Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(nasata @ 2011 01 11, 19:17)
Ir aš ir aš laaaabai noriu vėdarųųųųų  bigsmile.gif ypač kuo labiau paskrudusių ir paties galiuko, su pagaliuku  lotuliukas.gif kadangi neturiu orkaitės ir negaliu tokių skanumynų išsikept, tai seilę varvinu  lotuliukas.gif

O aš šiandien pradėjau psichoterapiją... pradžia padaryta...

Liuks dėl tavo pradžios. Greičiau atsikratyk visų pasimetimų, eidama į savo siansus nepariršk dairytis, kad nepražioplintum tetuko kitai pupai arba žirniukui, o nutirpus sniegui su naujom jėgom, gerom žiniom atvažiuoji vėdarų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 11, 20:47)
Liuks dėl tavo pradžios. Greičiau atsikratyk visų pasimetimų, eidama į savo siansus nepariršk dairytis, kad nepražioplintum tetuko kitai pupai arba žirniukui, o nutirpus sniegui su naujom jėgom, gerom žiniom atvažiuoji vėdarų  mirksiukas.gif

jetus lairam neužteks tau žarnų šitiek vėdarų prikept...labai jau čia gundai į svečius...nors man ir tolokai bet galėčiau irgi atlėkt... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Tanler aciu uz namucius 4u.gif Sveikateles tau, bjauru sirgti, o kai sergi ir drebi, kad tai pakenks leliukui 100 kart sunkiau. Reik tiketis, kad pora dieneliu ir sveikatele pasitaisys.
Pas mus irgi gripo sezonas atejo.Kai kartais pamastau kiek kartu per diena galu uzsikresti irgi plaukai pasisiause. Atobusas, traukinys ir pats darbas...darbe pradejau su kauke vaikscioti po dvieju teigiamu kiauliu gripo atveju, as mat neskiepyta. bet gal kaip nors unsure.gif

Sandrynja,
saulele, jau ir tavo angelui treji...reik tiketis, kad angelu salyje linksmiau ir sviesiau nei mums cia likusiems....

Aniri silciausi sveikinimai wub.gif . Tai dabar 4 eileje mirksiukas.gif jei as kazko nesupainiojau g.gif

Idomu kaip EgleiC sekasi, juk sia savaitele turejo jos stebukliukas uzgimti wub.gif

lairam vedariuku prasom i paketeli ir i Osla atsiusti o tai cia bais nesaziningai gaunasi smile.gif

Raja28 tikekimes nieko blogo tau neras 4u.gif

As buvau kontroleje vakar. labai trmpai gydytoja paechoskopavo, ismatavo tik ar auga gerai, be issamesniu komentaru unsure.gif , bet zadejo prieziura iki pat gimdymo ir net siuncia mane specialiam pokalbiui su akusere, kuri dirba su tevais netekusiais vaiku. Net nezinau ka jai pasakyti, nerimas uzblokuotas ir po deviniais uzraktais pakistas, nors dabar tas etapas kai labai norsisi, kad artimiausios bent 6 savaiteles kuo greiciau prabegtu smile.gif. Tiek naujienu is mano puses

Visom linkejimai ir geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 01 11, 19:17)

O aš šiandien pradėjau psichoterapiją... pradžia padaryta...

thumbup.gif saunuole!

QUOTE(Tina*** @ 2011 01 11, 23:40)
jetus lairam neužteks tau žarnų šitiek vėdarų prikept

lotuliukas.gif

QUOTE(bicė @ 2011 01 12, 00:54)
Labas vakarelis 4u.gif

Tanler aciu uz namucius 4u.gif  Sveikateles tau, bjauru sirgti, o kai sergi ir drebi, kad tai pakenks leliukui 100 kart sunkiau. Reik tiketis, kad pora dieneliu ir sveikatele pasitaisys.
Pas mus irgi gripo sezonas atejo.Kai kartais pamastau kiek kartu per diena galu uzsikresti irgi plaukai pasisiause. Atobusas, traukinys ir pats darbas...darbe pradejau su kauke vaikscioti po dvieju teigiamu kiauliu gripo atveju, as mat neskiepyta. bet gal kaip nors unsure.gif 

Sandrynja,
saulele, jau ir tavo angelui treji...reik tiketis, kad  angelu salyje linksmiau ir sviesiau nei mums cia likusiems....

