Vtutsi, kaip sekėsi? Kokia subjektyvi tavo nuomonė apie Vikšraitį? Jei ne paslaptis, kiek sumokėjai?

QUOTE(vtutsi @ 2011 02 25, 15:35)
pas Viksraiti, tu pas ka dareisi?
Pas Jankūną. Vikšraičio klinika labai geroj vietoj, tai nežinau iš ten ir aš viešuoju transportu nenorėčiau grįžti

QUOTE(Blogytė @ 2011 02 25, 15:23)
Pas Jankūną. Vikšraičio klinika labai geroj vietoj, tai nežinau iš ten ir aš viešuoju transportu nenorėčiau grįžti 

man tai dzin buvo, isistaciau kiaules akis ir varinejau kur reikia, jei kas pradedavo vepsoti as atgal spogsodavau

Nergie tavo nosyte labai faina ir labai sutinusi. bet tokia kaip sponke mazyte:)))lauksim daugiau foto:)
Blogyte gal galima slaptazodi?

Sveikos, merginos..... rasau su labai prastom nuotaikom
visos gyret gyret mano nosyte, o pasirodo nieko gero
buvau pas Astrauska, praejo 4men, sake reikes antros op ;( stipriai surandejo, ir kumpumas atsirado
bet reikes metu vistiek laukti, sake buna ir stebuklu,kad suminksteja
negaliu kaip liudna, idesiu nuotraukyciu

QUOTE(Eidzi @ 2011 02 26, 13:39)
buvau pas Astrauska, praejo 4men, sake reikes antros op ;( stipriai surandejo, ir kumpumas atsirado

O vizualiai matosi tie surandejimai, ta prasme nosyte paplatejo ar dar kas atsitiko? Ir ka darytu per pakartotine op? Kiek maciau (iki slapt.pakeitimo) tai tavo nosyte man buvo viena graziausiu, del to ir dariausi pas T.A. Na, bet gal tikrai dar viskas pasisuks i gera ir nereikes antros op

QUOTE(dzustina @ 2011 02 26, 12:47)
Nergie tavo nosyte labai faina ir labai sutinusi. bet tokia kaip sponke mazyte:)))lauksim daugiau foto:)

Sutinusi ir dar kreiva

QUOTE(Eidzi @ 2011 02 26, 13:39)

vajetau

o kumpumo, tai aš pas tave nematau

Beje, šiand buvau sisitikusi su draugais...tai žiauriai kompleksavau dėl to rando

QUOTE(Jolika0 @ 2011 02 26, 15:29)
O vizualiai matosi tie surandejimai, ta prasme nosyte paplatejo ar dar kas atsitiko? Ir ka darytu per pakartotine op? Kiek maciau (iki slapt.pakeitimo) tai tavo nosyte man buvo viena graziausiu, del to ir dariausi pas T.A. Na, bet gal tikrai dar viskas pasisuks i gera ir nereikes antros op 

nepergyvenk, T.A ir dabar galiu duoti 100%, pats geriausias gyd, tiesiog vienam randeja daugiau, kitam maziau... nosyte dar platoka biskuti, bet tik nuotraukose

tik nuotraukas ziurekit ne tas kur 1men, 2men....kur parasyta 4.5men, dabartines

Labutis visoms mergaitėms
Eidzi, labai gaila, kad nepavyko op, bet dar iki metų kas nors keisis, gal dar susigulės, na bent jau tikėkimės
O aš tai truputį panikuoju - nosis taip nevienodai susigulėjusi, vienoje pusėje įdubimas - rytoj du mėn. Stengiuosi nuteikti save, kad reikia palaukti dar mėnesiuką - bus trys mėn nuvažiuosiu pas T.A.
Rytoj įmesiu nuotraukytes..
nergie, kaip tavo nuotaikos?

Eidzi, labai gaila, kad nepavyko op, bet dar iki metų kas nors keisis, gal dar susigulės, na bent jau tikėkimės

O aš tai truputį panikuoju - nosis taip nevienodai susigulėjusi, vienoje pusėje įdubimas - rytoj du mėn. Stengiuosi nuteikti save, kad reikia palaukti dar mėnesiuką - bus trys mėn nuvažiuosiu pas T.A.
Rytoj įmesiu nuotraukytes..
nergie, kaip tavo nuotaikos?
as savo kailiu patyriau ir kumpuma, ir vienoj vietoj surandejima, bet iki metu tikrai viskas keiciasi, jei keiciasi. Aciu Dievui, man pasikeite i geraja
kumpumas, jei siek tiek ir liko, tai jau ir pati sunkiai ji iziuriu, o kaireje puseje kur prasideda nosies galas, gal pamenate rasydavau, kad yra toks issisokimas, kaip gumbelis. Tai vat dabar, praejus metams, jo taip pat nesimato, suminkstejo ir pradingo, bent jau vizualiai i akis nekrenta. Taigi tikrai nereikia kolei kas panikuoti... pakentekit iki metu, o tada jau ir stresuoti galima, jei yra del ko...