Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės - 3

QUOTE(lakstute7 @ 2013 02 06, 16:10)

Ar gerai suprantu - galiu reikalauti, kad man tas pėdkelnes už 2,99 parduotų, jei ant jų tokia kaina priklijuota? Ar dar ir to 5lt maximos kupono galiu tikėtis? g.gif

Turi grazinti kainu skirtuma ir 5 Lt bigsmile.gif Tik nezinau ar taisykle galioja kita diena nuejus g.gif Nors jeigu ant pacios prekes kaina yra...
Atsakyti
Mes dazniausiai apsiperkame Kauno Akropolio Maximoje. MB visada atidziai studijuoja ceki ir pastebejes klaida, neatitikima niekuomet nesigincija su kasininke o zygiuoja tiesiai i info. Ten visada grazina skirtuma ir priminus pamalonina 5LT cekiu.
Jei kasoje sedi vyrukas MB iskart sako - ziurek jis supainios prekiu kodus.
Man Vilniuje Karoliniskiu Norfoje karta vietoje 3 sureliu imuse 22! Sunaus visa
seimyna sirguliavo tai teko nupirkti kiek daugiau produktu. Susidare suma apie 150LT. Gerai kad iskart pasiziurejau i ceki,
Atsakyti
Man Norfoi vietoi 4 pakeliu makaronu ismuse 44 doh.gif .Kasininke net nepastebejo kad klaida padare doh.gif .Kai pasakiau kad klaida padare tai dar maisa pustusti patikrino ar tikrai neprisipirkau 44 pakelius lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaina su nuolaida ir be nuolaidos - tokia pati

Atsakyti
QUOTE(inni @ 2012 11 26, 12:24)
,
o ir labiausiai dar kai pagalvoju,o kai kaina imusa mazesne niekas nieko nesako,tyli,ta esu ne viena kart pastebejusi,kaip susisnabzda,kad neva daugiau kainuoti turejo,o kai jau litu daugiau akis drasko unsure.gif

Aš porą kartų, kai man įmušė mažesnę kainą, kadangi esu sąžiningas žmogus, pasakiau kasininkei, kad kaina per maža. Tai ji tik išvertė akis ir kad pradės šaukti:
-O TAI TAU KĄĄĄĄĄĄ? BLOGAI KASNORS??????
Tai kur žmonės sakys kąnors, kai tokios reakcijos sulaukia, už tai, kad doros sąžinės yra? verysad.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2013 02 21, 15:53)
Aš porą kartų, kai man įmušė mažesnę kainą, kadangi esu sąžiningas žmogus, pasakiau kasininkei, kad kaina per maža.

Ir aš anksčiau pasakydavau. Ir jei prekę netyčia palikdavau vežime, o kasininkė nepastebėdavo, paduodavau nuskanuoti. Bet dabar, kai tiek apgaudinėja, niekada nebepasakau, jei mano naudai priskaičiuoja. Nurašau tai jų skolos man išlyginimui. Nes ne visada atsiimu permokėtus pinigus, jei tarkim būna tik keli centai.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2013 02 21, 14:53)
Aš porą kartų, kai man įmušė mažesnę kainą, kadangi esu sąžiningas žmogus, pasakiau kasininkei, kad kaina per maža. Tai ji tik išvertė akis ir kad pradės šaukti:
-O TAI TAU KĄĄĄĄĄĄ? BLOGAI KASNORS??????
Tai kur žmonės sakys kąnors, kai tokios reakcijos sulaukia, už tai, kad doros sąžinės yra? verysad.gif  doh.gif  doh.gif

Sužinotų darbdaviai, tai tokią darbuotoją iškart atleistų iš darbo doh.gif
Atsakyti
Sportland išparduotuvėje pirkau batus. ant vienos dėžės kaina vienokia, ant kitos kitokia. Pasiėmiau dėžę su mažesnę kainą ir klausiu kodėl taip yra. Na ir prasidėjo pardavėjo-vaikino juokeliai, tujinimas, labai nemandagus bendravimas ir pasiūlymas laukti vedėjos iki rytojau už parduotuvės durų, kadangi šiandien ji jau nebedirba. Žinoma už mažesnę kainą man batų nieks nenorėjo parduoti. Jau įsijungė principo reikalas ir visgi tuos batus nusipirkau už kainą nurodytą ant dėžės (mažesnę).
Taip pat labai piktina pardavėjos-kasininkės, kurios nueina pažiūrėti į salę mažesnės kainos, o po to ją pakeičia ir baksnoja prieš nosį, kad aš negerai pažiūrėjau. Kitą kartą reikia fotografuoti, bet kur gi žinosi kaip bus kasoje. Plius ir sumušti gali už fotografavimą ar kainų fiksavimą (jau propoguojama LT parduotuvėse) ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniri89: 02 kovo 2013 - 21:34
Maximoje vyksta visoms Egmont leidyklos knygutėms -30% akcija, bet perkant vaikšką knygutę nepritaikė nuolaidos ir įmušo pilną kainą, informacijoje atsiprašė, grąžino permoką smile.gif Bet vat 5 Lt kupono nepaprašiau lotuliukas.gif

Dar Maxima... Kasininkė ar apsimetė neprigirdinti, ar piktybiškai skubėjo sumušti pinigus, nors sakiau "Palaukite, duosiu centų" doh.gif "Nereikia, aš jau suvedžiau šitaip" doh.gif
Padaviau jai tuos centus, tai ji gal kokias 2 minutes tikslinosi, kiek ji man dabar grąžos turi atmesti, ir savo kolegės klausė unsure.gif Vis bambėdama, kad jau suvedžiau, kiek davėt, kaip man dabar atiduoti blink.gif Sumą, kurią man turėjo atduoti, buvo lyginė, popierinė biggrin.gif Tam ir daviau centus, kad neatmestų man metalo, o tik kupiūras. Šakės, ar čia tik viena tokia tundra pasitaikė, ar ten daugumai prastai su matematika ir šiaip - elementariu mandagumo trūkumu unsure.gif g.gif

Atsakyti
Aš visad pasakau, kad duosiu smulkių ir pirmiausia tik centus traukiu, paskui kupiūrą biggrin.gif

O dažniausiai tai paklausiu, ar duoti smulkių, kažkaip dar neužtaikiau ar "aršios" biggrin.gif mandagiai pasako, taip arba ne rolleyes.gif

Tik skanuoti prekes galėtų kartais lėčiau, ypač kai po manęs žmonių nėra. Su vaikais būna ne viską spėju susekti, kiek, ko ir ką išmuša doh.gif būna vietoj bulvių įmuša salotas, nu atsiprašau, svoris ir kaina doh.gif
Atsakyti
Straipsnis thumbup.gif

Prekybos centro siūlomos nuolaidos – tik akių dūmimas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _alba: 08 kovo 2013 - 12:12
Siaip IKI per paskutine 2 kartus isdure.Tai bandeles ismuse vietoje 3 kasininke paspaude 5 ir kai pasakiau-dar pasake,kur jus cia matote? biggrin.gif Bet paskui isminusavo.Tai greipfruktus vietoje 3.99 ismuse 5.99.Dar kai pasakai labai nepatenkintos.Suprantu visi dirbam sunkiai,jos neatsakingos uz kainos,bet kai musa kita kieki ar sumaiso burokus su kriausem-tai truksta zodziu doh.gif
Atsakyti