Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Blogytė @ 2011 01 16, 17:17)
Visada labai norėjau kirpčiukų, bet dėl nosies nesikirpau, o dabar esu patenkinta  smile.gif dėkui tau  4u.gif iš priekio tobulumo dar palaukti teks ilgai lotuliukas.gif

Kuri įdėjote foto į mūsų paštą parašyta "po op"?

jei su sunum tai mano foto
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 01 16, 19:51)
jei su sunum tai mano foto

sveika prisijungusi 4u.gif
jei ne paslaptis, pas ka dareisi korekcija?
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 01 16, 21:04)
sveika prisijungusi  4u.gif
jei ne paslaptis, pas ka dareisi korekcija?

praeitoj temoj truputi rasiau

kad dariausi senai, pries 8 metus (sausio 6d smile.gif ) pas gyd. Vitku
pirmiausiai tai dariausi del luzusios pertvaros dabar daryciausi biski kitaip bet manau antram kartui neprisiruosiu unsure.gif kiti dalykai laukia savo eiles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 01 16, 20:09)
praeitoj temoj truputi rasiau

kad dariausi senai, pries 8 metus (sausio 6d smile.gif ) pas gyd. Vitku
pirmiausiai tai dariausi del luzusios pertvaros dabar daryciausi biski kitaip bet manau antram kartui neprisiruosiu  unsure.gif kiti dalykai laukia savo eiles  lotuliukas.gif

Daviau slaptažodį, tikiuosi merginos neprieštaraus. Nes ir nuotrauką atsiuntė, ir darėsi op.
Atsakyti
Labas merginos! 4u.gif

noriu ir as daryti op , nuimti kuprele, pas Lt chirurgus dar nebuvau, bet visai atsitiktinai pasitaike proga pasukonsultuoti su dr.Rozan Efron, gal kuri girdejote apie toki daktara???jis kadaise mokesi kazkur pribaltikoj , dirbo Lietuvoj , paskui isvaziavo i Emiratus (i tevyne, ten turi savo klinika ir dirba),sake kad jo mokyniai buvo dabartiniai zymus Lietuvos chirurgai, o dabar jis atvaziuoja pas mus du kartus per metus, turi cia klientu, grazina juos,
tai va buvau pas ji apziurejo, parode savo darbus, atrodo ismanantis savo darba, pasake galim tartis pavasariui.
tik vat ieskau inetnete apie ji nors kazko paskaityt ir nieko rast negaliu, gal esat girdejusios ka nors, parasykite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Blogyte, žiūriu nenustoji gražėjusi flirt.gif ir nosytė ir pati visa pasikeitusi smile.gif gal čia ne šukuosena, gal dar ką nors pasidarei, ko mes neįtariam? biggrin.gif
-DolceVita- nosytė tavo superinė thumbup.gif neįsivaizduoju ką norėtum pakeisti, kad kartais pagalvoji apie pakartotinę... g.gif Labai gražiai padarė tau galiuką, nes prieš matėsi šiek tiek tas toks "brūgšnelis" (manau žinai apie ką aš, nes nežinau, kaip čia užvadint biggrin.gif ), man irgi jis matosi, tai sakė dės kažkokį tipsą iš kitų kremzlyčių unsure.gif tai tikriausiai ir tau jį dėjo? O jis jaučiasi palietus dabar galiuką? Man po pirmos op kažkokios kremzlės pasisislinko, tai gerai, kad nosies viduje ir nesimato smile.gif todėl ir dabar kvailos mintys užplaukia, galvoju ar tas tipsas ten kaip nors priauga ar nepasislinks kur nors į šoną doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nergie: 17 sausio 2011 - 17:19
QUOTE(nergie @ 2011 01 17, 17:16)
Sveikos  4u.gif
Blogyte, žiūriu nenustoji gražėjusi  flirt.gif ir nosytė ir pati visa pasikeitusi  smile.gif gal čia ne šukuosena, gal dar ką nors pasidarei, ko mes neįtariam?  biggrin.gif
-DolceVita- nosytė tavo superinė  thumbup.gif neįsivaizduoju ką norėtum pakeisti, kad kartais pagalvoji apie pakartotinę... g.gif Labai gražiai padarė tau galiuką, nes prieš matėsi šiek tiek tas toks "brūgšnelis" (manau žinai apie ką aš, nes nežinau, kaip čia užvadint  biggrin.gif ), man irgi jis matosi, tai sakė dės kažkokį tipsą iš kitų kremzlyčių  unsure.gif tai tikriausiai ir tau jį dėjo? O jis jaučiasi palietus dabar galiuką? Man po pirmos op kažkokios kremzlės pasisislinko, tai gerai, kad nosies viduje ir nesimato  smile.gif todėl ir dabar kvailos mintys užplaukia, galvoju ar tas tipsas ten kaip nors priauga ar nepasislinks kur nors į šoną  doh.gif  biggrin.gif

Sveika, dėkui tau 4u.gif net nuotaiką pakėlei biggrin.gif tikrai daugiau nieko nesidariau biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Na, imeciau ir as savo big changes , prisiruosiau pagaliau smile.gif

Dolce Vita, nu dolce dolce dolce wink.gif Plauku spalva suoer 4u.gif O nosyte man tavo lyg ir nebesikeite, tokia pat mazute,daili, tikrai labai jaunina, bet turbut jau kartojuos wink.gif

Blogyte, as jau skirtumo kaip keiciasi tavoji nosyte irgi nebeiziuriu, bet kad pati vis grazeji, tai faktas wink.gif

Eidzi, tavo nosyte tobuliausias mano matytas TA rezultatas (kartu su vienos mergaites, kuri anskciau daresi, dabar jau nicko nepamenu)... Labai pakeite tavo veida 4u.gif

