adresas
nosieskorekcija@gmail.com
Issiunciau savo nosi, praejo 1 sav.
Prasau, parasykit savo nuomone
Prasau, parasykit savo nuomone

QUOTE(-DolceVita- @ 2011 03 02, 11:57)
Labutis

O slapt vėl pakeitėt

Papildyta:
Fufy, labai džiaugiuosi už tave

QUOTE(Jolika0 @ 2011 03 02, 11:52)
sveika, sveika

na nieko sau, tik savaite praejusi, o jau net melyniu nesimato

kaip suprantu nelabai kas nori priimti mane i savo bureli :verysad

idomus dalykas
paste radau Tautrimo Astrausko adresa
jis ten lankosi!!! Idomu kokiu budu suzinojo apie ta pasta ir jo slaptazodi??? Inriguoja 
Papildyta:
nori nori!!
visos rimtai tuo besidomincios cia laukiamos, tik kadangi mano foto nera ten siuo metu, tai nemanau, kad turiu teise duoti prisijungimo duomenis, tegu sprendzia mergaites

Papildyta:
QUOTE(roberta1985 @ 2011 03 02, 12:29)
nori nori!!

visos rimtai tuo besidomincios cia laukiamos, tik kadangi mano foto nera ten siuo metu, tai nemanau, kad turiu teise duoti prisijungimo duomenis, tegu sprendzia mergaites

QUOTE(-DolceVita- @ 2011 03 02, 13:32)
idomus dalykas
jis ten lankosi!!! Idomu kokiu budu suzinojo apie ta pasta ir jo slaptazodi??? Inriguoja 
Papildyta:
nori nori!!

Papildyta:
nori nori!!

kai buvo musu pastas sustreikaves tai kazkuri mergaite rado tarp issiustu susirasinejima su Astrausku, del to tas pastas ten atsirades.

Vakar skaiciau apie Jusu narkozes bei grizimus namucio po operacijos, tad tiesiogine ta zodzio prasme, zinokite sysiojau i kelnaites, net uz pilvo susiemus

mergaites buciau dekinga jei imestumete man i AZ slaptazodi, tad galeciau pagal jusu sedevrus issirinkti sau chirurga. Kol kas apsistojusi ties Viksraiciu arba Jankunu, bet tai dar ne galutinis

DolceVita kiek skaiciau, is pradziu buvai labai nepatenkinta savo nosiuku po op, dabar jau viskas gerai? dingo tie gumbeliai ir visi nelygumai?

Dar karteli dekui priemus mane i savo grozio kampeli

QUOTE(roberta1985 @ 2011 03 02, 12:56)
DolceVita kiek skaiciau, is pradziu buvai labai nepatenkinta savo nosiuku po op, dabar jau viskas gerai? dingo tie gumbeliai ir visi nelygumai?

dingo

kad dar ta chroniska sloga praeitu kanors, butu super

QUOTE(-DolceVita- @ 2011 03 02, 13:28)
sveika, sveika 
mano manymu bus puiki nosis 

Man kremzline dali tvarke, kaulo neliete, gal todel melyniu nebuvo

QUOTE(Jolika0 @ 2011 03 02, 14:11)
mat kaip, o man suveike optine apgaule, pasirode, kad ir kaulas po op pazemejo

Sveikos merginos
na as uz menesio jau busiu Lietuvoj, ir ruosiuos operuotis.. Dar neissirinkau chirurgo renkuosi tarp Viksraicio ir Jankuno..Bet manau kad S.V profesionalesnis..Bet nemoku apsakyt kokia baime kankina negaliu vis atrodo kad persigalvosiu
o labiausiai tai del jog gailesiuos po operacijos ir padarys dar blogiau..kad bus komplikacijos ar dar kas..Kaip jus save nuteiket kad viskas bus gerai?Kai paskaitineju foruma ir taip dziugu kai mergaites dziaugiasi, bet kai atsiranda tokie postai kaip kad nosyte banguoja ar randejimas prasideda tai net siurpas nueina