Tą patį galima daryti su kopūsto lapais.Ypač mačija,kai aukšta temperatūra

QUOTE(Karusia @ 2011 02 24, 22:19)

Papildyta:
QUOTE(Sunute @ 2011 02 24, 22:24)
nors bėgt visai mūsų komandai varškės kaišt 
vyksmo eiga: užkloju nugarytę, "varškinį yragą" uždengiu tankaus audimo sena linine paklode (atraiža), tada atsargiai (laikant įtemptus raiščio galus) apsiverčiame ir kraunam varškytę ant krūtinės, raištį tolygiai perkryžiuojam, apsukam dar kartą per nugarą, per petukus, surąžinam ant krūtinės ir prisegame galus žiogeliais. Tada į flanelinę pižamą ir ant viršaus dar liemenę vilnonę. Sėkmės

vyksmo eiga: užkloju nugarytę, "varškinį yragą" uždengiu tankaus audimo sena linine paklode (atraiža), tada atsargiai (laikant įtemptus raiščio galus) apsiverčiame ir kraunam varškytę ant krūtinės, raištį tolygiai perkryžiuojam, apsukam dar kartą per nugarą, per petukus, surąžinam ant krūtinės ir prisegame galus žiogeliais. Tada į flanelinę pižamą ir ant viršaus dar liemenę vilnonę. Sėkmės

tai kad aš iš vis nieko nespėjau, tik užsimerkti

Sveikos visos
Aš taip pat esu globėja jau nuo 2007 metų. Gal priimsite ir mane į savo būrelį paplepėti karts nuo karto apie šį bei tą

Aš taip pat esu globėja jau nuo 2007 metų. Gal priimsite ir mane į savo būrelį paplepėti karts nuo karto apie šį bei tą

QUOTE(Amunette @ 2011 02 28, 22:41)
Sveikos visos

sveika prisijungus

QUOTE(MamaMia @ 2011 03 01, 10:21)
kazkada temoj rase, kad jei biomama neatsieme ismokos skirtos vaikui gimus, tai gali padaryti globejas.gal kas gali apsviesti siuo klausimu, nes nerandu, kur buvo parasyta...Kur reiketu kreiptis- i vaiko miesto SPSC ar savo mieste?
Kreipkitės į savo miesto , jei bio neatsiėmė, išmokės Jums (jei vaikiukui dar nėra pusantrų metų )
Cituoju socialinės apsaugos ir darbo ministerijos tinklapyje esančią info :
"Be to, tais atvejais, kai globa nustatoma vaikui, kuriam dar nėra sukakę pusantrų metų, ir jeigu vienkartinė išmoka gimus vaikui už šį vaiką anksčiau nebuvo išmokėta, ši 11 bazinių socialinių išmokų dydžio (1430 Lt) vienkartinė išmoka skiriama vaiko globėjui."
Alfija, šaunuolė tu, sveikinu
:

QUOTE(Šelma @ 2011 03 09, 13:46)
ačiū. Sėdžiu dabar laiminga. Kažkaip viskas labai sklandžiai eina, tiesiog ir greitu tempu ir kažkaip labai lygiai ir maloniai. O va Duksį antra diena kankina būties klausimai- kaip čia bus. Visų pirma jo statusas ryškiai keisis ir jauniausio į vyresniuosius, vyriausius brolius, kaip čia dabar bus su žaislais, su knygom, su pamokom. ar tie vaikai jį mylės, kaip su mano meile bus? Iki to, kol visos kalbos buvo visiška abstrakcija atrodė jam vienaip- dabar kitaip. Dabar atidžiau žiūri į savo draugus kurie turi jaunesnių sesių brolių ir vis bando pasimatuot tą situaciją. Bet šiaip ar taip, jam aiškiai brangi ta jaunėlio vieta buvo, kuri deja deja, bet pasirodė ne amžina

QUOTE(alfija @ 2011 03 09, 12:30)
na ką, jau gavau ir atsakymą, kad esu tinkama tapti globėja naujiems vaikams
. Gera.

Stiprybės, sveikatos