Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

[quote=vtutsi,2011 02 28, 15:38]
o mane dar neramina, kad po menesio reiks grist i darba, kazin ar jau normaliai galima rodytis i zmones?
[/quote

manau jau tikrai galima bus po menesio wink.gif
Atsakyti
galvoju kaip gerai, kad jus cia visos yra, nors skaitant baisu, kartais ramiau, tiesiog turbut sia savaite visai nemiegosiu belaukiant ir bebijant
Atsakyti
[quote=vtutsi,2011 02 28, 09:44]
As dar tik darysiesiu kovo 7 d., o mokesiu 7000
Papildyta:

Daug blink.gif
O, merginos, nezinot, kiek , mazdaug, kainuotu jei noriu tik nosies galiuka ir sparnelius pasitvarkyti, nereik nei nugareles tiesinti, nei pertvaros tvarkyti ? gal kuriai teko darytis tik nosies galiuko operacija?

vtutsi, sekmingos operacijos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2011 02 28, 17:54)
Daug  blink.gif
O, merginos, nezinot, kiek , mazdaug, kainuotu jei noriu tik nosies galiuka ir sparnelius pasitvarkyti, nereik nei nugareles tiesinti, nei pertvaros tvarkyti ? gal kuriai teko darytis tik nosies galiuko operacija?

nemazai, bet juk cia ne i kosmetologini nueiti biggrin.gif 4u.gif
nueik i nuorodas pirmame temos puslapyje ir kainas pasiziuresi konkreciuose puslapiuose, pas konkrecius daktarus.
Atsakyti
[quote=Metaxxxa,2011 02 28, 18:54]
Papildyta:
Daug blink.gif

[/quote]

Jeigu sparneliai yra snerves, tai manau bus zymiai pigiau, bet jeigu nosies sonai, tai manau tik kokiais 500 pigiau. Nusiusk savo nuotrauka chirurgui ir nereikes spelioti.
Bent as savo operacija kitaip isivaizdavau. Galvojau tik palygins nosies sonus kur po traumos baisiai atrode, o man paaiskino, kad issikraipys nosies proporcijos ir reikia koreguoti visa nosyte.
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 02 28, 20:20)
nemazai, bet juk cia ne i kosmetologini nueiti  biggrin.gif  4u.gif
nueik i nuorodas pirmame temos puslapyje ir kainas pasiziuresi konkreciuose puslapiuose, pas konkrecius daktarus.

Maciau kainas, ir 7d einu i konsultacija, bet ziaiuriai knieti suzinot kiek kainuos, nes jei 7000lt tai oi.. uz tiek mylesiu save tokai kokia esu ir nesuksiu galvos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai ziurint kur eisit, jei pas Papecki, tai pigiau, bet - rezultate galit saves jau niekada nebepamilti, pas Jankuna - taip bus pigiau, bet jis Klaipedoje, o pas kitus - nebus jau labai pigiau, nebent tikrai tik minimalios intervencijos reiketu 4u.gif bet cia ne ta vieta, kur mazai kainuoja, dauguma ne vienerius metus taupe, kad pasidarytu korekcija, ju tarpe ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vtutsi @ 2011 02 28, 10:40)
2009.09.30 yra nuoroda, kaip keiciasi nosis begant laikui, bet gal ten ne ji, nors labai grazi mergina:))

Ne, ten ne as, tik imeciau kaip pavyzdi kaip gali pasikeisti nosiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2011 03 01, 09:13)
Ne, ten ne as, tik imeciau kaip pavyzdi kaip gali pasikeisti nosiukas  mirksiukas.gif

nu jei ir ne tu tai ta megina ir jos nosyte tobula smile.gif manau, kad ir tu taip patenkinta savo rezultatais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte** @ 2011 03 01, 05:25)
Jeigu sparneliai yra snerves, tai manau bus zymiai pigiau, bet jeigu nosies sonai, tai manau tik kokiais 500 pigiau. Nusiusk savo nuotrauka chirurgui ir nereikes spelioti.
Bent as savo operacija kitaip isivaizdavau. Galvojau  tik palygins nosies sonus kur po traumos baisiai atrode, o man paaiskino, kad issikraipys nosies proporcijos ir reikia koreguoti visa nosyte.

