Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(dalia_ @ 2011 01 10, 22:00)
fufy, as iirgi tau linkiu didziausios sekmes!! 4u.gif  viskas bus gerai! thumbup.gif  smile.gif
merginos, o kaip ten su kvepavimu? nors man tvarke pertvara, bet as kvepuoju puikiai per abi snerves. Ar gali buti, kad tas kvepavimas dings, nes juk skaiciau 3menesiu begyje tureciau pradeti kvepuoti lotuliukas.gif  smile.gif
p.s. kita savaitele imesiu foto 12dienu proga:))

Visoms skirtingai, man po tamponų ištraukimo buvo labai geras kvėpavimas, bet paskui staigiai dingo vėl, paskui nepamenu po kiek laiko atsirado, bet kvėpavimas pagerėjo 100 % thumbup.gif čia tas laikas iki 3 mėn kai turi viskas susitvarkyti, vienoms greičiau, kitoms lėčiau smile.gif

QUOTE(*AINA @ 2011 01 10, 23:03)
Na as labai tikiuosi, kad sumazes dar.. doh.gif  visgi dar tik 5men., o rezultato reikia laukti 1-1,5m. tai gal bus koks nors progresas g.gif nors nosyte dar neideali, bet esu patenkinta, nes tikrai geriau nei buvo ax.gif   aciu, ziurejau tavo nuotraukas tikrai geras darbas thumbup.gif nosyte tikrai koordinaliai pasikeite, tavo vietoje buciau lb patenkinta!
Ziurejau kitu paneliu foto, tai ka galiu pasakyti isties labai graziu nauju nosyciu pamaciau..
Labai patiko Citrutes,Eidzi,Aistytes, Blogyte grazu 4u.gif  gumbelis turetu praeiti verysad.gif , Angelinka zinant kiek isgyvenai db turi tikrai grazu nosiuka blush2.gif  galeciau cia visas isvardint, nes tikrai visos puikiai atrodote! wub.gif  ir bebejo tu DolceVita rolleyes.gif

Sveika, gerai, kad nepamiršai ir užsukai, man dar matosi tavo nosytės patinimas, bet pati forma yra thumbup.gif labai tau tinka 4u.gif manau tikrai sumažėjus patinimui bus nuostabi nosytė 4u.gif
Mano gumbelis šiek tiek sumažėjo, nežinau kiti sako, kad nieko nepastebi, o aš jau pripratau prie jo, bet tikiuosi dar mažės.

Fufy, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 11 sausio 2011 - 08:20
o koks bendras pastas?nera nurodyta pirmam psl , atsiusciau foto
Atsakyti
sweikos seniai begirdetos, na apie save tai nelabai ka turiu papasakoti, nosyte nebesikeicia, o as labai noreciau kad dar susiauretu galiukas, del jo esu labai nepatenkinta ir nusivylusi J darbu, tikejausi kad jis man susiaures, bet jau greitu laiku bus metai po op.tai ir nebera dziugu del nosytes.
o del kitu labai dziaugiuosi, tikrai vykusiu darbeliu yra nemazai.baltu pavydu pavydziu. blush2.gif
Atsakyti
Labutis visoms mergaitėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kažkodėl čia labai tylu g.gif
SiMooTee, kaip tau sekasi? Kaip nosiukas, juk šiandien dvi savaitėlės ax.gif
Nergie, kur tu, kada tau op?
kraisle, man J taip pat kažkada sakė, kad nosis iki 2 metų susiguli, bet mačiau (fotkindamasi), kad iki metų ir stop ...
Na, o aš rytoj įmesiu savo foto - 2 savaitės po op bigsmile.gif Šįvakar prisiprašė draugai į svečius - pamatysim ką pastebi, nes akys šiek tiek pajuodusios blush2.gif ir nosiukas visas apšerpetojęs..
Na lauksiu rytoj visų komentarų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif kelias dienas be interneto sedėjau, tai dabar tokia atsilikus jaučiuos rolleyes.gif

dalia_ sveika sugrįžusi ir kartu laukiam, kol nuims įtvarą 4u.gif
Fufy tikiuosi op praėjo sėkmingai (kaip supratau vakar darė...) papasakok įspūdžius kai tik turėsi galimybę bigsmile.gif Berods pas S.V. planavai darytis...?
Elin laukiu foto, dar žiūrėjau neįmetei ax.gif mano op 27 d. dar laukti daugiau nei 2 sav. cool.gif

prie to pačio dar paklausiu ax.gif ar tikrai taip žiauriai skauda, kai traukia siūlus, kad net ašaros upeliais teka? Man daryta uždara op, tai nieko netraukė, tai dabar noriu nusiteikti ir pačiam baisiausiam unsure.gif čia tikriausiai skausmingiausia op dalis doh.gif bandau įsivaizduoti kaip traukia...tikriausiai gerai papešioja... bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2011 01 12, 12:20)
prie to pačio dar paklausiu  ax.gif ar tikrai taip žiauriai skauda, kai traukia siūlus, kad net ašaros upeliais teka? Man daryta uždara op, tai nieko netraukė, tai dabar noriu nusiteikti ir pačiam baisiausiam  unsure.gif  čia tikriausiai skausmingiausia op dalis  doh.gif bandau įsivaizduoti kaip traukia...tikriausiai gerai papešioja...  bijau.gif

nesibaimink, man tai buvo vieni juokai, palyginus su tamponu traukimu wink.gif net nepasakyciau, kad siulus traukiant skauda, gal labiau pesa, nes buna jie prikibe kraujo kresuliukais, bent man S.V. labai graziai iseme, be skausmu, tik asaros nevalingai kelios nuriedejo, bet tikrai ne del skausmo wink.gif ir nusiciaudejau koki karta biggrin.gif

siulai palygint su viskuo - vieni niekai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Blogytė,2011 01 11, 10:19]

Sveika, gerai, kad nepamiršai ir užsukai, man dar matosi tavo nosytės patinimas, bet pati forma yra thumbup.gif labai tau tinka 4u.gif manau tikrai sumažėjus patinimui bus nuostabi nosytė 4u.gif
Mano gumbelis šiek tiek sumažėjo, nežinau kiti sako, kad nieko nepastebi, o aš jau pripratau prie jo, bet tikiuosi dar mažės.

