Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa toliau

QUOTE(Sunute @ 2011 03 09, 14:14)
Stiprybės, sveikatos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū. Bet šiaip tai, ir prieš dešimt metų ir dabar analogiškai kamavo obstrukcija smile.gif . Bet už tai, kad ir pridusus turiu labai daug gražaus laiko ramybėj dar kartą susidėliot mintis. Toks natūralus pasisėdėjimas vienumoj, kai visi išeina į mokyklas...
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 09, 02:55)
ačiū. Sėdžiu dabar laiminga. Kažkaip viskas labai sklandžiai eina, tiesiog ir greitu tempu ir kažkaip labai lygiai ir maloniai. O va Duksį antra diena kankina būties klausimai- kaip čia bus. Visų pirma jo statusas ryškiai keisis ir jauniausio į vyresniuosius, vyriausius brolius, kaip čia dabar bus su žaislais, su knygom, su pamokom. ar tie vaikai jį mylės, kaip su mano meile bus? Iki to, kol visos kalbos buvo visiška abstrakcija atrodė jam vienaip- dabar kitaip. Dabar atidžiau žiūri į savo draugus kurie turi jaunesnių sesių brolių ir vis bando pasimatuot tą situaciją. Bet šiaip ar taip, jam aiškiai brangi ta jaunėlio vieta buvo, kuri  deja deja, bet pasirodė ne amžina smile.gif .

taip gera skaityti tokius tavo laiškus smile.gif ramybė užplūsta širdį ax.gif
Atsakyti
balandžio 14d. man prasideda kursai smile.gif . Prieš dešimtmetį jų nebuvo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 10, 11:53)
balandžio 14d. man prasideda kursai smile.gif . Prieš dešimtmetį jų nebuvo smile.gif .

užjaučiu dėstytojus smile.gif Jiems pasisekė smile.gif teks tikrai įsigilint į dėstomą dalyką
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2011 03 10, 14:32)
užjaučiu dėstytojus smile.gif Jiems pasisekė smile.gif teks tikrai įsigilint į dėstomą dalyką

be reikalo tu juos užjauti. Aš gebėjimo mokytis nepraradau, būsiu atidi ir daug klausysiu. Aš gi einu mokytis, o ne mokyti smile.gif . Kai paskaitas skaitau aš, arba priimu egzaminą, mano studentai džiaugiasi kad turi ką veikt, bet aš jiems irgi žmonių likimus patikiu.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 10, 14:55)
be reikalo tu juos užjauti. Aš gebėjimo mokytis nepraradau, būsiu atidi ir daug klausysiu. Aš gi einu mokytis, o ne mokyti smile.gif . Kai paskaitas skaitau aš, arba priimu egzaminą, mano studentai džiaugiasi kad turi ką veikt, bet aš jiems irgi žmonių likimus patikiu.

galiu lažintis, kad uždavinėsi mąstyti verčiančius klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2011 03 10, 16:15)
galiu lažintis, kad uždavinėsi mąstyti verčiančius klausimus smile.gif

visi klausimai mąstyti verčia, kas juos beužduotų. O šiaip tai aš esu daugiau linkus klausyti, aš iš tiesų noriu sužinoti ką gi ten sako, ir ko ten moko. Man tai yra įdomu.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 10, 17:46)
visi klausimai mąstyti verčia, kas juos beužduotų. O šiaip tai aš esu daugiau linkus klausyti, aš iš tiesų noriu sužinoti ką gi ten sako, ir ko ten moko. Man tai yra įdomu.

