Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Aida13 @ 2011 01 25, 04:50)
As turiu hipoteze. pabandysiu paaiskinti.
pati visko iki galo dar nesujungiau, bet pabandysiu.

Jei nueisite i musu gmaila kairiame kampe pamatysite sarasiuka kontaktu, po paskyra "pokalbiai". as jums visoms patarciau is ten issitrinti. Kaip jusu kontaktas ten atsiranda? Bet kada kai kas nors atsiuncia laiska is savo asmeninio laisko - tas kontaktas ten atsiranda kaip "default". Manasis irgi buvo ten atsirades (mano tikras emailas) kai as forwardinau viena savo laiskuti su savo nuotraukomis kad pries istrinant is musu laisko sau tureciau.
Kai gavau is ateniuxxx kvietima draugauti facebook'e tada supratau kad kazkas netaip nes ji tikrai negaletu tureti mano emailo. Ateniuxxx tikriausiai padare facebook'e toki dalyka kaip atsiusti automatini draugavima visiems kas yra jos adresu knyguteje (tarp ju ir as buvau). Tada as iskarto savo kontakta is gmail issitryniau (nurodykite busena->kontaktas nematomas). Tik va vieno dalyko iki galo nesuprantu kodel facebookas galvoja kad vienas is ateniuxx emailu yra musu pastas.  Manau tai yra susije su tomis automatinemis adresu knygutemis.

Na as cia pabandziau pabuti seklys morka.
aida, taip ir yra cia viskas ,man sone buvo pakviesti draugus,as juos pakvieciau,ir radau pasta facebook,ir musu sita,dabar viska sutvarkiau istryniau ji is sio saraso ,nebebus.
Beje, pamirsau pasakyti, bet Proud mommy nosyte yra nereali! tu taip turetum dziaugtis kad pasidarei operacija

Atsakyti
[quote=kate+++,2011 01 25, 13:30]
ar kas darete nosies pertvaros korekcija? ax.gif as zalia dar tame, bet jau noriu noriu noriu rolleyes.gif
atsibodo jau ta mano kreivoka nosis

labas ax.gif

as dariausi nosies pertvaros korekcija klaipedoje pas dirzauskiene. nauja pertvara esu tikrai patenkinta, dbr ir kvepuoju dar geriau, ir nosies snerves nebekreivos thumbup.gif

Beje, is priekio prie tavo nosies negaliu kibti - normali ir bent jau sitoj foto nesimato jokia kreiva pertvara mirksiukas.gif Per grazia foto parinkai biggrin.gif
Papildyta:
DZASTINA:

Is priekio matosi sutines pats galiukas, o is profilio man matosi ta mini kuprele, bet bendro vaizdo negadina nei kuprele nei galiukas. Sakyciau tik noretusi siek tiek trumpesnio, mazesnio varianto. Idomu, kaip taretes su gydytoju, ka nori keisti ir kaip. Gal nesusikalbejot?

Kaip ir as su savo daktaru tikriausiai nesupratom vienas kito g.gif
esam likimo drauges - abiems operacija si nepasiseke taip, kaip tikejomes schmoll.gif
Bet nepraraskim vilties - blogiausiu atveju galima kazka taisyti, koreguoti, tuo labiau, kad mums tiek nedaug tereikia, kaip matau, to pataisymo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xtinna: 26 sausio 2011 - 21:16
xtinna, kaip tik šiandien apie tave pagalvojau smile.gif kaip tavo nosytė? Ar keičiasi kasnors?
Atsakyti
Labutis visoms mergaitėms 4u.gif
nergie šiandien op. DIDELIAUSIOS SĖKMĖS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lauksim grįžtant su puikiausiom žiniom mirksiukas.gif
Papildyta:
DZASTINA, mano nuomone tikrai per anksti panikuoji. Praėjo tik trys mėnesiukai, o nosytė susileidinėja iki metų - vienom greičiau kitom lėčiau. Visas tinimas kai atslūgs nebebus nosiukas nei didelis, nei ilgas, nei vingiuotas. Nusiramink ir dideliausios kantrybės 4u.gif Gaila, kad kantrybės niekur negalima nusipirkti ax.gif
Atsakyti
[quote=xtinna,2011 01 26, 22:27]
[quote=kate+++,2011 01 25, 13:30]
ar kas darete nosies pertvaros korekcija? ax.gif as zalia dar tame, bet jau noriu noriu noriu rolleyes.gif
atsibodo jau ta mano kreivoka nosis

labas ax.gif

as dariausi nosies pertvaros korekcija klaipedoje pas dirzauskiene. nauja pertvara esu tikrai patenkinta, dbr ir kvepuoju dar geriau, ir nosies snerves nebekreivos thumbup.gif