Man ir paciai jis dar matosi ir daznai jauciasi doh.gif
aciu 4u.gif
O kaip cia taip tas gumbelis tau atsirado?ir ka pats J. del jo sake? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif na va vkr man dvi savaiteles buvo smile.gif kzkokia nosis truputy uzsikimsus atrodo, ydomu ar galima ja pusti y nosine blush2.gif lotuliukas.gif siaip truputy pasidazius buvau drauges mamos aplankyt, tai sako kzkuo pasikeitus gal sukudus, nors nesukudus ligtais, ziuri ziuri bet nesupranta kuo biggrin.gif na as ir nesakiau biggrin.gif dede tai sake kad nieko nepasikeitus lotuliukas.gif daugiau niekas ir nemate biggrin.gif o siaip dar labai jauciu kad sutine skruostai prie nosies tokie kietu net smile.gif
Atsakyti
Labutis mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Įmečiau savo nuotraukytes, lauksiu komentarų ax.gif Žinoma galiukas tai ištinęs ir dar taip nevienodai, bet juk tik dvi savaitės praėjo bigsmile.gif
Vakar turėjome svečių, bet niekas nieko nesakė, gal ir gerai blush2.gif
O dėl siūlų išėmimo skausmo - manau čia kiekvienai individualiai - ašarėlės rieda nevalingai, nes kaip bebūtų nosies galiukas yra jautrus. Kai traukė tamponus, man visai neskaudėjo, nors tiesą sakant taip pat bijojau, nes buvau skaičiusi, jog nemalonus dalykas mirksiukas.gif
Žodžiu, nergie, nepergyvenk, viskas bus gerai thumbup.gif juk svarbiausia mums geras rezultatas, ar ne cool.gif
Papildyta:
QUOTE(SiMooTee @ 2011 01 12, 14:17)
Sveikutes wink.gif na va vkr man dvi savaiteles buvo smile.gif kzkokia nosis truputy uzsikimsus atrodo, ydomu ar galima ja pusti y nosine  blush2.gif  lotuliukas.gif siaip truputy pasidazius buvau drauges mamos aplankyt, tai sako kzkuo pasikeitus gal sukudus, nors nesukudus ligtais, ziuri ziuri bet nesupranta kuo biggrin.gif na as ir nesakiau biggrin.gif dede tai sake kad nieko nepasikeitus  lotuliukas.gif  daugiau niekas ir nemate biggrin.gif o siaip dar labai jauciu kad sutine skruostai prie nosies tokie kietu net  smile.gif

Aš tai atsargiai pučiu nosį į nosinęax.gif Aš irgi dar labai sutinus ypač skruostai, paakiai blink.gif , bet kažkaip ne stresuoju, tikiu, jog visi tinimai ir sutinimai praeis, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
p.s. šiandien net ta proga namiškiams bandelių prikepiau - 2 savaičių lotuliukas.gif - įdomu darbe pastebės rolleyes.gif
Atsakyti
Elin!!! Net visos skausmo baimės dingo pamačius tavo nosiuką bigsmile.gif Dabar įsivaizduoju kokia tu laiminga bigsmile.gif mokėčiau kept bandeles, tai ta proga šiand tikrai prikepčiau kalną biggrin.gif
Nors tik 2 sav., bet be jokių priekaištų, net tinimas labai jau minimalus, tiesą pasakius, nelabai ir matau ax.gif nu be žodžių... į darbą tai jau laisvai galima eiti, ant tavęs išvis nesimato, kad kažkas daryta, atrodo, kad gimei su tokia nosim 4u.gif

Bet rimtai, kaip teigiamai nuteikia mane, visų mergaičių naujų nosyčių foto rolleyes.gif už kiekvieną be galo džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Elin dabar tavo nosis idiali. Labai tau tinka! Operacija pavyko puikiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atrodai labai graziai ir jaunesne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2011 01 12, 12:43)
aciu 4u.gif
O kaip cia taip tas gumbelis tau atsirado?ir ka pats J. del jo sake? smile.gif

Nežinau iki šiol nesuprantu kodėl vienoms atsiranda, o kitoms ne biggrin.gif J. sako, kad turi niveliuotis t.y. susilyginti, bet kažkaip jau abejoju, kad susilygins tiek, kad nesimatytų.
QUOTE(Elin @ 2011 01 12, 14:44)
Labutis mergaitės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Įmečiau savo nuotraukytes, lauksiu komentarų ax.gif Žinoma galiukas tai ištinęs ir dar taip nevienodai, bet juk tik dvi savaitės praėjo  bigsmile.gif
Vakar turėjome svečių, bet niekas nieko nesakė, gal ir gerai  blush2.gif
O dėl siūlų išėmimo skausmo - manau čia kiekvienai individualiai - ašarėlės rieda nevalingai, nes kaip bebūtų nosies galiukas yra jautrus. Kai traukė tamponus, man visai neskaudėjo, nors tiesą sakant taip pat bijojau, nes buvau skaičiusi, jog nemalonus dalykas mirksiukas.gif

Oho kaip gerai atrodai po 2 savaičių thumbup.gif sveikinu, kad taip puikiai pavyko op 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 12 sausio 2011 - 15:20