Elin, sveikinu, TA irgi pasistenge, dabar tik lauk spartaus nosytes mazejimo su kiekviena diena, dar mazai tau laiko, bet bus tikrai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2011 01 17, 20:51)
4u.gif
Na, imeciau ir as savo big changes , prisiruosiau pagaliau smile.gif

Dėkui 4u.gif
Iš profilio tavo nosytė patinus, forma tikrai labai graži 4u.gif o dar kai nuslūgs bus thumbup.gif bet priekis man tavo tai jau dabar thumbup.gif akivaizdus skirtumas, sveikinu, kad pasiryžai 4u.gif
Atsakyti
Otina,
aciu kad pagyrei pauku spalva, bene vienintele patebejai, kad ji pasikeite ax.gif s taip bijojau, kad ji mane sendina... Tiesiog taip nusibodo buti blondine, bet labai bijojau, kad si spalva sendins... Kai tau seniai nebe 16... bet koks pasikeitimas baugina... Vis norisi jauniau atrodyti blush2.gif

Pas tave pasikeitimai taip pat matomi plika akimi... Dar tik belieka sumazeti paciam galiukui ir bus thumbup.gif Dar pagal laika tik grazeti ir grazeti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nergie @ 2011 01 17, 17:16)
Sveikos  4u.gif
-DolceVita- nosytė tavo superinė  thumbup.gif neįsivaizduoju ką norėtum pakeisti, kad kartais pagalvoji apie pakartotinę... g.gif Labai gražiai padarė tau galiuką, nes prieš matėsi šiek tiek tas toks "brūgšnelis" (manau žinai apie ką aš, nes nežinau, kaip čia užvadint  biggrin.gif ), man irgi jis matosi, tai sakė dės kažkokį tipsą iš kitų kremzlyčių  unsure.gif tai tikriausiai ir tau jį dėjo? O jis jaučiasi palietus dabar galiuką?

aciu tau labai 4u.gif nesijaucia jokie tipsai schmoll.gif jauciasi tik tai kas matosi, siaip, kai pasiziuriu pries ir po nuotraukas - esu patenkinta, bet jei realiai ziuriu i nosyte dabartine - ji nera ideali, bet tai tikriausiai po 1 op nerealu pasiekti, o antrai op tikriausiai nesirizciau, nes per didele rizika, o rezultatas nera toks blogas, kad kartociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 01 17, 22:12)
Dėkui  4u.gif
Iš profilio tavo nosytė patinus, forma tikrai labai graži  4u.gif o dar kai nuslūgs bus  thumbup.gif bet priekis man tavo tai jau dabar  thumbup.gif akivaizdus skirtumas, sveikinu, kad pasiryžai  4u.gif

Aciu ax.gif bet as kazkaip galvoju kad ryskaus pasikeitimo jau nebus, gal tik profiliu pats galiukas turetu siek tiek nusileisti, nes mane ir TA perspejo, kad audiniu daug... Tai manau kad nepasidarys maniske nosyte stebuklingai mazyte kaip mano avataro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 01 17, 22:17)
Otina,
aciu kad pagyrei pauku spalva, bene vienintele patebejai, kad ji pasikeite  ax.gif  s taip bijojau, kad ji mane sendina... Tiesiog taip nusibodo buti blondine, bet labai bijojau, kad si spalva sendins... Kai tau seniai nebe 16... bet koks pasikeitimas baugina... Vis norisi jauniau atrodyti  blush2.gif

Pas tave pasikeitimai taip pat matomi plika akimi... Dar tik belieka sumazeti paciam galiukui ir bus  thumbup.gif  Dar pagal laika tik grazeti ir grazeti  mirksiukas.gif

4u.gif aciuu smile.gif
na, tikiuosi, kad bent sonai atitins ir tai jau bus geriau smile.gif

Tikrai nesendina ir bruozai ryskesni, ir akys toookios zydros dabar wink.gif
As stipriai nutamsinau ir siaip matosi, kad vyresne atrodau, bet... Nu man irgi jau laabai nusibodo but blondine ir plaukus gadint... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif
Šiandien trys savaitėlės po op - nosiukas stipriai pakeitė formą, t.y. dešinė pusė greičiau slūgsta už kairę, todėl nosis iš priekio lenkta kaip lankas g.gif , galiukas taip pat - dešinė pusė labiau atslūgus už kairę.. Bet dar nepanikuoju - nes ir rytą atsibundu uh kaip sutinusi, ypač akys.. Todėl save raminu, jog viskas bus gerai cool.gif
DolceVita, atrodai nerealiai gražiai thumbup.gif , beje dabartinė plaukų spalva tau tinka labiau nei blondinė - išryškina tavo akis, jaunina veido bruožus thumbup.gif Nosiukas - apie dar "kažkokią" op - pamiršk! Nosiukas iš foto - idealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Otina, patinimas dar stiprus,bet tau slūgsta tolygiai abi pusės. Vasarą atrodysi thumbup.gif
Blogyte, atrodai thumbup.gif Save raminu, žiūrėdama tavąsias nuotraukas, jog ir man taip susigulės rolleyes.gif
nergie, jau kitą savaitę ir tavęs laukia didžioji diena mirksiukas.gif Matau kuo arčiau vis labiau nerimauji 4u.gif Ramiakas - mes su tavim group.gif Būtumėm iš Kauno - aplankytume bigsmile.gif
kristiggg, pirmą kartą girdžiu apie daktarą Rozan Efron g.gif
Tiesa, jau buvau iki uošvienės nuėjus - tai nieko dėl nosies konkrečiai nesakė- tik "gerai atrodai" tongue.gif
Atsakyti