Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 12, 13:03)
sveikos, grizau is gydytojos, sake viskas gerai, jau pastot galiu kad ir po menesio, jei tik atlaikysiu su pilvu vel vaiksciot.  thumbup.gif Nes jau beveik du menesiai praejo.. Atlaikysiu as viska.  4u.gif

su tuom ir sveikinu... sekmes darbe biggrin.gif

QUOTE(rencė @ 2011 01 12, 13:05)

tikrai ateis svente ir i tavo kiema 4u.gif

O as ta proga cia uzpavydejus einu kept vedaru tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2011 01 12, 15:03)
O as ta proga cia uzpavydejus einu kept vedaru  tongue.gif

Jau turbūt čirška bigsmile.gif ? Aš tai šiandien kepsiu orkaitėje dešreles su bulbikėm smile.gif . Nors labiau vėdarų norėčiau lotuliukas.gif . Tik su vėdarais nekaip, nes žarnokai sušaldyti į ledo gabalą. Geriausiu atveju juos čirškinti galėsiu rytoj.

Miilita, o kas gi ten pasidare? kaip gi taip įsisirgote blink.gif ???

Meskute5, liuksinės naujienos thumbup.gif . O ciklas tau susitvarkė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 12 sausio 2011 - 15:38
QUOTE(lairam @ 2011 01 12, 15:36)
Jau turbūt čirška  bigsmile.gif ?
Miilita, o kas gi ten pasidare? kaip gi taip įsisirgote  blink.gif ???

Meskute5, liuksinės naujienos  thumbup.gif . O ciklas tau susitvarkė?

Niekas man nesusitvarke, bet jau sake per menesi turi susitvarkyt. Na as taip greit dar nieko nedarysiu. Ziema tegu praeina. O pavasari jau kazka..
sake gydytoja jau Kaune atsirado nestukiu sirdeliu gydytoja, tai sius jei ka mane cia. Nereikes vaziuot i VLN. Bet nuvaziuociau ir i Paryziu, kad tik viska istikrintu.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 13:22)
sveika junkis drasiau 4u.gif Kaip matau praejo jau nemazai laiko...

ačiū už kvietimą!maniškio ,kai nėra ,tai jau 6 metai...oJūs visos su šviežiu skausmu.tvirtybės JUMS ir nepalūžt,esate reikalingos likusiems šalia
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 12, 16:38)
Niekas man nesusitvarke, bet jau sake per menesi turi susitvarkyt. Na as taip greit dar nieko nedarysiu. Ziema tegu praeina. O pavasari jau kazka..
sake gydytoja jau Kaune atsirado nestukiu sirdeliu gydytoja, tai sius jei ka mane cia. Nereikes vaziuot i VLN. Bet nuvaziuociau ir i Paryziu, kad tik viska istikrintu.

Šiaip nežinau kokia tavo gydytojos nuomonė, bet dabartinė mano (pasirinkusi dabar jau esu pataloginių nėštumų skyriaus vedėją), tai rekomenduoja, kai ciklas normaliai susireguliuoja, tai bent 3 ciklus pralaukti. Idealiausia, anot jos, išlaukti bent pusmetį, alia pastojus labai greitai yra didesnė priešlaikinio gimdymo tikimybė.

Čia aš nemokau, tik šiaip info dalinuosi. pati, tai nebežinau kuo ir tikėti, ir kuo pasitikėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 12, 15:43)
Šiaip nežinau kokia tavo gydytojos nuomonė, bet dabartinė mano (pasirinkusi dabar jau esu pataloginių nėštumų skyriaus vedėją), tai rekomenduoja, kai ciklas normaliai susireguliuoja, tai bent 3 ciklus pralaukti. Idealiausia, anot jos, išlaukti bent pusmetį, alia pastojus labai greitai yra didesnė priešlaikinio gimdymo tikimybė.

Čia aš nemokau, tik šiaip info dalinuosi. pati, tai nebežinau kuo ir tikėti, ir kuo pasitikėti  doh.gif

O man ji sake, kad sveikiausia butu pora metu pailset. Sakau tikrai nenoriu. sako tai bent kad trys menesiai praeitu po gimdymo. sako pas kitas tarpas budavo 9 menesiai tarp gimdymu. Iskart pastoja vel. Bet sako jei nori greiciau, tai bent nuo 3 men. iki puses metu palauk. Vaikas isitvritins viskas jam bus gerai. Blogiausia cia mamai. nes mamos organizmas nespeja atsigauti. Is jos viska issiurbia vaikelis. O jis tai savim pasirupins ar menesis ar metai nuo gimdymo praeis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 12, 16:49)
O man ji sake, kad sveikiausia butu pora metu pailset. Sakau tikrai nenoriu. sako tai bent kad trys menesiai praeitu po gimdymo. sako pas kitas tarpas budavo 9 menesiai tarp gimdymu. Iskart pastoja vel. Bet sako jei nori greiciau, tai bent nuo 3 men. iki puses metu palauk. Vaikas isitvritins viskas jam bus gerai. Blogiausia cia mamai. nes mamos organizmas nespeja atsigauti. Is jos viska issiurbia vaikelis. O jis tai savim pasirupins ar menesis ar metai nuo gimdymo praeis.  smile.gif

Skirtingi gydytojai, skirtingos nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 01 12, 12:33)
Labukas  mirksiukas.gif

oi, jau su tais vėdarais čia  doh.gif kadangi artėja pietukai, tai net seilė tįsta apie juos pagalvojus  doh.gif
Papildyta:
Kaip smagu matyti, kad  nestuke.gif eilutė pas mus ilgėja  wub.gif slapčia viliuosi ir aš kaip galima greičiau į ją patekti  blush2.gif

labai tikiuosi mamytes kad ji nesumazes verysad.gif

Gulim kartu saumaze jai 39 man jau kiek mazesne tempa 38.2 isprasiau seip ne taip antibu...isgeriau 12val...gal dabar mamytes su paracetamoliu numusti...nes kita doze antibu tik 24val
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 12, 17:11)
labai tikiuosi mamytes kad ji nesumazes verysad.gif

Gulim kartu saumaze jai 39 man jau kiek mazesne tempa 38.2 isprasiau seip ne taip antibu...isgeriau 12val...gal dabar mamytes su paracetamoliu numusti...nes kita doze antibu tik 24val

vaje, o tu kokio kraujo tyrimą dareisi? Gal gripas puola, ką???? Gan ilgai tau tempa laikosi...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 12, 17:13)
vaje, o tu kokio kraujo tyrimą dareisi? Gal gripas puola, ką???? Gan ilgai tau tempa laikosi...

virusine infekcija
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 12, 16:14)
virusine infekcija

eina sau.. doh.gif nu kaip nors kapstykis lauk. Viskas turi but gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 01 12, 12:08)
Sveikutes mergaites 4u.gif
Meskute, reiketu ir mums Kaune koki meeta susiorganizuoti. Zinau, kad inezzza is Kauno, gal dar kuri prisijungtu. Butu smagu visai  thumbup.gif
Kadangi ir as esu optimiste, manau, verkti tikrai nepradesime mirksiukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif
Atsakyti