gif lotuliukas.gif
aplankalus vistiek tvarkingai musa senaja kaina lotuliukas.gif doh.gif

user posted image

Atsakyti
O aš vakar apsipirkau maximoj elementų su 30proc. nuolaida.. prieš tai kainavo 3,69.. o pirkau 6,49 .. gavosi...4,54.. normaliai... :uh:
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2012 08 26, 20:54)
O as karta Maximoje nupirkau draugei dovanu kompakta uz 50lt. Ji per gimtadieni atidare, o ten tuscia. Man net i galva neatejo paziureti. Jis buvo be celofano, bet uzrakintas tuo uzraktu. Neturedama jokios vilties nuejau i Maxe, parodziau ceki (cekis buvo ilgas, virs 200lt) ir man liepe nueiti ir susirasti toki pat pilna kompakta. Taip kad nebijokit kreiptis.

O mano vyras ABBA CD pirko berods Elektromarkte. Ir ką: atidarius tebuvo vienas diskas iš parašytų dviejų, dėžutė buvo celofanuota gamykliškai doh.gif Skambino jiem, sakė atvežt, tipo spręsim ką daryt g.gif . Bet kad tolokai važiuot, tai taip ir palikom.
Atsakyti
Cia neblogas straipsnis sia tema:
http://verslas.delfi...s.d?id=59448401
Atsakyti
Rimi ziurejom kai buvo akcija knygoms 25 %. Tai juokiames su vyru. Knygos kaina ant balto lapelio 44.90 lt. Na viskas kaip ir gerai butu, su akcija knygos kaina 33.67. Juokingiausia tai, kad jie net nepasivargino nuplesti kito lapelio, kur knygos kaina tikroji, ne akcijine yra 34 lt lotuliukas.gif ir dar ant ryskaus lipduko. Man patinka tokios akcijos doh.gif doh.gif Zodziu zaidziame zodziu AKCIJA
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2012 09 06, 14:08)
Rimi ziurejom kai buvo akcija knygoms 25 %. Tai juokiames su vyru. Knygos kaina ant balto lapelio 44.90 lt. Na viskas kaip ir gerai butu, su akcija knygos kaina 33.67.  Juokingiausia tai, kad jie net nepasivargino nuplesti kito lapelio, kur knygos kaina tikroji, ne akcijine yra 34 lt  lotuliukas.gif  ir dar ant ryskaus lipduko. Man patinka tokios akcijos  doh.gif  doh.gif  Zodziu zaidziame zodziu AKCIJA

Maximoje knygu kainos irgi sukeltos. Leksciu (bent jau Luminarc) taip didesnes, nei kitose parduotuvese.
Atsakyti