Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Vtutsi, kaip sekėsi? Kokia subjektyvi tavo nuomonė apie Vikšraitį? Jei ne paslaptis, kiek sumokėjai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vtutsi @ 2011 02 25, 15:35)
pas Viksraiti, tu pas ka dareisi?

Pas Jankūną. Vikšraičio klinika labai geroj vietoj, tai nežinau iš ten ir aš viešuoju transportu nenorėčiau grįžti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 02 25, 15:23)
Pas Jankūną. Vikšraičio klinika labai geroj vietoj, tai nežinau iš ten ir aš viešuoju transportu nenorėčiau grįžti  biggrin.gif

man tai dzin buvo, isistaciau kiaules akis ir varinejau kur reikia, jei kas pradedavo vepsoti as atgal spogsodavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nergie tavo nosyte labai faina ir labai sutinusi. bet tokia kaip sponke mazyte:)))lauksim daugiau foto:)

Blogyte gal galima slaptazodi? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos..... rasau su labai prastom nuotaikom sad.gif visos gyret gyret mano nosyte, o pasirodo nieko gero sad.gif buvau pas Astrauska, praejo 4men, sake reikes antros op ;( stipriai surandejo, ir kumpumas atsirado sad.gif bet reikes metu vistiek laukti, sake buna ir stebuklu,kad suminksteja verysad.gif negaliu kaip liudna, idesiu nuotraukyciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2011 02 26, 13:39)
Sveikos, merginos..... rasau su labai prastom nuotaikom sad.gif visos gyret gyret mano nosyte, o pasirodo nieko gero sad.gif buvau pas Astrauska, praejo 4men, sake reikes antros op ;( stipriai surandejo, ir kumpumas atsirado sad.gif bet reikes metu vistiek laukti, sake buna ir stebuklu,kad suminksteja  verysad.gif  negaliu kaip liudna, idesiu nuotraukyciu sad.gif

O vizualiai matosi tie surandejimai, ta prasme nosyte paplatejo ar dar kas atsitiko? Ir ka darytu per pakartotine op? Kiek maciau (iki slapt.pakeitimo) tai tavo nosyte man buvo viena graziausiu, del to ir dariausi pas T.A. Na, bet gal tikrai dar viskas pasisuks i gera ir nereikes antros op 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzustina @ 2011 02 26, 12:47)
Nergie tavo nosyte labai faina ir labai sutinusi. bet tokia kaip sponke mazyte:)))lauksim daugiau foto:)

Blogyte gal galima slaptazodi? smile.gif

Sutinusi ir dar kreiva doh.gif ypač iš apačios žiurint matosi doh.gif Bandysiu padaryti bendrą nuotraukytę, kur prieš ir po vienoj foto, mačiau merginos taip daro, bet dar nemoku taip tongue.gif tada labiau matosi pokytis smile.gif

QUOTE(Eidzi @ 2011 02 26, 13:39)
Sveikos, merginos..... rasau su labai prastom nuotaikom sad.gif visos gyret gyret mano nosyte, o pasirodo nieko gero sad.gif buvau pas Astrauska, praejo 4men, sake reikes antros op ;( stipriai surandejo, ir kumpumas atsirado sad.gif bet reikes metu vistiek laukti, sake buna ir stebuklu,kad suminksteja  verysad.gif  negaliu kaip liudna, idesiu nuotraukyciu sad.gif

vajetau blink.gif o nesakė nuo ko tie surandėjimai priklauso? *****, man irgi toj vietoj, jaučiu, kad randėja, tokia labai kieta vieta verysad.gif kažin ar galima ką nors daryti, kad to išvengti... unsure.gif ir įdomu, kaip jį naikins, jei pjaus, tai vėl randelis bus...
o kumpumo, tai aš pas tave nematau blink.gif na gal gyvai labiau matosi g.gif
Beje, šiand buvau sisitikusi su draugais...tai žiauriai kompleksavau dėl to rando doh.gif stengiausi arti žmonių nebūti, bet jaučiau kaip tyliai nužiūrinėja ir nieko nesako... svarbiausia ale bandžiau užmaskuoti su pudryte, bet kai šešėlis krenta, tai dar ryškiau jis šviečia verysad.gif Kaip pradžioj maskuodavot randelį? unsure.gif
Atsakyti
o kur randas matosi?kurioje vietoje?po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 02 26, 15:29)
O vizualiai matosi tie surandejimai, ta prasme nosyte paplatejo ar dar kas atsitiko? Ir ka darytu per pakartotine op? Kiek maciau (iki slapt.pakeitimo) tai tavo nosyte man buvo viena graziausiu, del to ir dariausi pas T.A. Na, bet gal tikrai dar viskas pasisuks i gera ir nereikes antros op  4u.gif

nepergyvenk, T.A ir dabar galiu duoti 100%, pats geriausias gyd, tiesiog vienam randeja daugiau, kitam maziau... nosyte dar platoka biskuti, bet tik nuotraukose biggrin.gif bet dar tik 4.5men, o randejimas yra virs pertvaros,prasidedant nosiuko galui, pakilimas toks, kur vizualiai ir atrodo kumpa.... ir jis kietas...na atydziai paziurekite nuotraukas, tikrai matosi... o per antra, zemins ir trumpis pertvara...
Atsakyti
tik nuotraukas ziurekit ne tas kur 1men, 2men....kur parasyta 4.5men, dabartines smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms mergaitėms 4u.gif
Eidzi, labai gaila, kad nepavyko op, bet dar iki metų kas nors keisis, gal dar susigulės, na bent jau tikėkimės unsure.gif 4u.gif
O aš tai truputį panikuoju - nosis taip nevienodai susigulėjusi, vienoje pusėje įdubimas - rytoj du mėn. Stengiuosi nuteikti save, kad reikia palaukti dar mėnesiuką - bus trys mėn nuvažiuosiu pas T.A.
Rytoj įmesiu nuotraukytes..
nergie, kaip tavo nuotaikos?
Atsakyti
as savo kailiu patyriau ir kumpuma, ir vienoj vietoj surandejima, bet iki metu tikrai viskas keiciasi, jei keiciasi. Aciu Dievui, man pasikeite i geraja thumbup.gif kumpumas, jei siek tiek ir liko, tai jau ir pati sunkiai ji iziuriu, o kaireje puseje kur prasideda nosies galas, gal pamenate rasydavau, kad yra toks issisokimas, kaip gumbelis. Tai vat dabar, praejus metams, jo taip pat nesimato, suminkstejo ir pradingo, bent jau vizualiai i akis nekrenta. Taigi tikrai nereikia kolei kas panikuoti... pakentekit iki metu, o tada jau ir stresuoti galima, jei yra del ko... 4u.gif smile.gif
Atsakyti