Tik beda,kad tuose mokymuose kartais praktika skiriasi nuo ju teorijos.Mokymo medziaga paimta is uzsienio saliu-irgi juk skiriasi gyvenimas,nors visur vaikai yra vaikai...Linkeciau,kad nors vienas tu kursu vedantysis butu globojes nors trumpa laika koki viena vaika,bet abejoju ar to sulauksite cool.gif Man, kai buvau tik pradedancioji globeja pries 11 metu ,jie buvo naudingi ir idomus,dabar i daug ka ziureciau skeptiskai biggrin.gif Zodziu,as dabar nebenoreciau gaisti laiko,bet jei reikia tai reikia...Bus ir idomiu dalyku.
Atsakyti
O man, pasisekė, su nuostabiais dėstytojais, todėl kursuose puikiai praleidau laiką, laukiau sekančio karto nekantraudama smile.gif Ir naujo nemažai sužinojau, nors ne pirmus metus globojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 10 kovo 2011 - 20:47
QUOTE(Smaika @ 2011 03 10, 21:40)
Tik beda,kad tuose mokymuose kartais praktika skiriasi nuo ju teorijos.Mokymo medziaga paimta is uzsienio saliu-irgi juk skiriasi gyvenimas,nors visur vaikai yra vaikai...Linkeciau,kad nors vienas tu kursu vedantysis butu globojes nors trumpa laika koki viena vaika,bet abejoju ar to sulauksite cool.gif Man, kai buvau tik pradedancioji globeja pries 11 metu ,jie buvo naudingi ir idomus,dabar i daug ka ziureciau skeptiskai biggrin.gif Zodziu,as dabar nebenoreciau gaisti laiko,bet jei reikia tai reikia...Bus ir idomiu dalyku.

iš tiesų tai tiesiog išgirsti, paklausyti ką sako, kokios tos teorijos man labai įdomu. Jei aš galvočiau, kad kaip globėja nieko naujo sužinoti negaliu, nieko nebegaliu atrasti nesiimčiau iš naujo jokios globos. Bet kadangi jaučiu, kad dar daug naujo galiu ir atrasti pati, ir gauti naujo, dar turiu kuo dalintis pati einu iš naujo. Kursai man pirmiena, net jei tos jų žinios yra grįstos viena teorija- visvien įdomu, galų gale viena vedančioji kursus pas mus dabar pati mokymuose, reiškia ir dar naujoviškiau kažką sužinosiu. Na o su praktika, tai čia jau globėjų tokia duona- teorijas praktikon įgyvendinti, kažkas be abejonės atsisijos, o dalis tų žinių visai bus tinkamos praktikoje įgyvendinti. aš taip manau, kaip bus pamatysim.
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif
Alfija,geros naujienos,saunuole 4u.gif Mokymus praejeu ir as pries beveik trejus metus,nors ir ne visada mano nuomone sutapdavo su mokymosi medziaga,vis vien man patiko,suzinojau daug naujo,kaip sakoma gyveni zmogau ir mokaisi smile.gif .
Dabar apie mus truputi,gyvenam normaliai,mazieji pradeda buti savarankiskais,nes susirgo musu mociute,gydosi ligonineje,tad i mokykla iseiti ir ryte susiruosti tenka patiems.Visai neblogai jiems tai sekasi.Is miesto isikeleme i kaima ,del vaiku geroves,gyvename didziuliame name,aplink labai didelis kiemas,antroje keliuko puseje miskas,tad vaikai per dienas siaucia lauke.Dziaugiasi,kad gali jaustis kaip Lietuvoje musu
namuose smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 03 11, 21:58)
Labas mergaites smile.gif
Alfija,geros naujienos,saunuole 4u.gif Mokymus praejeu ir as pries beveik trejus metus,nors ir ne visada mano nuomone sutapdavo su mokymosi medziaga,vis vien man patiko,suzinojau daug naujo,kaip sakoma gyveni zmogau ir mokaisi smile.gif .
Dabar apie mus truputi,gyvenam normaliai,mazieji pradeda buti savarankiskais,nes susirgo musu mociute,gydosi ligonineje,tad i mokykla iseiti ir ryte susiruosti tenka patiems.Visai neblogai jiems tai  sekasi.Is miesto isikeleme i kaima ,del vaiku geroves,gyvename didziuliame name,aplink labai didelis kiemas,antroje keliuko puseje miskas,tad vaikai per dienas siaucia lauke.Dziaugiasi,kad gali jaustis kaip Lietuvoje musu
namuose smile.gif .

dėl močiutės liūdnoka, bet reik manyt pasveiks. Bent jau mudu su Duksiu to labai linkim.
Dėl vaikų džiaugiuosi, kažkaip tiesiog jaučiasi, kad jiems ten geriau nei čia...kad jie nesurūšiuoti į geresnius ir prastesnius, kad jie tiesiog vaikai ir viskas. džiaugiasi savo vaikyste.
Carvel, bet nepaisant nieko tu tik žiūrėk pati savos sveikatos, jei tau viskas bus gerai ir vaikams tavo viskas bus gerai, kur jie su tavim bebūtų 4u.gif
Atsakyti