Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(agiute @ 2011 01 11, 16:22)
taip noretusi, kad is jo kas nors gero iseitu, ale, kad tie grazus grafikeliai nerodiklis unsure.gif kiek mergaiciu su graziais grafikeliais mm pasitinka....ech, bet as tikiu, as girdziu issipildys ko geidziu rolleyes.gif

agiute wub.gif wub.gif

visoms sugalvojusioms nusileist po 4u.gif kad atgal pakiltu 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas mergaitukes bigsmile.gif prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/93151 bigsmile.gif tai kaip itariu vakarykscia BT pakilima galejo itakoti smileysex.gif ir alc.gif bet vakar ir viena taure martinio isgeriau tai siandien dejau su BT zemyn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2011 01 12, 11:53)
taip taip , dariaus kelis nt rapireg tos firmos , nieko nerode , o kai parode jau buvo abi ryskios , nuejau pas gine padare echo ir 8 sav  wub.gif

nu viltis vadinas yra biggrin.gif, tik as nieko nejauciu, pabado sonus ir tiek, nei man krutine jautri nieko...
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 12, 11:57)
Labas rytas mergaitukes  bigsmile.gif prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/93151  bigsmile.gif  tai kaip itariu vakarykscia BT pakilima galejo itakoti  smileysex.gif ir alc.gif bet vakar ir viena taure martinio isgeriau tai siandien dejau su BT zemyn  bigsmile.gif

siaip, mano nuomone, nezinau, kiek reiketu isgerti, kad taip jau itakotu BT. jei siek tiek pasivaisinai, gal nieko... g.gif

siaip ar taip visos tikimes to paties AUKSTOS BT thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 01 12, 12:03)
nu viltis vadinas yra  biggrin.gif, tik as nieko nejauciu, pabado sonus ir tiek, nei man krutine jautri nieko...

mano brolio zmona isvis nieko nejaute, net suzinojusi, kad pastojo. isvis atsikvosejo, kai jau mmm velavo savaite.. tada susizgribo, kad lygtai sirgti turetu. pasitikrino-akurat-nescia...o nejaute nieko ir nelauke doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu. g.gif 4u.gif Nezinau ka galvoti, kaip cia su ta O, lauksime finiso, kaip grafikelis keisis iki galo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 12, 12:08)
Labas rytas, prisiduodu.  g.gif  4u.gif Nezinau ka galvoti, kaip cia su ta O, lauksime finiso, kaip grafikelis keisis iki galo.  g.gif

kyla dziugiai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2011 01 12, 06:02)
Labas rytas!  4u.gif

Pasirodau http://www.babyplan.ru/profile/72731

Geros dieneles!  4u.gif

Gal ir nuzigzaguosi iki sekmingo finiso. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linge @ 2011 01 12, 11:05)
siaip, mano nuomone, nezinau, kiek reiketu isgerti, kad taip jau itakotu BT. jei siek tiek pasivaisinai, gal nieko... g.gif

na nedaug as ten ikaliau pora tauriu martinio... bet si menesi esu nusprendusi patyrineti savo BT nuo ko pakyla ir nuo ko leidziasi lotuliukas.gif po O tai jau gali speti kokios priezastys pakilusios BT mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 12, 12:08)
Labas rytas, prisiduodu.  g.gif  4u.gif Nezinau ka galvoti, kaip cia su ta O, lauksime finiso, kaip grafikelis keisis iki galo.  g.gif

sakyciau, kad tik dabar, o OT nedarei, butu su kuo palygint
Atsakyti
QUOTE(linge @ 2011 01 12, 06:45)
Sveikos smile.gif
labai jau silpnas tas mano kilimas, kazkokia atsalus moteriske g.gif

http://www.babyplan.ru/profile/100113

Po truputi uzkilsi ir tu. 4u.gif

Ziuokute, manau, kad nuo dvieju tauriu nelabai pakiltu, zinoma, ivairiu tu tauriu buna... ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 01 12, 07:13)
sakyciau, kad tik dabar, o OT nedarei, butu su kuo palygint

Turbut, taip ir bus, o OT neturiu, man ju neprireikdavo iki sio ciklo rolleyes.gif . As kazkaip tikejausi, kad dar ilgiau pakabaliuosiu ir tada sausiu i virsu, bet matai, yra kaip yra, ND atlikti ir atliekami toliau, taip kad nera del ko jaudintis, tikimes, kad pavyks, o jei ne, bus kitas ciklas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 12, 12:19)
Po truputi uzkilsi ir tu.  4u.gif

Ziuokute, manau, kad nuo dvieju tauriu nelabai pakiltu, zinoma, ivairiu tu tauriu buna...  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
Turbut, taip ir bus, o OT neturiu, man ju neprireikdavo iki sio ciklo rolleyes.gif . As kazkaip tikejausi, kad dar ilgiau pakabaliuosiu ir tada sausiu i virsu, bet matai, yra kaip yra, ND atlikti ir atliekami toliau, taip kad nera del ko jaudintis, tikimes, kad pavyks, o jei ne, bus kitas ciklas.  smile.gif

kad tavo zodziai Dievuliui i ausyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 12, 12:19)

Papildyta:
Turbut, taip ir bus, o OT neturiu, man ju neprireikdavo iki sio ciklo rolleyes.gif . As kazkaip tikejausi, kad dar ilgiau pakabaliuosiu ir tada sausiu i virsu, bet matai, yra kaip yra, ND atlikti ir atliekami toliau, taip kad nera del ko jaudintis, tikimes, kad pavyks, o jei ne, bus kitas ciklas.  smile.gif

nors velniai zino, o gal cia tas jau implantacinis pakritimas, kazkaip ziuriu ir neapsispredziu biggrin.gif
Atsakyti