Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės - 3

Svečiai liks sužavėti lotuliukas.gif
Pasiėmiau Xyper Maximoj pupeles. Skadine 1.39, kodą tikrinu, atitinka. Kasoje muša 1.79 . Nuėjau į informaciją, pareikalavau dovanų kuponą. Po kelių dienų einu, vėl tos pačios pupelės . Vėl ta pati apgaulė. Vėl pareikalavau kuponą ... Nesuprantu, nejau pigiau dalinti kuponus nei užsidėti teisingą kainą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 03 28, 18:55)
Na, tai nėra visiška apgaulė, bet...
Susinervinau nerealiai dėl kiaušinių - nusipirkau 2 pakuotes po 10 iš maxės baltų. Palaikiau per naktį kambary. Sudėjau į kambario temperatūros vandenį. Pradėjau virti ant laaaaabai lėtos ugnies, kad kuo lėčiau įkaistų...
Ir ką jūs manot - iš 20 kiaušinių tik 6 netrūkę
Sėdžiu dabar ir mąstau, ką daryti. Jei tokia išeiga, tai kiek man pakuočių prisipirkt, kad visiems apdovanot pakaktų.
Ėmiau nagrinėt etiketę ant dėžutės - kilmės šalis: Lenkija doh.gif
Tokiose permatomose dėžutėse, be jokių piešinukų. Tik balta etiketė ant dugno. Būkit atsargios!
O vis dėl to...
Ar tikrai tai nėra visiška apgaulė?
Kažkas gal pasakys, kad kiaušiniai skirti valgyti ir gamintojas negali numatyti ir neatsako, kada jūs su jais norit dar kažką nuveikti (pvz.: dažyti). Gi ir trūkusius kiaušinius galima valgyti. O gal man nepatinka valgyti trūkusius?
Nu po galais, kaip sunervino  verysad.gif

Pašnekutė , nežinau kodėl jums taip atsitiko. Gal žali kiaušiniai jau buvo sutrūkę?
Aš ką tik tuos pačius iš Maximos lenkiškus viriau. Iš 7 vnt. visi liko sveki, bet aš iš anksto 5 min. dedu juos į šaltą vandenį, tada labai gerai matosi visi įtrūkimai. Iš 40 žalių kiaušinių 7 buvo įtrūkę.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 03 29, 14:47)
Svečiai liks sužavėti  lotuliukas.gif
Pasiėmiau Xyper Maximoj pupeles. Skadine 1.39, kodą tikrinu, atitinka. Kasoje muša 1.79 . Nuėjau į informaciją, pareikalavau dovanų kuponą. Po kelių dienų einu, vėl tos pačios pupelės . Vėl ta pati apgaulė. Vėl pareikalavau kuponą ... Nesuprantu, nejau pigiau dalinti kuponus nei užsidėti teisingą kainą?  g.gif

ar eina issireikalauti ta dovanu kupona jei kaina nesutampa? kiek susidures su blogom kainom tai tik atsipraso ir viso gero
Atsakyti
Be problemų atidavė
Atsakyti
QUOTE(minerlt @ 2013 03 29, 15:13)
ar eina issireikalauti ta dovanu kupona jei kaina nesutampa? kiek susidures su blogom kainom tai tik atsipraso ir viso gero

Nieko reikalauti nereikia g.gif Kai informacijoj grazina kainu skirtuma pasakai, kad dar ir 5 Lt tau priklauso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 29 kovo 2013 - 15:29
Svečiai liks sužavėti  lotuliukas.gif
Pasiėmiau Xyper Maximoj pupeles. Skadine 1.39, kodą tikrinu, atitinka. Kasoje muša 1.79 . Nuėjau į informaciją, pareikalavau dovanų kuponą. Po kelių dienų einu, vėl tos pačios pupelės . Vėl ta pati apgaulė. Vėl pareikalavau kuponą ... Nesuprantu, nejau pigiau dalinti kuponus nei užsidėti teisingą kainą?  g.gif

jei pupelės - dažnas produktas, tai tik pirk ir pirk smile.gif

Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2013 03 23, 15:27)
nepamirskit ne tik kainas sutikrinti, bet ir svarstykes patikrint. ypac maximose, norfose. Mano didziausias rekordas, kai tuscios svarstykles rode 58 g.

Ir aš pastebėjau, kad maximose reikia tikrinti svarstykles...pirkau saldainius, pardavėja pasvėrė, įmušė koduką ir pastebėjo, kad ne ta kaina, saldainius padėjo atgal ant svarstyklių kainai išminusuoti, tie patys saldainiai akimirksniu tapo 50 gr lengvesni blink.gif bet greitai pati pardavėja pastebėjo ir išminusavo tuos 50 gr...
Atsakyti

Matyt didesnis pelnas, nes tikrai nekiekvienas tikrina kainas, o tuo labiau eina į informaciją ir neprašo ar net nežino apie tą kuponą. Viskas apgalvota. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 03 30, 22:51)
Ir aš pastebėjau, kad maximose reikia tikrinti svarstykles...pirkau saldainius, pardavėja pasvėrė, įmušė koduką ir pastebėjo, kad ne ta kaina, saldainius padėjo atgal ant svarstyklių kainai išminusuoti, tie patys saldainiai akimirksniu tapo 50 gr lengvesni  blink.gif bet greitai pati pardavėja pastebėjo ir išminusavo tuos 50 gr...

Na jo, su tom svarstyklem jau ne karta esu girdejusi.... doh.gif Labiausiai apmaudu, jai preke brangi, kad ir saldainia, kuriu kaina 20 lt ( 50g. jau 1 lt ), na jai bulves tai tik keli centai. Na bet pagalbojus, jai kiekvienas taip pirkejas apgaudinejamas, tai kiek per diena tada PELNO? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Patarkit kas geriau ismanot vartotoju teises-pirkau tualet. popieriu,kaina lentynoje nuo imustos cekyje skyresi daugiau nei 3lt. Grįžau aiškintis , informacijoj patikino,kad lentynoj nepakeista kaina ir pasiule 5lt kuponą.Kai paklausiau ar negrazins kainos skirtumo tai pasake, kad ne-priklauso tik kuponas arba gali priimt preke atgal. Kaip yra is tikruju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2013 03 31, 22:40)
Patarkit kas geriau ismanot vartotoju teises-pirkau tualet. popieriu,kaina lentynoje nuo imustos cekyje skyresi daugiau nei 3lt. Grįžau aiškintis , informacijoj patikino,kad lentynoj nepakeista kaina ir pasiule 5lt kuponą.Kai paklausiau ar negrazins kainos skirtumo tai pasake, kad ne-priklauso tik kuponas arba gali priimt preke atgal. Kaip yra is tikruju? g.gif

Netiesa pasake: priklauso kainos skirtumas ir kupobas schmoll.gif
Jeigu veiksmas maximoj
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 04 01, 05:24)
Netiesa pasake: priklauso kainos skirtumas ir kupobas schmoll.gif
Jeigu veiksmas maximoj

Jo jo, Maximoj cia, ateiciai zinosiu, reiks akis padraskyt doh.gif
Atsakyti