Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(Dona27 @ 2011 01 12, 11:08)
Sveikutes mergaites 4u.gif
Meskute, reiketu ir mums Kaune koki meeta susiorganizuoti. Zinau, kad inezzza is Kauno, gal dar kuri prisijungtu. Butu smagu visai  thumbup.gif
Kadangi ir as esu optimiste, manau, verkti tikrai nepradesime mirksiukas.gif

Aha 4u.gif kas dar is Kauno? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 12, 16:38)
Aha 4u.gif  kas dar is Kauno?  ax.gif

ax.gif.
Atsakyti
Nu va jau keturios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 12, 17:38)
Aha 4u.gif  kas dar is Kauno?  ax.gif

Aš iš Kauno
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2011 01 12, 16:48)
Aš iš Kauno

Nu va. Futbolo komandos nepririnksim, bet .. jau visai neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 12, 16:51)
Nu va. Futbolo komandos nepririnksim, bet .. jau visai neblogai  bigsmile.gif

Na gal ir as prisijungciau... jei MV atrastu ta diena kokiu reikalu... ax.gif
Atsakyti
Noriu meeeeeeeeeeeeeettttoooooooooooooooooooo
Noriu vedaruuuuuuuuuuuuuuuuuuu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2011 01 12, 17:54)
Noriu vedaruuuuuuuuuuuuuuuuuuu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 12, 17:14)
virusine infekcija

Tanler, mažute, jei tau tikrai nustatė virusinę infekciją antibiotikai nepadės, nes jie neveikia viruso!!!!! Be reikalo tada antibais dar labiau slopinsi savo imuninę sistemą... Nebent juos tau skyrė apsisaugot nuo komplikacijų galimų, bet laukiantis, ypač pirmame trimestre su vaistais reikia atsargiai schmoll.gif aišku reikia įvertint galimą riziką. Jei ne paslaptis, kokius antibus tau paskyrė? gali į až parašyt, jei nenori čia..
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 01 13, 00:00)
Tanler, mažute, jei tau tikrai nustatė virusinę infekciją antibiotikai nepadės, nes jie neveikia viruso!!!!! Be reikalo tada antibais dar labiau slopinsi savo imuninę sistemą... Nebent juos tau skyrė apsisaugot nuo komplikacijų galimų, bet laukiantis, ypač pirmame trimestre su vaistais reikia atsargiai  schmoll.gif aišku reikia įvertint galimą riziką. Jei ne paslaptis, kokius antibus tau paskyrė? gali į až parašyt, jei nenori čia..

ospamoxa....seip raso nestumo metu nekenkia nei vaisiui nei nestumui....
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 13, 00:26)
ospamoxa....seip raso nestumo metu nekenkia nei vaisiui nei nestumui....

Ok, šitus galima smile.gif
o kaip dabar tavo savijauta? kaip ta temperatūra?
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 01 13, 00:56)
Ok, šitus galima smile.gif
o kaip dabar tavo savijauta? kaip ta temperatūra?

nuo 6 ryto buvau isgerusi tik dvi tabletes paracetamolio ir dabar viena...o antibijotikai ziuriu biski palengvino ausu skausma,gerkles, pradejau siandien atsikoseti bet labai skausmingai...

bet kazkaip mamytes man toks itarymas kad geroju cia nesibaigs verysad.gif paziuresim kaip rytoj

dar ir mazoji uzsikrete guli su 39.6 tai musu su ibufenu ir paracetamoliu...ir jai duodu antibus nes pakoset isvis negali verkia kad skauda...blogiau nebus...bent be komplikaciju...
Atsakyti