Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(DuNNo @ 2011 02 13, 04:13)
Pati geriausia priemone plauku tiesinimui
user posted image

visokie sayoss keliaus i siuskline cool.gif

Šiandien nusipirkau, bet nėra naudojimo instrukcijos doh.gif
Kaip jį naudot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 02 17, 18:12)
Šiandien nusipirkau, bet nėra naudojimo instrukcijos  doh.gif
Kaip jį naudot?  blush2.gif

Na manau kaip ir visas tiesinamasias priemones , purkšti ant sausų plaukų ir kai išdžius tiesinti su žnyplėm.. ar klystu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chr*: 17 vasario 2011 - 18:27
QUOTE(Chr* @ 2011 02 17, 18:27)
Na manau kaip ir visas tiesinamasias priemones , purkšti ant sausų plaukų ir kai išdžius tiesinti su žnyplėm.. ar klystu? biggrin.gif

va man būtent tas ir įdomu, ar ant drėgnų ar ant sausų plaukų purkšti g.gif nes vieną turėjau, kur ant drėgnų reikėdavo tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 02 17, 19:51)
va man būtent tas ir įdomu, ar ant drėgnų ar ant sausų plaukų purkšti  g.gif nes vieną turėjau, kur ant drėgnų reikėdavo tept  g.gif

Jai plaukucius issiplovus tiesinsit fenu ir suku pagalba,tada purksti ant dregnu ax.gif Jai zinote,kad naudosite znyples,issidziovinate ir ant sausu purskiate.As naudoju gera tiesintuva,tai imu dideli kieki plauku purskiu sruoga keleta karta ir braukiu znyplemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 17, 20:00)
Jai plaukucius issiplovus tiesinsit fenu ir suku pagalba,tada purksti ant dregnu ax.gif Jai zinote,kad naudosite znyples,issidziovinate ir ant sausu purskiate.As naudoju gera tiesintuva,tai imu dideli kieki plauku purskiu sruoga keleta karta ir braukiu znyplemis 4u.gif

dėkoju 4u.gif

Šiandien nusipirkau tą b rich kaukę, žiūrėsim kaip patiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 02 17, 21:20)
dėkoju  4u.gif

Šiandien nusipirkau tą b rich kaukę, žiūrėsim kaip patiks  g.gif

Labal labai lauksiu atsiliepimu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 17, 21:02)
Labal labai lauksiu atsiliepimu!  bigsmile.gif

Reikės palaukt, nes pirma reikia gaja kaukę pabaigt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 02 14, 09:13)
user posted image

Tai tikras siaubas, jau taip sulipina plaukus, kad jie net nenoriai lankstosi  doh.gif  porą kartų pabandžiau, tai dabar stovi nenaudojamas. Tai dabar kažkaip įtariai žiūriu į visokius purškalus, bet dabar ir susimasčiau, kad o gal be reikalo.. g.gif

Turėjau tokį. Nesiskundžiau g.gif Man plaukų nelipino. Gal per daug pripurškėt? Kaip tik fainai žvilgėdavo plaukai nuo jo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 11, 10:35)
Domašnie recepty, yra citrininis ir apelsininis, nieko geriau nerasit  smile.gif
user posted image

O šitas šveitiklis gal toks aliejinis? Ar paprastas kreminis? Ieškau kokio nebrangaus šveitiklio, kad būtų aštrus, o idealiausia dar ir aliejinis ax.gif
Atsakyti
Atejau su savo mylimiausiais blizgesiais

user posted image

nuo kaires 2 ir 4 wub.gif nei super lipnus,graziai zeri,spalvytes tai man mm,man jie kasdienai mylimiausi
Papildyta:
QUOTE(marcipane* @ 2011 02 17, 21:20)
dėkoju  4u.gif

Šiandien nusipirkau tą b rich kaukę, žiūrėsim kaip patiks  g.gif

Turiu ir as sia ax.gif patenkinta labai,pirksiu dar menesio gale ,kol akcija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuNNo: 18 vasario 2011 - 01:22
QUOTE(kamarele @ 2011 02 18, 00:15)
O šitas šveitiklis gal toks aliejinis? Ar paprastas kreminis? Ieškau kokio nebrangaus šveitiklio, kad būtų aštrus, o idealiausia dar ir aliejinis ax.gif

Kreminis , labai aštrus 4u.gif

Merginos, o B - Rich priemonėse yra silikonų?
Atsakyti
Isbandziau ir as ta b-rich kauke, na man ispudzio nepaliko, bent po pirmo karto, ty plaukai gerokai glotnesni ir svelnesni palikdavo po pvz geltonos loreal kaukes (ja pries b-rich naudojau).
Bet siaip aisku sunaudosiu smile.gif

Sudetis:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Distearoylethyl, Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Ceteareth 20, Bis (C13-15 Alkoxy), PG- Amodimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolized Keratin, Hydrolized Silk Protein, Biotin (Vitamin H), Niacin (Vitamin B3), Pantheol (Vitamin B5), Linoleic Acid, Linolenic Acid (Vitamin F), Citric Acid, Kathon CG.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 18 vasario 2011 - 08:19