Aniri silciausi sveikinimai wub.gif . Tai dabar 4 eileje mirksiukas.gif  jei as kazko nesupainiojau g.gif

Idomu kaip EgleiC sekasi, juk sia savaitele turejo jos stebukliukas uzgimti wub.gif

lairam vedariuku prasom i paketeli ir i Osla atsiusti o tai cia bais nesaziningai gaunasi smile.gif

Raja28 tikekimes nieko blogo tau neras 4u.gif

As buvau kontroleje vakar. labai trmpai gydytoja paechoskopavo, ismatavo tik ar auga gerai, be issamesniu komentaru unsure.gif , bet zadejo prieziura iki pat gimdymo ir net siuncia mane specialiam pokalbiui su akusere, kuri dirba su tevais netekusiais vaiku. Net nezinau ka jai pasakyti, nerimas uzblokuotas ir po deviniais uzraktais pakistas, nors dabar tas etapas kai labai norsisi, kad artimiausios bent 6 savaiteles kuo greiciau prabegtu smile.gif. Tiek naujienu is mano puses
Visom linkejimai ir geros dieneles 4u.gif

1. Ir as labai gripo bijau, reik i poliklinika eit, o taip baisu, kad kas ko nepriciaudetu.
2. As jau pasimeciau eileskume wub.gif tik tiek kad labai faina pasimest tokiose nestuke.gif ivykiose. Tai kaip dabar ta eile? Zinau kad be eiles pries Tanler ilindau. blush2.gif
3. Jo apie Eglute ir as pagalvoju, ar jau supuoja savo aukseli g.gif
4. Pamokyk kaip ja uzblokavai blush2.gif

Tanler kaip tavo sveikatele?
Atsakyti
Sveikos,

Lairam nu cia uzvarvinai visom seile bigsmile.gif biggrin.gif , as irgi megeja paskanaut vedaru ir ne tik bulviniu mirksiukas.gif biggrin.gif Reiks ir man, kada issikept prie progos, niam, niam thumbup.gif

Tanler kaip tu mergyt, ar geriau jautiesi????? g.gif Laikykis, kapstykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 01 11, 23:40)
jetus lairam neužteks tau žarnų šitiek vėdarų prikept...labai jau čia gundai į svečius...nors man ir tolokai bet galėčiau irgi atlėkt... ax.gif  biggrin.gif

Nu tai mes pakepsime tik dėl kvapo, o kam žarnoko neužteks, tai į kugelį sumesime mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2011 01 12, 00:54)
Labas vakarelis 4u.gif

Mielai atsiųsčiau, bet gi mano vėdaras ekologiškas, jokių E biggrin.gif . Kol nukeliautų, tai iš lietuviško vėdaro pataptu prancūzišku biggrin.gif .
Biciuk, šaunu, kad viskas gerai. Laukiame nekantriai tu tulpių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2011 01 12, 10:25)
Sveikos,
Lairam nu cia uzvarvinai visom seile bigsmile.gif  biggrin.gif , as irgi megeja paskanaut vedaru ir ne tik bulviniu mirksiukas.gif  biggrin.gif Reiks ir man, kada issikept prie progos, niam, niam thumbup.gif

Aš tų kraujinių tai net nesu ragavus, tai belieka tik bulvinius mėgti biggrin.gif .

O kokia dabar nėštukių eilė?

EgleC (jau gal net nebenėštukė, o mama mirksiukas.gif ),
Bicė,
*Arimi*,
Tanler,
Monikam
???
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 11, 17:39)
Aisku smile.gif Kazin kai visos tokios susirenka- verkt nepradeda visos kartu..  unsure.gif

Sveikutes mergaites 4u.gif
Meskute, reiketu ir mums Kaune koki meeta susiorganizuoti. Zinau, kad inezzza is Kauno, gal dar kuri prisijungtu. Butu smagu visai thumbup.gif
Kadangi ir as esu optimiste, manau, verkti tikrai nepradesime mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2011 01 12, 10:46)
Nu tai mes pakepsime tik dėl kvapo, o kam žarnoko neužteks, tai į kugelį sumesime  mirksiukas.gif
Papildyta:
Mielai atsiųsčiau, bet gi mano vėdaras ekologiškas, jokių E  biggrin.gif . Kol nukeliautų, tai iš lietuviško vėdaro pataptu prancūzišku  biggrin.gif .
Biciuk, šaunu, kad viskas gerai. Laukiame nekantriai tu tulpių  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš tų kraujinių tai net nesu ragavus, tai belieka tik bulvinius mėgti  biggrin.gif .

EgleC (jau gal net nebenėštukė, o mama  mirksiukas.gif ),
Bicė,
*Arimi*,
Tanler,
Monikam
???

Ohooo kiek nestukiu nestuke.gif Po balioncika visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As tai visdar prie baliukiu situo klausimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dona27: 12 sausio 2011 - 11:08
Labukas mirksiukas.gif

oi, jau su tais vėdarais čia doh.gif kadangi artėja pietukai, tai net seilė tįsta apie juos pagalvojus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2011 01 12, 11:46)

EgleC (jau gal net nebenėštukė, o mama  mirksiukas.gif ),
Bicė,
*Arimi*,
Tanler,
Monikam
???

