Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(DuNNo @ 2011 02 09, 16:18)
Kauke tai vienos rusies tik yra stai tokia
user posted image

Tiesa, "Elevitoj" dar 2 rūšių kaukių yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 18, 16:10)
PG- Amodimethicone
Man silikonai priploja plaukus prie galvos  verysad.gif

o kam kaukę ant šaknų tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 07, 09:27)
Paskutiniai atradimai  ax.gif

2. Plaukų kaukė Šelkovaja, skirta skatinti plaukų augimą, kol kas apie rezultatus nieko negaliu pasakyti, bet kas patiko, tai plaukų minkštumas ir purumas panaudojus šią kaukę  smile.gif Sudėtyje nėra  silikonų. Kaina 13,49, pirkau su nuolaida už 9,99 (Eurokos)
user posted image

susigundžiau šia kauke ir tikrai nesigailiu 4u.gif plaukai pasipučia wub.gif švelnūs o ir nedaug reikia jos smile.gif beja,dar plaukučiams kosmetinį žibalą naudoju user posted image

kaina apie 10 lt, nebereikia jokių balzamų ar kondicionierių ir plaukučiai žvilga, sveiki atrodo smile.gif naudoju apie mėnesį ir tik trečdalis buteliuko susinaudojo nors plaunu plaukučius kiekvieną dieną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 02 18, 20:20)
beja,dar plaukučiams kosmetinį žibalą naudoju user posted image

kaina apie 10 lt, nebereikia jokių balzamų ar kondicionierių ir plaukučiai žvilga, sveiki atrodo  smile.gif  naudoju apie mėnesį ir tik trečdalis buteliuko susinaudojo nors plaunu plaukučius kiekvieną dieną  blush2.gif

Nepamenu jau net, kiek buteliukų esu jo anksčiau sunaudojusi biggrin.gif Tikrai žvilga labai plaukai nuo jo. Taip pat giria, jog nuo slinkimo padeda. Geriausias lyg su juoduoju ridiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 vasario 2011 - 18:24
QUOTE(Grantee @ 2011 02 18, 18:20)
kaina apie 10 lt, nebereikia jokių balzamų ar kondicionierių ir plaukučiai žvilga, sveiki atrodo  smile.gif  naudoju apie mėnesį ir tik trečdalis buteliuko susinaudojo nors plaunu plaukučius kiekvieną dieną  blush2.gif

O kur perkat? 4u.gif
Atsakyti
Aš "Šeimos vaistinėj" visad rasdavau.
Atsakyti
as vis dar neisigydau pleiskanu ir skaudancios galvos odos situo zibalu pasimegavus( po pirmu kartu nieko,bet ipusejus anta puse doh.gif )
Atsakyti
dilgelyt, nuo pleiskanų man kažkada padėjo Sulsena , čia nuoroda į tema sulsena pasta

Victorious, o aš prisiskaičiau, kad nuo jo plaukai greičiau auga, bet nematau jokio rezultato schmoll.gif

Chr* pirkau vaistinėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 18 vasario 2011 - 23:05
Sulsena nuo pleiskanų stebuklingai padeda, man po vieno karto labai jų apmažėjo, po antro neliko
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 19, 00:24)
Sulsena nuo pleiskanų stebuklingai padeda, man po vieno karto labai jų apmažėjo, po antro neliko

drinks_cheers.gif
MB džiaugiasi, ką per stebuklą jam atradau jau pries keletą metų bigsmile.gif
bet kiek reikėjo pastangų įkalbinti išsitepti šia "mostim" doh.gif
bet po to rankas bučiavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 02 18, 19:20)
user posted image

Zibala naudojau ir as vasara kursa dariau su pertraukom,gavosi 3men ax.gif Kas pamate po ilgesnio laiko,sake is kur gavai tas kasas,plaukai paaugo gera sprindi wub.gif man labiausiai patiko su ridiku,kvapas tai fe,bet ko del grozio nepadarysi ax.gif
Atsakyti
Visus veido prausiklius savo misriai veido odai pakeiciau i si ajurvedini muila:
user posted image
Labai skalsus,gerai putojantis,intensyvus kvapas,lyg,indiskas,lyg kazkokiu zoliu...

Perku ji ir kitka,deja,ne LT(pirmajam kartui visada yra nuolaida,jei kam bus idomu az 4u.gif ):
http://www.iherb.com...-75-g/3678?at=0
radau ir LT,bet cia kitos firmos gamybos:
http://www.ayur.lt/p...uilas-chandrika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 19 vasario 2011 - 10:41