Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(aprilita @ 2011 03 02, 13:00)
Kauno Martiną prieš porą mėnesių perkėlė iš Kalniečių prekybos centro į Lukšio g. 60, šalia Iki (buvusio Vitebsko) ir Kikos.  mirksiukas.gif  Parduotuvė ta pati, prekės- irgi, net ir padravėjos tos pačios, tik vieta kita.  cool.gif

Cia gal ten kur prie iki yra toks kaip turgelis ir po desine tokia kaipo parduotuve ku didelem raidem uzrasyt "KOSMETIKA"? bigsmile.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 03 02, 16:42)
Ačiū labai  4u.gif  Gera neujiena  thumbup.gif  Man tiek visko reikia iš Martinos  doh.gif

Ko konkreciai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 02, 14:26)
atsiliepimų tikrai buvo ir ne vienas  ax.gif
aš turiu kaukę, naudojau dar tik kartą, bet man patiko, plaukai tikrai paklusnesni, ne taip pučias, šiaušias, tik aš laikiau ilgai apie 30 - 60 min

bandziau sampuna ir balzama, tai sampuna visai nieko, tokie slidus plaukai buvo, o po balzamo tai kaip siaudas pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2011 03 02, 19:44)
bandziau sampuna ir balzama, tai sampuna visai nieko, tokie slidus plaukai buvo, o po balzamo tai kaip siaudas pasidare smile.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 03 02, 19:39)

Ko konkreciai?  ax.gif

1. Kolastyna savaiminių. Man jie geriausi, naudoju jau labai daug metų (dabar laikinai perėjau ant kitų, kai sena Martina užsidarė) smile.gif
2. Antakių pieštukų po 70 ct biggrin.gif Nu superiniai, tik ten randu idealiai man tinkančią spalvytę
3. Eveline miceliarinis skystis - ieškomas jau kurį laiką, labai giriamas rusaičių forume. Dabar va ir Eveline lakas prisidėjo prie sąrašiuko biggrin.gif
4. Barchatnye ručki - kažkoks kremas nagams, gyvai nesu mačius, prisiskaičiau teigiamų atsiliepimų internete, kad daro stebuklus su odelėmis aplink nagus
5. Sto receptov krasoty - šveitikliai kūnui, kremas kojoms
6. Golden Rose nagų lakai Ceramic
7. Dar ieškau Černyj žemčug krem - ekspert biggrin.gif Kažkas rašė šitoj temoj, kad yra Droge. Neradau unsure.gif Gal Martinoj bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 03, 09:02)
labai giriamas rusaičių forume.

kokiame čia forume? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2011 03 03, 11:07)
kokiame čia forume?  ax.gif

cosmo.ru
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 03 02, 19:39)
Cia gal ten kur prie iki yra toks kaip turgelis ir po desine tokia kaipo parduotuve ku didelem raidem uzrasyt "KOSMETIKA"?  bigsmile.gif

Nea, ta parduotuvytė, esanti jau pačiame turgelyje (jei gerai supratau, apie kurią kalbate) prekiauja latviška kosmetika (Dzintars ir pan), o Martina yra daug arčiau gatvės, matosi iškart išlipus stotelėje iškaba. Dar prieš lipant laiptais į Iki, kairėje. mirksiukas.gif Šalia jos yra vaistinė, Silver City, Kika, kepyklėlė, o prieš atkeliant ją čia, toje vietoje buvo kiniečių parduotuvė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 03, 10:02)
3. Eveline miceliarinis skystis

kas per daiktas yra tas miceliarinis skystis? kam jis naudojamas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 03 03, 11:45)
kas per daiktas yra tas miceliarinis skystis? kam jis naudojamas?  rolleyes.gif

Pačiam Eveline puslapy rašo, jog makiažo valymui, bet nurodo, kad jis nuo 40+ amžiaus
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 03 03, 12:45)
kas per daiktas yra tas miceliarinis skystis? kam jis naudojamas?  rolleyes.gif

Vietoj toniko, vietoj akių makiažo valiklio ar prausiklio. Miceliarinį skystį taip pat gamina Avene, Vichy, Bioderma, Iwostin, niekad nebandėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 03, 14:12)
Vietoj toniko, vietoj akių makiažo valiklio ar prausiklio. Miceliarinį skystį taip pat gamina Avene, Vichy, Bioderma, Iwostin, niekad nebandėt? smile.gif

o jis gal geriau kažkuo už toniką? ar tas pats tik pavadinimas mandresnis biggrin.gif
ne, niekada nebandžiau, tiesą sakant pirmą kartą girdžiu
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 03 03, 14:28)
o jis gal geriau kažkuo už toniką? ar tas pats tik pavadinimas mandresnis biggrin.gif
ne, niekada nebandžiau, tiesą sakant pirmą kartą girdžiu

Šiaip geriau, bet tiksliai paaiškinti kuo - negaliu blush2.gif
Atsakyti