QUOTE(lady_m @ 2011 03 01, 20:47)
kokia kaina to blizgesio?

bet greit susigeria ir to kvapo kaip nebūta. Odą suminkština (aš ypač vargstu su oda aplink nagus, labai ji sausėja ir šerpetoja, o jei apkarpau, tai labai nekaip atrodo), kiek pašvelnina.  Man labai patiko, kad dar ir dezinfekuoja rankas.
 bet greit susigeria ir to kvapo kaip nebūta. Odą suminkština (aš ypač vargstu su oda aplink nagus, labai ji sausėja ir šerpetoja, o jei apkarpau, tai labai nekaip atrodo), kiek pašvelnina.  Man labai patiko, kad dar ir dezinfekuoja rankas. bet visgi stengiuosi optimizuoti jį - miegame laikau jį, tada nepamirštu po aliejuko/svietuko blauzdom - pasitepti ir rankeles
 bet visgi stengiuosi optimizuoti jį - miegame laikau jį, tada nepamirštu po aliejuko/svietuko blauzdom - pasitepti ir rankeles   

bet visgi stengiuosi optimizuoti jį - miegame laikau jį, tada nepamirštu po aliejuko/svietuko blauzdom - pasitepti ir rankeles
 kvapas nemalonus, bet greit jis dingsta. Oda tikrai suminkstina, pasvelnina. Bet to pojucio, kad su pirstinem nejauciu
 kvapas nemalonus, bet greit jis dingsta. Oda tikrai suminkstina, pasvelnina. Bet to pojucio, kad su pirstinem nejauciu   gal per daznai tepei arba per daug
 gal per daznai tepei arba per daug   arba tavo rankos per svelnios siam reikalui jau.
 arba tavo rankos per svelnios siam reikalui jau.

. Lyginciau netgi su Lancome lupu blizgesiu

kaip popieriniai,baisus,na zino visos,kurios patyre tai
 kaip popieriniai,baisus,na zino visos,kurios patyre tai  pirma karta nusiemus naudojau nail tek
 pirma karta nusiemus naudojau nail tek  dabar pabandziau si,ir ka ,man naguciai po 3sav ,daug grazesni nei buvo po nail teko
  dabar pabandziau si,ir ka ,man naguciai po 3sav ,daug grazesni nei buvo po nail teko  o kaina juokinga iki 8lt berots
 o kaina juokinga iki 8lt berots  praejus menesiui,turiu stiprius,grazius savus nagucius
 praejus menesiui,turiu stiprius,grazius savus nagucius  
  super,dabar reiks nusipirkti drekinamaja serija,nes kaip ir problemu nebera
 super,dabar reiks nusipirkti drekinamaja serija,nes kaip ir problemu nebera  tai tikrai rekomenduoju
 tai tikrai rekomenduoju  

Jei tik siaip paskystint norit, tai glaima karsto vandens vonelej arba spec. skysciu tam reikalui (tik jokiu budu nepilkit i vidu vandensm spirito ar dar kokio brudo - iskart uztersiat tusa plius akis dirginat).
 Jei tik siaip paskystint norit, tai glaima karsto vandens vonelej arba spec. skysciu tam reikalui (tik jokiu budu nepilkit i vidu vandensm spirito ar dar kokio brudo - iskart uztersiat tusa plius akis dirginat).

. Manau jei yra meginuku gali pasibandyti
 . Manau jei yra meginuku gali pasibandyti