Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

adresas

nosieskorekcija@gmail.com
Atsakyti
Issiunciau savo nosi, praejo 1 sav.
Prasau, parasykit savo nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 03 02, 11:57)
adresas

nosieskorekcija@gmail.com

Labutis 4u.gif
O slapt vėl pakeitėt g.gif ?

Papildyta:
Fufy, labai džiaugiuosi už tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 03 02, 11:52)
Issiunciau savo nosi, praejo 1 sav.
Prasau, parasykit savo nuomone  ax.gif

sveika, sveika smile.gif

na nieko sau, tik savaite praejusi, o jau net melyniu nesimato thumbup.gif mano manymu bus puiki nosis mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip suprantu nelabai kas nori priimti mane i savo bureli :verysad cray.gif cray.gif
Atsakyti
idomus dalykas g.gif

paste radau Tautrimo Astrausko adresa blink.gif blink.gif blink.gif jis ten lankosi!!! Idomu kokiu budu suzinojo apie ta pasta ir jo slaptazodi??? Inriguoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(roberta1985 @ 2011 03 02, 12:29)
kaip suprantu nelabai kas nori priimti mane i savo bureli :verysad cray.gif  cray.gif

nori nori!! 4u.gif
visos rimtai tuo besidomincios cia laukiamos, tik kadangi mano foto nera ten siuo metu, tai nemanau, kad turiu teise duoti prisijungimo duomenis, tegu sprendzia mergaites mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 03 02, 13:32)
idomus dalykas  g.gif

paste radau Tautrimo Astrausko adresa blink.gif  blink.gif  blink.gif  jis ten lankosi!!! Idomu kokiu budu suzinojo apie ta pasta ir jo slaptazodi??? Inriguoja  biggrin.gif
Papildyta:
nori nori!!  4u.gif
visos rimtai tuo besidomincios cia laukiamos, tik kadangi mano foto nera ten siuo metu, tai nemanau, kad turiu teise duoti prisijungimo duomenis, tegu sprendzia mergaites  mirksiukas.gif  4u.gif

kai buvo musu pastas sustreikaves tai kazkuri mergaite rado tarp issiustu susirasinejima su Astrausku, del to tas pastas ten atsirades. doh.gif
Atsakyti
clap.gif notworthy.gif labai didelis aciu 4u.gif kaip jau minejau opi buvau pasiryzusi labai seniai, bet veliau kazkaip draugui pavyko atkalbeti, bet vis kai ziuriu i viedrodi, nieko kito nematau kaip savo ilga ir kumpa nosi. Galutinai apsisprendiau grizusi i lithuania.gif darytis nosytes korekcija. Vakar ir draugui jau pasakiau - ''si karta manes neperkalbesi'' - blush2.gif na ir ka palaiko mane, sake slaugys po op bei myluos ax.gif as tokia laiminga kad pagaliau tam rysiuosi, tai man labai daug reiskia. wub.gif dabar belieka issirinkti patikima chirurga. Kaip minejai vakar padejau skaiyti jusu temas taciau tik nuo 8, kadangi kitos jau uzdarytos, teko persokti is kart i 10-aja, kadangi 9-oji taip pat nebeaktyvi, tikiuosi labai daug nepraleidau?
Vakar skaiciau apie Jusu narkozes bei grizimus namucio po operacijos, tad tiesiogine ta zodzio prasme, zinokite sysiojau i kelnaites, net uz pilvo susiemus lotuliukas.gif pati taip pat dar neturejus narkoziu ir netgi nebuvusi ligininese, man tai bus pirmasis kartas, tad labai tikiuosi kad viskas praeis gerai, kaip kaip jus sakote, svarbiausia tai geras rezultatas, nors pati siaunbingai bijau po op skausmo bei kvepavimo per burna, kadangi ipratusi kvepuoti per nosyte doh.gif , na bet kaip sakoma grozis juk reikalauja auku ir kartais net labai dideliu mirksiukas.gif
mergaites buciau dekinga jei imestumete man i AZ slaptazodi, tad galeciau pagal jusu sedevrus issirinkti sau chirurga. Kol kas apsistojusi ties Viksraiciu arba Jankunu, bet tai dar ne galutinis g.gif Gal kuri operavotes GK Klinika? kaip ten chirurgas? ir kokios kainos?
DolceVita kiek skaiciau, is pradziu buvai labai nepatenkinta savo nosiuku po op, dabar jau viskas gerai? dingo tie gumbeliai ir visi nelygumai? blush2.gif 4u.gif
Dar karteli dekui priemus mane i savo grozio kampeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta1985 @ 2011 03 02, 12:56)
DolceVita kiek skaiciau, is pradziu buvai labai nepatenkinta savo nosiuku po op, dabar jau viskas gerai? dingo tie gumbeliai ir visi nelygumai? blush2.gif  4u.gif

dingo smile.gif negaliu patiketi, bet dingooo!! thumbup.gif biggrin.gif
kad dar ta chroniska sloga praeitu kanors, butu super rolleyes.gif o jei dar kas kokius 7 metus is manes paimtu, butu - idealu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 03 02, 13:28)
sveika, sveika smile.gif

na nieko sau, tik savaite praejusi, o jau net melyniu nesimato  thumbup.gif  mano manymu bus puiki nosis  mirksiukas.gif

Man kremzline dali tvarke, kaulo neliete, gal todel melyniu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 03 02, 14:11)
Man kremzline dali tvarke, kaulo neliete, gal todel melyniu nebuvo  smile.gif

mat kaip, o man suveike optine apgaule, pasirode, kad ir kaulas po op pazemejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif na as uz menesio jau busiu Lietuvoj, ir ruosiuos operuotis.. Dar neissirinkau chirurgo renkuosi tarp Viksraicio ir Jankuno..Bet manau kad S.V profesionalesnis..Bet nemoku apsakyt kokia baime kankina negaliu vis atrodo kad persigalvosiu unsure.gif o labiausiai tai del jog gailesiuos po operacijos ir padarys dar blogiau..kad bus komplikacijos ar dar kas..Kaip jus save nuteiket kad viskas bus gerai?Kai paskaitineju foruma ir taip dziugu kai mergaites dziaugiasi, bet kai atsiranda tokie postai kaip kad nosyte banguoja ar randejimas prasideda tai net siurpas nueina unsure.gif
Atsakyti