Sveikutės, na ir plaputės - jau nepasiveju....
Tanler, ačiū už naujus namučius ir gražius žodžius. Ir sveik greičiau, citrinom, imbierais ar česnakais apsistačius, bet sveik ir kuo greičiau!
Sandrynja, kad ir pavėluotai, su tyliuoju gimtadieniu tavo angelą...
Žiežulėle, su gimtadieniu! Linkiu sesutės ar broliuko sūnukui paieškoti ir surasti
Aniri, labai džiaugiuosi už tave ir su tavimi, ramaus laukimo.
Lairam, labai jau viliojantis pasiūlymas... Vėdarus ir aš labai mėgstu, tik retai valgau, nes sunkus tai maistas, paskui apsergu...
Bice, linkiu nesusirgti ir kad tos laukiamos savaitės prabėgtų kosminiu greičiu
Egle C, kaip tau sekasi? Labai jau smalsu.... kai tik galėsi, pranešk, kas ir kaip, o mes jau laikom kumštukus
nasata, džiaugiuosi, kad kabiniesi ir ropoji iš tos duobės. Mes visos tave palaikom.
Meškute5, ir mes praradom sūnuką dėl ydos, augintą, mylėtą, išbučiuotą...
Raja28, linkiu, kad tavo bėdelės būtų tik smulkios ir visos pataisomos
inezzza, linkiu kuo greičiau papulti į tą visų laukiamą eilę
O aš jau po antro vizito pas homeopatą, tai kažkaip pradedu tikėti, kad gal įveiksiu savo bėdas. Žinot, liepė valgyti kasdien maltas sėklas (sėmenų, kanapių, sezamų ir pan.) ir ne mažais šaukšteliais, o dubenėlį. Taigi, atsiliepkit, kas auginat kanapes

nes šių gan sudėtinga gauti. dar jūros dumblių gavau gerti kapsulėmis, dėl per mažo skydliaukės aktyvumo. Kas keisčiausia, pavasarį dariausi skydliaukės tyrimus, tai rodė normas, o čia rodo sumažėjimą. Gydytoja sakė, kad tokių pokyčių dar kraujas nerodo, o organizmas jau kenčia

Ką gi, gydausi... Na, gal tada ir į mano kiemą ateis šventė po visų šių gydymų?...
milita, sveikatytės jums dideliausios, kad tik nebekiltų ta tempa...
Meškute5, šaunios naujienos, tad kibkit į darbus