Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

merginos tariu jums dideli aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nusipirkau nsiandien essence nude toffe blizgi thumbup.gif idealus tiesiog wub.gif
o kaip kiti,kaip kitos spalvytes,man baisiausia ta balta juosta blink.gif
o kaip shine tie?
nagu laka miss selene-bandau dabar rolleyes.gif
ir migle kremuka veidui rolleyes.gif
ieskojau kolastynos su spalva niekur centre negavau
Siaulietes pasakykit kur ji perkate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 05 17, 11:04)
dontstop, ačiū už pasidalinimą informaciją wink.gif Beje, tos putos, St. Moritz nėr brangios, ~20lt, bet ilgam labai užtenka wink.gif jei kada susigundysite...

Rimtai tik tiek kainuoja? unsure.gif O kur galima nusipirkti? Išbandyčiau smile.gif

QUOTE(lilayte @ 2011 05 17, 16:55)

o kaip kiti,kaip kitos spalvytes,man baisiausia ta balta juosta blink.gif
o kaip shine tie?

nagu laka miss selene-bandau dabar rolleyes.gif

XXXL shine ne prastesni smile.gif

Lauksiu atsiliepimo apie Miss selene lakus, šiandien ir aš juos laikiau rankose, bet suabejojau ir nepirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 17, 19:07)
Rimtai tik tiek kainuoja? unsure.gif  O kur galima nusipirkti? Išbandyčiau  smile.gif

Tikrai taip. Jūs gal painiojat su St.Tropez putomis? Jos brangios, o šitos tikrai ne. Kažkada pirkau už 3 svarus, nu su visais siuntimais tarpininkių gavos ~20Lt. Mačiau pirkti čia putų nuoroda LT bet žiūriu, kad nėr jų dabar, dar galima rasti www.fragrancedirect.co.uk. Taip pat radau čia, bet kaina didoka, aš manau ebay turėtų būti ir dar lietuvių parduotuvėse internetinėse kažkur mačiau, tik neatgaminu kur. Tikrai nebrangios, itin skalsios ir šiaip, nerealios kūnui man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 17, 18:07)
XXXL shine ne prastesni  smile.gif

Lauksiu atsiliepimo apie Miss selene lakus, šiandien ir aš juos laikiau rankose, bet suabejojau ir nepirkau  ax.gif

bet turbut labiau blizga smile.gif

na lakas kaip lakas,gal butent violetine spalvyte tik gerai laiko g.gif mano ruosos darbu tamsus raudonas neatlaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2011 05 17, 16:55)
ir migle kremuka veidui rolleyes.gif

kaip perskaičiau jo sudėtį,tai ir kojų nebenorėjau juo tepti.
Geriau jau naujieji kremai iš babuški Agafji serijos.Kaina ta pati ar net mažesnė ir 98 proc.augalinių komponentų.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 18 gegužės 2011 - 12:03
QUOTE(mocha @ 2011 05 17, 19:23)
Tikrai taip. Jūs gal painiojat su St.Tropez putomis? Jos brangios, o šitos tikrai ne. Kažkada pirkau už 3 svarus, nu su visais siuntimais tarpininkių gavos ~20Lt. Mačiau pirkti čia putų nuoroda LT bet žiūriu, kad nėr jų dabar, dar galima rasti www.fragrancedirect.co.uk. Taip pat radau čia, bet kaina didoka, aš manau ebay turėtų būti ir dar lietuvių parduotuvėse internetinėse kažkur mačiau, tik neatgaminu kur. Tikrai nebrangios, itin skalsios ir šiaip, nerealios kūnui man wub.gif

Na va, išsiaiškinom, tikrai painiojau su St. Tropez putom blush2.gif
QUOTE(lilayte @ 2011 05 18, 12:04)
bet turbut labiau blizga  smile.gif

na lakas kaip lakas,gal butent violetine spalvyte tik gerai laiko g.gif mano ruosos darbu tamsus raudonas neatlaike g.gif

Taip, labiau, bet ne atskirais blizgučiais, o vientisu perlamutru smile.gif

Supratau, ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
nera uz ka,bandysiu dar karta lakuotis g.gif
siandien nusipirkau akcijini veido idegi is martinos,jauciu nieko gero,o kur kolastynos ta kremuka rasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2011 05 18, 21:20)
nera uz ka,bandysiu dar karta lakuotis g.gif
siandien nusipirkau akcijini veido idegi is martinos,jauciu nieko gero,o kur kolastynos ta kremuka rasti  verysad.gif

niu ka isbandziau venitos solar savaimini ir likau patenkinta,man jis nesmirda,gal tik truputi sausina oda,bet mano kai riebi-misri tai jokiu nepatogumu nesudaro,ir dar kaip uz tokia kaina super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal galit parekomenduot kokį losjoną ar želė po deginimosi, kad vėsintų, drėkintų odą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 05 18, 11:58)
kaip perskaičiau jo sudėtį,tai ir kojų nebenorėjau juo tepti.
Geriau jau naujieji kremai iš babuški Agafji serijos.Kaina ta pati ar net mažesnė ir 98 proc.augalinių komponentų.
user posted image

nuo 35metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2011 05 20, 19:02)
nuo 35metu doh.gif

ne nuo o IKI 35 m. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 05 20, 19:13)
ne nuo  o IKI 35 m.  mirksiukas.gif  4u.gif

sudetyje daug augalu ekstraktu,tad tas metu skirstymas nelabai turi prasme smile.gif
Paprasciau butu neskirstyti ir neklaidinti potencialiu klientu,kaip pvz. Margarita renkasi ir studentes,ir pensininkes biggrin.gif
Atsakyti