Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Man sis Prestige tusas taip pat labai patiko, kaina maza, o dazo geriau uz daugeli brangiu, butinai prie jo grisiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 19, 12:05)
Paskutiniai pirkiniai:

Essence tušas Multi action False lashes - patinka  bigsmile.gif  Daro barbiškas blakstienas, asmeniškai man netrūpa, nedirgina akių, lengvai nusivalo, užtenka 1 sluoksnio, patogus šepetėlis. Pirksiu dar  smile.gif

o šepetėlis koks? dvipusis ar vienpusis? paprastas ar guminis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 02 19, 20:44)
Man sis Prestige tusas taip pat labai patiko, kaina maza, o dazo geriau uz daugeli brangiu, butinai prie jo grisiu  thumbup.gif

ar netrupa vakarop?
Atsakyti
Na as tikrai nepastebejau, kad trupetu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 02 19, 21:52)
o šepetėlis koks? dvipusis ar vienpusis? paprastas ar guminis?  ax.gif  4u.gif

paprastas standartinis, kiek didesnis už vidutinį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 19, 12:05)

Essence tušas Multi action False lashes - patinka  bigsmile.gif  Daro barbiškas blakstienas, asmeniškai man netrūpa, nedirgina akių, lengvai nusivalo, užtenka 1 sluoksnio, patogus šepetėlis. Pirksiu dar  smile.gif
user posted image

gal galima pamatyti tas jūsų barbiškas blakstienas pasidažius šiuo tušu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 02 19, 22:03)
ar netrupa vakarop?

man tai nea schmoll.gif

noriu pagirt B rich keratino kaukę. Mano amžiais pasišiaušusisu, pasipūtusius plaukus apramino, daug lygesni, glotnesni ir visai nepasipūtę rolleyes.gif bet laikiau tikrai ilgai, ne 3 ir ne 5 min schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 20, 13:09)
man tai nea  schmoll.gif

noriu pagirt B rich keratino kaukę. Mano amžiais pasišiaušusisu, pasipūtusius plaukus apramino, daug lygesni, glotnesni ir visai nepasipūtę  rolleyes.gif bet laikiau tikrai ilgai, ne 3 ir ne 5 min  schmoll.gif

O as kaiptik noreciau, kad mano plaukai butu labiau papusti, daugiau apimties g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 20, 14:09)
man tai nea  schmoll.gif

noriu pagirt B rich keratino kaukę. Mano amžiais pasišiaušusisu, pasipūtusius plaukus apramino, daug lygesni, glotnesni ir visai nepasipūtę  rolleyes.gif bet laikiau tikrai ilgai, ne 3 ir ne 5 min  schmoll.gif

gal tada ir veikia.. nes palaikius 3min nieko isvis nepastebejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 02 20, 11:08)
gal galima pamatyti tas jūsų barbiškas blakstienas pasidažius šiuo tušu?  bigsmile.gif

Ne, mano fotikas paprastas, iš arti nefotografuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 02 20, 15:22)
O as kaiptik noreciau, kad mano plaukai butu labiau papusti, daugiau apimties  g.gif

tada manau nepatiks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 20, 17:16)
gal tada ir veikia.. nes palaikius 3min nieko isvis nepastebejau  doh.gif

aš nieko nelaikau nei 3, nei 5 min. Kondicionierius, kaukes nuo 30 min iki valandos smile.gif
Atsakyti
o kad aš turėčiau laiko tiek bent kondyškę palaikyti kiek rašo ant pakuotės... deja, rytas man šventas - miego reikalas biggrin.gif
Atsakyti