Beje, is priekio prie tavo nosies negaliu kibti - normali ir bent jau sitoj foto nesimato jokia kreiva pertvara mirksiukas.gif Per grazia foto parinkai biggrin.gif
Papildyta:
DZASTINA:

Is priekio matosi sutines pats galiukas, o is profilio man matosi ta mini kuprele, bet bendro vaizdo negadina nei kuprele nei galiukas. Sakyciau tik noretusi siek tiek trumpesnio, mazesnio varianto. Idomu, kaip taretes su gydytoju, ka nori keisti ir kaip. Gal nesusikalbejot?

Kaip ir as su savo daktaru tikriausiai nesupratom vienas kito g.gif
esam likimo drauges - abiems operacija si nepasiseke taip, kaip tikejomes schmoll.gif
Bet nepraraskim vilties - blogiausiu atveju galima kazka taisyti, koreguoti, tuo labiau, kad mums tiek nedaug tereikia, kaip matau, to pataisymo g.gif
[/quote]

jis man sake nuims nugarele, ir galiuka pakels nes ziurejo i apacia galiukas, ir kai apspaudinejo fotosopu ji bivo kaip tik tokia, nes man to ilgumo tai siek tiek nuimtu ir atrodo ideali butu, aisku tik taip atrodo:(
Papildyta:
QUOTE(Elin @ 2011 01 27, 10:50)
Labutis visoms mergaitėms 4u.gif
nergie šiandien op. DIDELIAUSIOS SĖKMĖS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Lauksim grįžtant su puikiausiom žiniom mirksiukas.gif
Papildyta:
DZASTINA, mano nuomone tikrai per anksti panikuoji. Praėjo tik trys mėnesiukai, o nosytė susileidinėja iki metų - vienom greičiau kitom lėčiau. Visas tinimas kai atslūgs nebebus nosiukas nei didelis, nei ilgas, nei vingiuotas. Nusiramink ir dideliausios kantrybės 4u.gif  Gaila, kad kantrybės niekur negalima nusipirkti ax.gif

as sutinku su laiku, bet kai pasikonsultavus, gydytojas nepucia miglos, o ir sako per ilgi nesitrauks nei milimetru, nei puse mm, perbrauke per kuprele ir sako taip deja jau ji nesukris, o as to galiuko pakilusio net nematydavau, tai man nemaiso, jis tik ir sake, kad po metu turetu galiukas susileist is virsaus, bet ne per ilgi, tai tiek. mane ta operacija tai ismuse is veziu, as jau sapnuoju ta gydytoja ir kiekvina diena apie ta nosi kalbu ziuriu ir man jau su galva negerai:( beje kai pamaciau pas gydytoja kokia buvo nosis, ji buvo siaubingai negrazi, ji db tikrai dailesne, tik kad tikejausi daugiau.
Atsakyti
dzustina,

visos mes, deja, tikejomes daugiau, nei gavom smile.gif matyt tokia realybe smile.gif nepergyvenk, esi labai labai simpatiska mergina ir naujoji nosyte nuejus asimetrijai bus tau thumbup.gif mirksiukas.gif
Man taip pat jau metas i Kauna pas S.V. paskutinei konsultacijai, bet niekaip per darbus neprisiruosiu doh.gif Idomu, ka jis pats pasakys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 27 sausio 2011 - 15:37
dzustina,na gal as busiu akla,bet man tavo nosyte neatrodo tokia negrazi..Tiesiog esi labai smulkaus veido..Tikrai nematau,kad btuu jau tokia ilga ar kreiva ax.gif Maciau daug prastenesniu operacijos rezultatu cia...
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 01 27, 17:18)
dzustina,na gal as busiu akla,bet man tavo nosyte neatrodo tokia negrazi..Tiesiog esi labai smulkaus veido..Tikrai nematau,kad btuu jau tokia ilga ar kreiva ax.gif Maciau daug prastenesniu operacijos rezultatu cia...

