QUOTE(Blogytė @ 2011 01 13, 23:01)
Jau man 6 mėn po op

įdėjau nuotraukų, net netikiu, kad taip greitai viskas praėjo

situacija su tinimais gerėja, net nebūčiau pagalvojus, kad užtruks net beveik pusę metų kol pradės siaurėti iš priekio, nors J buvo perspėjąs, kad laikysis ilgai, nes labai siaura nosis, bet kad tiek nebūčiau net pagalvojus

jei dar gumbelis sumažėtų būtų labai gerai

aišku šnervės nevienodos, dar šiek tiek kreiva atrodo iš priekio, dėl tų patinimų, bet pati visuma mane tenkina
Nuostabiai nosye is profilio atrodo
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2011 01 13, 23:33)
sveikutes,
man siandien dar vienas gydytojas pasake, kad reikia nosies pertvara taisyt. as ir pati jauciu kad kvepuot sunku ir matau, kad nosis kreiva... gal su pertvara ir pataisyt nosies forma galima? bet taip bijau, nezinau nei kur kreiptis, nei ko is operacijos noret

gal galit uzvest mane ant kelio...
Sveika, koks tau gydytojas pasake? jei LOR, tai aisku taisyk, netgi tai tau atliks valstybes finansojamoj ligoninei ir uz tai tau nereikes moketi, tau tik reikia siuntimo ir laukt savo eiles. jeigu turi kuprele ar dar kuom nepatenkinta, zinoma gali paprasyti tau tai padarys (aisku i kisene reikes duoti). Jeigu nori kreiptis i privacia klinika, tai pasiskaityk foruma surask sau patinkanti chirurga, nuvaziuok i konsultacija, apsilankyk konsultacijoj ne pas viena plastikos chirurga, o pas keleta...poto galesi issirinkti kuris tau labiau patiko ir su kurio tavo nuomone sutapo, kuris gali tau daugiau pasiulyti... paziurek ju darbus...tikrai bus lengviau apsispresti

o is operacijos noreti galima daug ko, bet nieks negali garantuoti, kad viskas puikiai pavyks, bet patikek rezultatas bus tikrai geresnis nei pries op
as dariausi plastine op., Klaipedoje (esu vilniete, vien del op., ten vaziavau) operavo daktaras V.Jankunas, man irgi taise pertvara operacijos metu, bet tai padare Lor gydytoja Dirzaskiene..kai ji sutvarke pertvara, plastikos chirurgas atliko savo darba

pasirinkau sita gydytoja del to, kad man jo darbai labai patiko, daug skaiciau cia forume ir internete ieskojau daug informacijos.. nes ispradziu buvau susidomejusi kitais gydytojais, bet apsistojau ties siuo gydytoju ir tikrai linkau patenkinta jo kaip gydytoju ir zmogumi