Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 12, 11:08)
Labas rytas, prisiduodu.  g.gif  4u.gif Nezinau ka galvoti, kaip cia su ta O, lauksime finiso, kaip grafikelis keisis iki galo.  g.gif

ma regis kad tik dabar tau O buvo mirksiukas.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 12, 11:19)
Ziuokute, manau, kad nuo dvieju tauriu nelabai pakiltu, zinoma, ivairiu tu tauriu buna...  ax.gif  4u.gif

na arklio tikrai neuzmusi su tokia doze - tik dvi taurytes buvo lotuliukas.gif tai va zinok nuo ko ji cia taip sokineja ta BT, bet as visus batonus sumetu ant tu dvieju tauryciu lotuliukas.gif beja siandien vakare einu pas gine pokalbiui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 01 12, 07:22)
nors velniai zino, o gal cia tas jau implantacinis pakritimas, kazkaip ziuriu ir neapsispredziu biggrin.gif

Va va, as baigiu akis praziureti ir niekaip negaliu apsispresti, tai kas cia is tiesu... g.gif Blogiausiu atveju suzinosime ciklo gale. hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 12, 07:23)
ma regis kad tik dabar tau O buvo  mirksiukas.gif
na arklio tikrai neuzmusi su tokia doze - tik dvi taurytes buvo  lotuliukas.gif tai va zinok nuo ko ji cia taip sokineja ta BT, bet as visus batonus sumetu ant tu dvieju tauryciu  lotuliukas.gif beja siandien vakare einu pas gine pokalbiui  bigsmile.gif

Saunuole, taip pat nusinesk grafikelius. mirksiukas.gif 4u.gif (Neissiplesk ne BT temomis, grizk namo, t.y. i plepaliuku tema ir pasakok. 4u.gif )
Atsakyti
net baisu, apie nieka galvoti negaliu, tik laukiu ciklo galo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 12, 11:57)
Labas rytas mergaitukes  bigsmile.gif prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/93151  bigsmile.gif  tai kaip itariu vakarykscia BT pakilima galejo itakoti  smileysex.gif ir alc.gif bet vakar ir viena taure martinio isgeriau tai siandien dejau su BT zemyn  bigsmile.gif

ziuokute, pasakysiu tau, as visa vos ne menesi, oi ima juokas net biggrin.gif kiekviena vakara po viena-dvi taures isgerdavau raudono vyno biggrin.gif (perskaiciau, kad padeda pastot) ir matai, bent man toks kiekis neturejo itakos, o va kazkada, dar pacioj pradzioj po gero baliuko pasimatavau, tai ohoho kaip buvo uzkilus...
Papildyta:
QUOTE(linge @ 2011 01 12, 12:32)
net baisu, apie nieka galvoti negaliu, tik laukiu ciklo galo... doh.gif

nu ko taip, dar tik ipusejai, luktelk ir uzkilsi 4u.gif
Atsakyti
visai gryba pjaunu, kazkokias nesamones cia maigau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linge: 12 sausio 2011 - 11:00
Laba ryta
QUOTE(Umaj7** @ 2011 01 12, 08:02)
Labas rytas!  4u.gif
Pasirodau http://www.babyplan.ru/profile/72731
Geros dieneles!  4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(linge @ 2011 01 12, 08:45)
Sveikos smile.gif
labai jau silpnas tas mano kilimas, kazkokia atsalus moteriske g.gif

http://www.babyplan.ru/profile/100113

Ateis laikas ir tavo kilimui smile.gif

QUOTE(agiute @ 2011 01 12, 09:03)
nu viltis vadinas yra  biggrin.gif, tik as nieko nejauciu, pabado sonus ir tiek, nei man krutine jautri nieko...

Juk ne visom tie pojuciai anksti ateina rolleyes.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 12, 09:08)
Labas rytas, prisiduodu.  g.gif  4u.gif Nezinau ka galvoti, kaip cia su ta O, lauksime finiso, kaip grafikelis keisis iki galo.  g.gif

Tas skrydis zemyn primine implantacini,bet veliau pasirode,kad ten O g.gif tikras riesutelis tavasis grafikiukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreaminGirl: 12 sausio 2011 - 11:47
sveikutes, prisiduodu ir lekiu darbuotis. Pakritau tai uz keletos dieneliu tureciau aptureti O. Isskyros dar ne tokios kokiu noreciau. Taip, kad dar pora dieneliu teks palaukti O
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 12, 08:23)
Tas skrydis zemyn primine implantacini,bet veliau pasirode,kad ten O g.gif tikras riesutelis tavasis grafikiukas biggrin.gif

Geras suktas klausimelis. g.gif biggrin.gif

Linge, nestresuok, pakilsi tikrai. mirksiukas.gif 4u.gif Pirmas ciklas, kai matuoji? Mes cia kantrybes irgi ismokome. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 12, 12:48)
Linge, nestresuok, pakilsi tikrai.  mirksiukas.gif  4u.gif Pirmas ciklas, kai matuoji? Mes cia kantrybes irgi ismokome.  smile.gif  4u.gif

o cia tai gerai pasakyta: kantrybe dorybe thumbup.gif o ypac matuojant BT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 12, 13:48)
Geras suktas klausimelis.  g.gif  biggrin.gif

Linge, nestresuok, pakilsi tikrai.  mirksiukas.gif  4u.gif Pirmas ciklas, kai matuoji? Mes cia kantrybes irgi ismokome.  smile.gif  4u.gif

joa, pirmas, nes kazkaip man atrode nepatikima, o gal tingejau tuo uzsiimti..bet pasiskaiciau daugiau apie tai ir kai uzsikabliavau biggrin.gif is sirdies, taip sakant cool.gif
Atsakyti
Sveikos,
O pas mane kazkoks pasyvumas i svecius uzsuko. Kelias dienas net termometra i sona padejus buvau. Pas jus uzsuku paskaitinet, kaip kylat ir leidziates, vis smalsu. Bet saves pazinimo procesa kazkaip apleidau...
http://www.fertility...com/home/325a93
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2011 01 12, 15:10)
Sveikos,
O pas mane kazkoks pasyvumas i svecius uzsuko. Kelias dienas net termometra i sona padejus buvau. Pas jus uzsuku paskaitinet, kaip kylat ir leidziates, vis smalsu. Bet saves pazinimo procesa kazkaip apleidau...
http://www.fertility...com/home/325a93

varyk, brangioji, ta pasyvuma-ne pats geriaussias svecias.. aukstyn savo nosiuka ir viskas bus super (as taip galvoju) mirksiukas.gif ir va tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linge: 12 sausio 2011 - 13:19