Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labas rytas mergaites 4u.gif

ai man jau nebe patinka sposai tie BT, sian emiau ir NT padariau, aisku nieko nepamaciau rolleyes.gif ir kazkaip laukiu greiciau pabaigos...
Papildyta:
QUOTE(gera52 @ 2011 01 12, 09:31)
http://www.fertility...com/home/2ee92c
Sveikos smile.gif 
Vis dėl to buvau teisi- leidžiuosi.
Ir laukiu naujo ciklo, kad galėčiau iš naujo pradėti viska rolleyes.gif

balioncikas tau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif

Pasirodau http://www.babyplan.ru/profile/72731

Geros dieneles! 4u.gif
Atsakyti
agiute labai labai thumbup.gif thumbup.gif Manau, kad dar tiesiog anksti ir nerodo dėl to wink.gif nevisom 12 dpo parodo, o tu jau lauki pabaigos. Tikiu kad jos sulauksi LAAAAAAABAI negreit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2011 01 12, 11:09)
agiute labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif  Manau, kad dar tiesiog anksti ir nerodo dėl to wink.gif nevisom 12 dpo parodo, o tu jau lauki pabaigos. Tikiu kad jos sulauksi LAAAAAAABAI negreit tongue.gif

ai Zydinti, man nepatinka tuscios viltys, pagal mane man jau 13 DPO, turetu rodyt bent kazka g.gif

o tu gi kaip tiesiai varai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 01 12, 09:15)
ai Zydinti, man nepatinka tuscios viltys, pagal mane man jau 13 DPO, turetu rodyt bent kazka g.gif

na tai aišku, nereik tuščiai viltis, bet man kažkaip atrodo, kad O tau galėjo būt ir dar diena vėliau nei nubrėžta...
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2011 01 12, 08:05)
Prisiduodu , vis laukiu
Belaukdama neuzmirsk ND wink.gif
QUOTE(gera52 @ 2011 01 12, 08:31)
Vis dėl to buvau teisi- leidžiuosi.
Liudna ... 4u.gif
QUOTE(agiute @ 2011 01 12, 09:45)
ai man jau nebe patinka sposai tie BT, sian emiau ir NT padariau, aisku nieko nepamaciau rolleyes.gif
Na, bet gal tikrai tik del to, kad per anksti 4u.gif

Na, o as padariau suoli, tap sakant, grizau i uzvakar pozicija... g.gif Labai liudna, kad ryt negalesiu pasimatuoti BT...ir ND nebus verysad.gif (nes turiu komandiruote)
Atsakyti
labas rytelis

QUOTE(agiute @ 2011 01 12, 09:45)
labas rytas mergaites  4u.gif

ai man jau nebe patinka sposai tie BT, sian emiau ir NT padariau, aisku nieko nepamaciau rolleyes.gif ir kazkaip laukiu greiciau pabaigos...

nu grazu bigsmile.gif
zinok nt as simta procentu netikiu schmoll.gif , man parode 8 sav tik biggrin.gif labai tikiu tavim laukiam grazios pabaigos mirksiukas.gif

QUOTE(Žydinti @ 2011 01 12, 10:09)
agiute labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif  Manau, kad dar tiesiog anksti ir nerodo dėl to wink.gif nevisom 12 dpo parodo, o tu jau lauki pabaigos. Tikiu kad jos sulauksi LAAAAAAABAI negreit tongue.gif

nu va mano likimo drauge esi biggrin.gif

gera kol mm nera , viltis rusena

umaj laikykis aukstumose
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 12, 11:29)

Suprasta pioneer.gif pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 12, 11:29)
Liudna ... 4u.gif
Na, bet gal tikrai tik del to, kad per anksti  4u.gif

Na, o as padariau suoli, tap sakant, grizau i uzvakar pozicija... g.gif  Labai liudna, kad ryt negalesiu pasimatuoti BT...ir ND nebus  verysad.gif (nes turiu komandiruote)

darykit siandien greituka rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
labai jau silpnas tas mano kilimas, kazkokia atsalus moteriske g.gif

http://www.babyplan.ru/profile/100113
Atsakyti
[quote=riberte,2011 01 12, 11:30]
labas rytelis
nu grazu bigsmile.gif
zinok nt as simta procentu netikiu schmoll.gif , man parode 8 sav tik biggrin.gif labai tikiu tavim laukiam grazios pabaigos mirksiukas.gif

tik 8 sav blink.gif , nu jei kita savaite nieko nebus eisiu nusileist kraujuko, nes siaip pas man visad 28-29 d. buna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 12 sausio 2011 - 09:51
[quote=agiute,2011 01 12, 10:45]
[quote=riberte,2011 01 12, 11:30]
labas rytelis
nu grazu bigsmile.gif

tik 8 sav blink.gif , nu jei kita savaite nieko nebus eisiu nusileist kraujuko, nes siaip pas man visad 28-29 d. buna...
[/quote]

taip taip , dariaus kelis nt rapireg tos firmos , nieko nerode , o kai parode jau buvo abi ryskios , nuejau pas gine padare echo ir 8 sav wub.gif
Atsakyti