QUOTE(dontstop @ 2011 02 19, 12:05)
Paskutiniai pirkiniai:
Essence tušas Multi action False lashes - patinka
Daro barbiškas blakstienas, asmeniškai man netrūpa, nedirgina akių, lengvai nusivalo, užtenka 1 sluoksnio, patogus šepetėlis. Pirksiu dar 

o šepetėlis koks? dvipusis ar vienpusis? paprastas ar guminis?

QUOTE(S@lsa @ 2011 02 19, 20:44)
Man sis Prestige tusas taip pat labai patiko, kaina maza, o dazo geriau uz daugeli brangiu, butinai prie jo grisiu 

ar netrupa vakarop?
QUOTE(Aguonytė @ 2011 02 19, 21:52)
paprastas standartinis, kiek didesnis už vidutinį

QUOTE(dontstop @ 2011 02 19, 12:05)

gal galima pamatyti tas jūsų barbiškas blakstienas pasidažius šiuo tušu?

QUOTE(xde @ 2011 02 19, 22:03)
ar netrupa vakarop?
man tai nea

noriu pagirt B rich keratino kaukę. Mano amžiais pasišiaušusisu, pasipūtusius plaukus apramino, daug lygesni, glotnesni ir visai nepasipūtę

QUOTE(Vitulka @ 2011 02 20, 13:09)
man tai nea
noriu pagirt B rich keratino kaukę. Mano amžiais pasišiaušusisu, pasipūtusius plaukus apramino, daug lygesni, glotnesni ir visai nepasipūtę
bet laikiau tikrai ilgai, ne 3 ir ne 5 min 

O as kaiptik noreciau, kad mano plaukai butu labiau papusti, daugiau apimties

QUOTE(Vitulka @ 2011 02 20, 14:09)
man tai nea
bet laikiau tikrai ilgai, ne 3 ir ne 5 min 

gal tada ir veikia.. nes palaikius 3min nieko isvis nepastebejau

QUOTE(marcipane* @ 2011 02 20, 11:08)
Ne, mano fotikas paprastas, iš arti nefotografuoja

QUOTE(mazheee @ 2011 02 20, 15:22)
tada manau nepatiks

Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 20, 17:16)
aš nieko nelaikau nei 3, nei 5 min. Kondicionierius, kaukes nuo 30 min iki valandos

o kad aš turėčiau laiko tiek bent kondyškę palaikyti kiek rašo ant pakuotės... deja, rytas man šventas - miego reikalas