Kaip smagu matyti, kad nestuke.gif eilutė pas mus ilgėja wub.gif slapčia viliuosi ir aš kaip galima greičiau į ją patekti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
ačiū už naujus namučius smile.gif kaip visada gera ateiti čia 4u.gif

na o mus pirmadieni isleido is ligonines jau be temp, bet grizom namo ir vakare vėl tas pats 38 doh.gif tai daba sėdim namie ir stebim kas darysis, nes ir vakar temp kilo, matyt kokį virusą vėl pagavom... kažkur g.gif na tikiuosi trečią kart į ligoninę nebereiks doh.gif

pavasarį ir mane i vėdarų valgymą priimkit, jau kaip užsinorėjau doh.gif lotuliukas.gif

visoms nėštukėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 11, 10:55)
Sveikos ,visa nakti prasikankinau su 39 buvau pas gyd

nagi laikykis,nepasiduok.daugiau gerų emocijų ir šviesių minčių 4u.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 01 11, 11:06)
nors visi senai viska pamirse ir agituoja padaryti ta pati ir man

pastebėjau,kad aplinkiniai jau primiršę viską.bet tai matyt natūralu.o į visokius pasakymus stengiuosi nekreipti dėmesio.nors kartais taip širdį užgauna neapgalvoti žodžiai.o ir pati stengiuosi neužsiminti kitiems apie praeitį ir netektį.tegul tai pasilieka man...sako,nereikia gręžiotis atgal,gyventi ateitimi.bet mano Angelas yra tai,ko niekada nepamiršiu (ir visai nesistengiu to daryti) ir nešiosiu širdyje visą likusį gyvenimą.

QUOTE(lairam @ 2011 01 11, 12:19)
Čia paprašiau, kad mano pypliukas susitvarkytų...

O gal kam vėdarų  mirksiukas.gif ?

geras tvarkdarys biggrin.gif

o vėdarus aš irgi mėgstu ax.gif
Atsakyti
sveikos, grizau is gydytojos, sake viskas gerai, jau pastot galiu kad ir po menesio, jei tik atlaikysiu su pilvu vel vaiksciot. thumbup.gif Nes jau beveik du menesiai praejo.. Atlaikysiu as viska. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, na ir plaputės - jau nepasiveju....
Tanler, ačiū už naujus namučius ir gražius žodžius. Ir sveik greičiau, citrinom, imbierais ar česnakais apsistačius, bet sveik ir kuo greičiau! 4u.gif
Sandrynja, kad ir pavėluotai, su tyliuoju gimtadieniu tavo angelą...
Žiežulėle, su gimtadieniu! Linkiu sesutės ar broliuko sūnukui paieškoti ir surasti smile.gif
Aniri, labai džiaugiuosi už tave ir su tavimi, ramaus laukimo.
Lairam, labai jau viliojantis pasiūlymas... Vėdarus ir aš labai mėgstu, tik retai valgau, nes sunkus tai maistas, paskui apsergu...
Bice, linkiu nesusirgti ir kad tos laukiamos savaitės prabėgtų kosminiu greičiu mirksiukas.gif
Egle C, kaip tau sekasi? Labai jau smalsu.... kai tik galėsi, pranešk, kas ir kaip, o mes jau laikom kumštukus bigsmile.gif
nasata, džiaugiuosi, kad kabiniesi ir ropoji iš tos duobės. Mes visos tave palaikom.
Meškute5, ir mes praradom sūnuką dėl ydos, augintą, mylėtą, išbučiuotą... cray.gif
Raja28, linkiu, kad tavo bėdelės būtų tik smulkios ir visos pataisomos mirksiukas.gif
inezzza, linkiu kuo greičiau papulti į tą visų laukiamą eilę 4u.gif
O aš jau po antro vizito pas homeopatą, tai kažkaip pradedu tikėti, kad gal įveiksiu savo bėdas. Žinot, liepė valgyti kasdien maltas sėklas (sėmenų, kanapių, sezamų ir pan.) ir ne mažais šaukšteliais, o dubenėlį. Taigi, atsiliepkit, kas auginat kanapes biggrin.gif nes šių gan sudėtinga gauti. dar jūros dumblių gavau gerti kapsulėmis, dėl per mažo skydliaukės aktyvumo. Kas keisčiausia, pavasarį dariausi skydliaukės tyrimus, tai rodė normas, o čia rodo sumažėjimą. Gydytoja sakė, kad tokių pokyčių dar kraujas nerodo, o organizmas jau kenčia g.gif Ką gi, gydausi... Na, gal tada ir į mano kiemą ateis šventė po visų šių gydymų?...
milita, sveikatytės jums dideliausios, kad tik nebekiltų ta tempa...
Meškute5, šaunios naujienos, tad kibkit į darbus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 12 sausio 2011 - 13:07