Urban tribe keicia pakuotes ir gaminiu asortimenta
Urban tribe keicia pakuotes ir gaminiu asortimenta
Naudoju dažytiems plaukams šampūną ir kondicionierių, tai labai patenkinta. Plaukai nesivelia, galiukai labiau pamaitinti, ne taip skilinėja.
Norejau paklausti merginų kur būtų galima Vilniuje nusipirkti Milk_shake plaukų dažų?
Norejau paklausti merginų kur būtų galima Vilniuje nusipirkti Milk_shake plaukų dažų?
Labas vakaras,
Pati jau beveik metukai kaip naudoju Milkshake produkcija. Labai patinka aliejukas, sampunas ir kondicionierius didinantis apimti. Nesenai isigijau whipped cream. Kol kas nedaug ka galiu pasakyti apie, nes neseniai naudoju, bet jau kvapas tai neispasakytai geras
Is anksto atsiprasau, jei ne toje temuteje paklausiu, bet prie to pacio gal kuri zinote kokios kirpyklos ar kirpejos Kaune dirba su milkshake produkcija. Labai prasau jei kuri zinote, parasykite i az.
Pati jau beveik metukai kaip naudoju Milkshake produkcija. Labai patinka aliejukas, sampunas ir kondicionierius didinantis apimti. Nesenai isigijau whipped cream. Kol kas nedaug ka galiu pasakyti apie, nes neseniai naudoju, bet jau kvapas tai neispasakytai geras
Is anksto atsiprasau, jei ne toje temuteje paklausiu, bet prie to pacio gal kuri zinote kokios kirpyklos ar kirpejos Kaune dirba su milkshake produkcija. Labai prasau jei kuri zinote, parasykite i az.
jei kam idomu,as kiek domejausi,tai pigiausiai gaunasi siustis is feelunique.com, atsiuntimas nemokamas
pvz kaukes ten po 40lt gaunasi,ampules 60lt..
QUOTE(Katherina @ 2012 01 13, 15:47)
Merginos, noriu paklaust, ar beamoniakiniai milk_shake dažai nusiplauna ar nuauga kaip įprasti> Noriu vos vos patamsinti savo, tiksliau atspalvį suteikt, bet noriu kad nusiplaudinėtų, na, kaip dažomų visokių šampūnų ir pan... 
mane tai domina kur internete butu galima apie apcius dazus paskaityti, palete atspalviu pamatyt...nes ju puslapy tai tik apie priemones rasoma
Papildyta:
QUOTE(Feline @ 2012 01 15, 02:07)
mane tai domina kur internete butu galima apie apcius dazus paskaityti, palete atspalviu pamatyt...nes ju puslapy tai tik apie priemones rasoma 
http://www.ebeautypr...108120754427047
radau
Sveikos,panelės
Aš naudoju šiuos plaukų dažusjau 5 metus. Nerealūūūūūs
Perku Vilniuje, kirpykloje. Moku 40lt. Įdomu gal kur pigiau įmanoma gauti
QUOTE(Dzy @ 2012 01 15, 17:02)
Sveikos,panelės
tai gal atsakysite jie nusiplauna ar nuauginėja? aš apie augalinius kalbu
QUOTE(Katherina @ 2012 01 17, 09:57)
Nuauga
Papildyta:
QUOTE(MissCoffee @ 2012 01 16, 23:26)
Pritariu
Na kas nors parašykite, kur tiksliai perkate dažus vilniuje
visos tik džiūgauja, bet nesako
QUOTE(Dzy @ 2012 01 17, 12:18)
Nuauga
Aš kadangi dažau kas 2 mėn,tai spalvytė šiek tiek pasiplauna, minimaliai. Dažau 1 nr 
Tai nesuprantu