QUOTE(Vitulka @ 2011 02 18, 18:17)
Netepu ant šaknų, priploja net kai tepu tik ant galiukų (plaukai iki liemens ilgio)

Sunkokai geriasi (lyginant su NS), prastai drėkina. Nesusidraugauju aš su lietuviška produkcija, turbūt paskutinis bandymas buvo
  Sunkokai geriasi (lyginant su NS), prastai drėkina. Nesusidraugauju aš su lietuviška produkcija, turbūt paskutinis bandymas buvo   
  Daro barbiškas blakstienas, asmeniškai man netrūpa, nedirgina akių, lengvai nusivalo, užtenka 1 sluoksnio, patogus šepetėlis. Pirksiu dar
  Daro barbiškas blakstienas, asmeniškai man netrūpa, nedirgina akių, lengvai nusivalo, užtenka 1 sluoksnio, patogus šepetėlis. Pirksiu dar  

Kaip ir parašyta instrukcijoje, kremo užtenka tepti 2 kartus per parą (iki tol tepdavausi kas valandą). Ryškokas kvapas (gali ir nepatikti), greitai įsigeria, labai gerai maitina ir drėkina, nepalieka plėvelės, net ir plaunant rankas poveikis išlieka. Pirksiu dar
  Kaip ir parašyta instrukcijoje, kremo užtenka tepti 2 kartus per parą (iki tol tepdavausi kas valandą). Ryškokas kvapas (gali ir nepatikti), greitai įsigeria, labai gerai maitina ir drėkina, nepalieka plėvelės, net ir plaunant rankas poveikis išlieka. Pirksiu dar   O paprasta rankų kremas Barhatnye ručki labai nepatiko, sunkiai geriasi, riebus, nemalonus ant odos ir poveikis ne ypatingas
 O paprasta rankų kremas Barhatnye ručki labai nepatiko, sunkiai geriasi, riebus, nemalonus ant odos ir poveikis ne ypatingas   
  Jei kur yra žaizdelių, tai įsivaizduojat jausmą, kai jis ant jų patenka
  Jei kur yra žaizdelių, tai įsivaizduojat jausmą, kai jis ant jų patenka   (man aplink nagus yra žazdelių, tai nemaloniai graužė). Kvapas lengvas, neįkyrus, galėtų būti intensyvesnis (mano bandytas su abrikosais)
  (man aplink nagus yra žazdelių, tai nemaloniai graužė). Kvapas lengvas, neįkyrus, galėtų būti intensyvesnis (mano bandytas su abrikosais)
 Ir prisiskaiciau cia apie sulsena, kad kone stebuklas, visoms padeda. Nusipirkau pora tu tuteliu, naudojau saziningai , man absoliuciai nieko nepadejo.
 Ir prisiskaiciau cia apie sulsena, kad kone stebuklas, visoms padeda. Nusipirkau pora tu tuteliu, naudojau saziningai , man absoliuciai nieko nepadejo.   Nu galvoju sakes, visom padeda, o man ne.
 Nu galvoju sakes, visom padeda, o man ne.  

), dezuteje yra veidrodelis
 ), dezuteje yra veidrodelis  

Ir prisiskaiciau cia apie sulsena, kad kone stebuklas, visoms padeda. Nusipirkau pora tu tuteliu, naudojau saziningai , man absoliuciai nieko nepadejo.
 Ir prisiskaiciau cia apie sulsena, kad kone stebuklas, visoms padeda. Nusipirkau pora tu tuteliu, naudojau saziningai , man absoliuciai nieko nepadejo.   Nu galvoju sakes, visom padeda, o man ne.
 Nu galvoju sakes, visom padeda, o man ne. 

šiame man patinka šešėlis (naudoju tik šviesą spalvą, man pakanka, nes plaukai šviesiai rudi), nenubyra, ilgai laiko, teptukas mažas, bet labai patogu juo dažyti
 šiame man patinka šešėlis (naudoju tik šviesą spalvą, man pakanka, nes plaukai šviesiai rudi), nenubyra, ilgai laiko, teptukas mažas, bet labai patogu juo dažyti