QUOTE(dalia_ @ 2011 01 10, 22:00)
fufy, as iirgi tau linkiu didziausios sekmes!!
viskas bus gerai!
merginos, o kaip ten su kvepavimu? nors man tvarke pertvara, bet as kvepuoju puikiai per abi snerves. Ar gali buti, kad tas kvepavimas dings, nes juk skaiciau 3menesiu begyje tureciau pradeti kvepuoti
p.s. kita savaitele imesiu foto 12dienu proga:))

merginos, o kaip ten su kvepavimu? nors man tvarke pertvara, bet as kvepuoju puikiai per abi snerves. Ar gali buti, kad tas kvepavimas dings, nes juk skaiciau 3menesiu begyje tureciau pradeti kvepuoti

p.s. kita savaitele imesiu foto 12dienu proga:))
Visoms skirtingai, man po tamponų ištraukimo buvo labai geras kvėpavimas, bet paskui staigiai dingo vėl, paskui nepamenu po kiek laiko atsirado, bet kvėpavimas pagerėjo 100 %

QUOTE(*AINA @ 2011 01 10, 23:03)
Na as labai tikiuosi, kad sumazes dar..
visgi dar tik 5men., o rezultato reikia laukti 1-1,5m. tai gal bus koks nors progresas
nors nosyte dar neideali, bet esu patenkinta, nes tikrai geriau nei buvo
aciu, ziurejau tavo nuotraukas tikrai geras darbas
nosyte tikrai koordinaliai pasikeite, tavo vietoje buciau lb patenkinta!
Ziurejau kitu paneliu foto, tai ka galiu pasakyti isties labai graziu nauju nosyciu pamaciau..
Labai patiko Citrutes,Eidzi,Aistytes, Blogyte grazu
gumbelis turetu praeiti
, Angelinka zinant kiek isgyvenai db turi tikrai grazu nosiuka
galeciau cia visas isvardint, nes tikrai visos puikiai atrodote!
ir bebejo tu DolceVita 

Ziurejau kitu paneliu foto, tai ka galiu pasakyti isties labai graziu nauju nosyciu pamaciau..
Labai patiko Citrutes,Eidzi,Aistytes, Blogyte grazu

Sveika, gerai, kad nepamiršai ir užsukai, man dar matosi tavo nosytės patinimas, bet pati forma yra

Mano gumbelis šiek tiek sumažėjo, nežinau kiti sako, kad nieko nepastebi, o aš jau pripratau prie jo, bet tikiuosi dar mažės.
Fufy, sėkmės