labai aciu,kadangi apie sia op zino tikrai ne visi, gera pabedavot su jum, kazkaip lengviau, ir man lb svarbu ka matot is sono jus:)
Atsakyti
[quote=angelinka,2011 01 27, 18:18]

Pavyzdziui mano g.gif ...
Papildyta:
[quote=Blogytė,2011 01 26, 23:41]
xtinna, kaip tik šiandien apie tave pagalvojau smile.gif kaip tavo nosytė? Ar keičiasi kasnors?

Kolkas nelabai kas naujo - gal ciut ciut nusileido, bet daugiau niekas nesikeicia. As jau nusiteikiau po gimdymo eiti antrinei operacijai, tuo labiau, kad man labai nedaug tereikia taisymo is priekio ciut ciut ir is profilio panaikinti per dideli riestuma unsure.gif
O siaip eisiu vasari vel i konsultacija tai papasakosiu, ka sake sikart apie savo darba ir kokie patarimai bus g.gif
Atsakyti
Na ką...Sveikos merginos 4u.gif
Jau grįžau bigsmile.gif Kaip visada įsivaizdavau viską blogiau rolleyes.gif Gal čia chirurgija patobulėjo per tuos kelis metus, bet man netgi patiko tongue.gif Op praėjo gerai, greitai atsigavau, jokių šalutinių poveikių po narkozės nebuvo, netgi pažiūrėjus į veidrodį tikėjausi baisesnio vaizdeliio rolleyes.gif O personalas išvis nerealus thumbup.gif Ypatingai prižiūrėjusi seselė, gaila per tą skubėjimą namo nespėjau tinkamai atsisveikinti ir padėkoti doh.gif
Sutikau forumietę, kuri krutinę didinosi, tai va jai skausmeliai doh.gif o nosis, tai viena paprastesnių op skaitosi ax.gif
Kol kas visas tinimas po akimis, bet žiūriu jis plinta...kelintą dieną jums nustojo mėlynuoti ir tinti akys? Kiek išskaičiau, tai lygtais 3 dieną po op didžiausias tinimas būna g.gif O šiaip esu patenkinta, jokių blogų nuotaikų ir minčių kol kas, intensyviai laukiu kito ketvirtadienio, kada važiuosiu įtvaro nusiimt ax.gif

dzustina, man tai tavo nosytė graži, nu nežinau....jei man po pirmosios tokia būtų buvus, tai net nebučiau svajojius apie pakartotinę schmoll.gif Bet jei pati blogai jausies dėl nosiuko, tai galės gi vietinėj nejautroj lengvai pataisyti mirksiukas.gif bet tu dar gerai pagalvok ir žinoma dar reikia palaukti 4u.gif

Ai dar beje... labiausiai gi pergyvenau dėl tamponų nosyje ir jų traukimo doh.gif ir įsivaizduojat...pabudus po narkozės galėjau kvėpuoti bigsmile.gif pasirodo net nedėjo man tamponų, apsidžiaugiau nerealiai bigsmile.gif tik kelis kartus sesutė keliom minutėm įdėdavo mažus tamponėlius thumbup.gif gal čia dėl to, kad pertvaros šį kart nereikėjo taisyti...net nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nergie: 28 sausio 2011 - 15:56
nergie, kaip džiugu tave matyti clap.gif Dabar ramiai be nervų lauk geriausių,gražiausių rezultatų. 4u.gif
Atsakyti
Nergie, kaip smagu, db tik ilsekis ir lauk geru rezultatu, su laiku viskas tik i gera ir i gera:)) man ir kazkur trecia diena buvo baisiausia, o paskui nuslugo:) laukiam is taves vis ziniu kaip jautiesi:)
Atsakyti