na va idejau i pasta dar viena nuotraukele, ten gal geriau matosi kreiva pertvara
sveikutes!
na va idejau i pasta dar viena nuotraukele, ten gal geriau matosi kreiva pertvara
Na as isvaziavau is Lietuveles tai neturejau visai laiko prisijungt pasipasakot
jau menesiukas ir pora dieneliu, kvepuoju normaliai, jau patinimas ant skruostu ir sumazejes, nosyte tokia minkstene man rodos
na laukiu galutinio rezultato, bet nemanau kad akivaizdziai dar kzkas keisis
QUOTE(kate+++ @ 2011 02 01, 17:38)
sveikutes!
tu galvoji apie OP? tau nedaiu ar sunku kvepuoti, nes as asmeniskai nieko nematau, man nieka cia nekreiva, gal tik as cia taip neiziuriu:)
QUOTE(dzustina @ 2011 02 01, 20:13)
tu galvoji apie OP? tau nedaiu ar sunku kvepuoti, nes as asmeniskai nieko nematau, man nieka cia nekreiva, gal tik as cia taip neiziuriu:)
neiziuriu ir as, todel jau po pirmos foto klausaiu, kame beda
lakshmi,
man kvepavimas pries op buvo idealus, dabar pablogejes kokiu 70 % , deja
ateniuxxx graziai gyja nosyte, dar truputi ji su laiku nusileis, beje gal is priekio imestum foto, butu idomu pasiziureti
QUOTE(ateniuxxx @ 2011 02 02, 18:08)
Sveikos visos
na pagaliau ir as imeciau foto i mail, pakuomentuokit kaip ta mano nosis tvarkosi 
tikrai tvarkosi:)
QUOTE(dzustina @ 2011 02 03, 00:20)
tikrai tvarkosi:)
pats galas man siek tiek per ilgas,gal kai nusileis jis atrodys trumpesnis. Imesiu ir priekiu kokia diena.
QUOTE(ateniuxxx @ 2011 02 02, 17:08)
Sveikos visos
na pagaliau ir as imeciau foto i mail, pakuomentuokit kaip ta mano nosis tvarkosi 
Tvarkosi į gerą pusę
Sveikos merginos
kaip seniai čia buvau
. Matau jums puikiai sekasi
. Aš jau be gipso ir jaučiuosi puikiai
. Aš net neįsivaizdavau, kad šitaip gali pakeisti gyvenimą dailesnė nosytė
Visi pastebėjo, kad esu dabar dauk laisvesnė ir fliurtuot pradėjau
, nors dar šitiek nedaug laiko praėjo. Aišku patinsta dar kartais, bet šiaip pfu pfu, viskas puiku
esu begaaaaalo laiminga, kad ryžausi. Atsinaujinau visomis prasmėmis
ir vidum, ir išore. Nebemąstau vien apie savo nosį susitikus draugus, dabar pradėjau džiaugtis gyvenimu ir nebejaučiu diskomforto jausmo
. Pagaliau ir iš vaikinų pradėjau daugiau dėmesio sulaukt
. Ačiū jums, merginos, kad padėjote gerą chirurgą susirast
.
QUOTE(Fufy @ 2011 02 03, 16:42)
Sveikos merginos
kaip seniai čia buvau
. Matau jums puikiai sekasi
. Aš jau be gipso ir jaučiuosi puikiai
. Aš net neįsivaizdavau, kad šitaip gali pakeisti gyvenimą dailesnė nosytė
Visi pastebėjo, kad esu dabar dauk laisvesnė ir fliurtuot pradėjau
, nors dar šitiek nedaug laiko praėjo. Aišku patinsta dar kartais, bet šiaip pfu pfu, viskas puiku
esu begaaaaalo laiminga, kad ryžausi. Atsinaujinau visomis prasmėmis
ir vidum, ir išore. Nebemąstau vien apie savo nosį susitikus draugus, dabar pradėjau džiaugtis gyvenimu ir nebejaučiu diskomforto jausmo
. Pagaliau ir iš vaikinų pradėjau daugiau dėmesio sulaukt
. Ačiū jums, merginos, kad padėjote gerą chirurgą susirast
.
smagu girdeti kad tokia operacija zmones daro laimingesnius is visu pusiu.kai pati sau jautiesi grazi ta ir aplinkiniai pastebi.taigi pasirodyti galetum mes irgi pasidziaugtume naujaja nosyte tavo.