nu as kai vaziavau i konsultacija galvojau, kad tik kuprele reiks nuimti, bet pasirodo reik tvarkyt pertvara ir sako bus graziau jei biskuti pakelsim galiuka, uztat ir kaina isaugo smile.gif
Papildyta:
[quote=Metaxxxa,2011 03 01, 03:54]
Papildyta:
Daug blink.gif

[/quote]
aciu smile.gif man taip neramu, kad parasiau net gydytojui laiska, bet jis parase, kad tikrai viskas bus gerai ir nesijaudint
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif labai noreciau prisijungti prie jusu grupeles, nes pati keli metai svarstau apie nosytes operacija-pas mane ji su kuprele ir ilgoka. Noreciau siokios tokios jusu konsultacijos bei patarimu. Pvz, kur kuri mergina daresi savo nosytes operacija ir pas koki chirurga, noretusi zinoma kuo geriausio rezultato, nes zinote siais laikais pasitaiko ir apsisaukeliu, tad nelabai norisi ant tokio pakibti. Dar toks klausimelis- kainele nera viena maziausiu, ar taupete pinigelius ir daretes operacija ar emete medicinos lizinga?
Po kurio laiko galima jau eiti i viesuma ir i darba?
Butu labai malonu jei atsiustumete pasta ir jo slaptazdi i kuri galeciau patalpinti savo nosiuka ir pamatyti kitu. Is ankst dekui
Atsakyti
QUOTE(vtutsi @ 2011 03 01, 09:28)
nu jei ir ne tu tai ta megina ir jos nosyte tobula smile.gif manau, kad ir tu taip patenkinta savo rezultatais 4u.gif
Papildyta:

nu as kai vaziavau i konsultacija galvojau, kad tik kuprele reiks nuimti, bet pasirodo reik tvarkyt pertvara ir sako bus graziau jei biskuti pakelsim galiuka, uztat ir kaina isaugo smile.gif
Papildyta:

aciu smile.gif  man taip neramu, kad parasiau net gydytojui laiska, bet jis parase, kad tikrai viskas bus gerai ir nesijaudint

jei bijai - nedaryk, jei darai - nebijok! smile.gif Manau, kad baisiausia tai ryztis tam, o visa kita baime tai labiau musu vaizduotes padarinys, nei reali gresme smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 02 28, 23:09)
tai ziurint kur eisit, jei pas Papecki, tai pigiau, bet - rezultate galit saves jau niekada nebepamilti, pas Jankuna - taip bus pigiau, bet jis Klaipedoje, o pas kitus - nebus jau labai pigiau, nebent tikrai tik minimalios intervencijos reiketu  4u.gif  bet cia ne ta vieta, kur mazai kainuoja, dauguma ne vienerius metus taupe, kad pasidarytu korekcija, ju tarpe ir as  biggrin.gif

Kiek metu taupei tu? smile.gif As ir buvau susigundziu pas Papecki, bet va, isgirdau apie tavo atveji ir noras praejo.
Nueisiu ir sakysiu: turiu 5000lt, kiek galit tiek grazinkit uz sia suma biggrin.gif Xi, juokauju, zinoma smile.gif Tiesiog operacijos tirkai noriu, bet jei ji velniskai brangi, tai nezinau ar noresiu jai taupyt, aibe kitu svajoniu yra smile.gif bet ir buti grazia taip norisi. O kas jus paskatino eiti pries gamtos plana? Noras buti graziom?
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2011 03 01, 20:18)
jei bijai - nedaryk, jei darai - nebijok! smile.gif Manau, kad baisiausia tai ryztis tam, o visa kita baime tai labiau musu vaizduotes padarinys, nei reali gresme smile.gif
Papildyta:
Kiek metu taupei tu? smile.gif As ir buvau susigundziu pas Papecki, bet va, isgirdau apie tavo atveji ir noras praejo.
Nueisiu ir sakysiu: turiu 5000lt, kiek galit tiek grazinkit uz sia suma biggrin.gif Xi, juokauju, zinoma smile.gif Tiesiog operacijos tirkai noriu, bet jei ji velniskai brangi, tai nezinau ar noresiu jai taupyt, aibe kitu svajoniu yra smile.gif bet ir buti grazia taip norisi. O kas jus paskatino eiti pries gamtos plana? Noras buti graziom?

Mane tai pastūmėjo noras būti gražiai ir atsikratyti kompleksų biggrin.gif Ir man tai pavyko padaryti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti