Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa toliau

QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 05 16, 14:15)
Ir dar man buvo pora kartu kai merginai buvo labai blogai su sveikata ir ji pradejo kaip visada saukti mama as prieinu pradedu guosti o ji saukia man ne taves reikia man mamos reikia , as jai sakau cia mamayte cia o ji rekia  man mamos reikia ir nusisuka. Turiu priminti kad pas mane auga ji nuo 9 menesiu ir apie bio mama nieko nezino jai pasakyta kad ji is namuciu kur vaikuciai lauke mamu , dar jai pasekta pasaka apie mergyte riesutyte kaip ji mama per sapneli susirado ir viskas jokiu uzouminu apie bio ir negalejo buti, bet va kai jos samone buvo pakitusioje busenoje ji du kartus buvo iskretusi tokius fintikus. Ir dar pastebejau jeigu jei buna blogai ji ateina pas mane o jeigu jei buna labai blogai ji mane stumia.
Va sedziu ir galvoju ar cia buna taip ir su bio ar cia ........................
Gal kas turite protingu minciu.

būna. Pakankamai dažnai. Ir reikia nepamirši, kad vaikai irgi kliedi esant aukštai temperatūrai. Neatpažįsta. Greičiausia taip. O pasaką pasekti tai žinoma. Ir be didaktinio momento yra visai smagu, kai mamos pasakas seka.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 05 16, 13:15)
Ir dar man buvo pora kartu kai merginai buvo labai blogai su sveikata ir ji pradejo kaip visada saukti mama as prieinu pradedu guosti o ji saukia man ne taves reikia man mamos reikia , as jai sakau cia mamayte cia o ji rekia  man mamos reikia ir nusisuka. Turiu priminti kad pas mane auga ji nuo 9 menesiu ir apie bio mama nieko nezino jai pasakyta kad ji is namuciu kur vaikuciai lauke mamu , dar jai pasekta pasaka apie mergyte riesutyte kaip ji mama per sapneli susirado ir viskas jokiu uzouminu apie bio ir negalejo buti, bet va kai jos samone buvo pakitusioje busenoje ji du kartus buvo iskretusi tokius fintikus. Ir dar pastebejau jeigu jei buna blogai ji ateina pas mane o jeigu jei buna labai blogai ji mane stumia.

Nežinau, bet jaučiu, kad čia rimti dalykai, užsifiksavę kažkur pasąmonėje. Nesu susidūrusi su vaikų atstūmimu (kol kas tik glaudėsi, net kai laaabai blogai), bet man pačiai kartais būna tokių momentų, kad trūksta spontaniškų impulsų, kažkokių instinktų, kuriuos turi net labiausiai nesirūpinančios vaikais biomamos. Gal čia mano savęs baimnė tik?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 16 gegužės 2011 - 13:26
Alfija - sveikinimai 4u.gif

Zaika2 - gal paguos tave mintis, kad kai man būna bloga, pageidauju viena - palikti mane ramybėje.

Sri lanka - nugis taip, jie ten visi nori patikri. Kažkada, pirmaisiais metais, labai stebėjausi, kaip mano vaikas pasikeitė per pirmąją savaitę namuose - iš meilaus angeliuko, (tykančio su nagais kaip katė) pavirto ožių kalnu. po trijų dienų. ir kai kas pasakojo, kaip pusmetį vaikas bus šilkinis, nes norės įtikti, tai beveik norėjosi verkti, nes "tas pusmetis" įvyko per tris dienas.

a, geras posakis. biggrin.gif pažįstamų dukra išleistuves darželyje švęs pačiame darželyje - vaikai liks nakvoti. pasakoju savo braškei, o toji tik akis pastatė "aš tai savo namus turiu, ten nakvoju, blink.gif nepasilikčiau". paskui pamąstė, pasitaisė 'na, nebent tu liktum nakvoti ir katę į darželį nuneštum". tongue.gif
Atsakyti

ačiū sveikinančioms 4u.gif
Sunute, šiaip tai manau jog dabar toks yra na vienas iš tapimo mama etapų tau. Ir visai nesvarbu kelių metų vaikui mes tomis mamomis tampame. Vis tiek viskas prasideda nuo to etapo" pogimdyvinis periodas" ir tolyn. Rimtai. Ir įgūdžiai ateina irgi su laiku. Ne viskas iš karto smile.gif
Karusia, o kokia jūsų katė?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 05 16, 13:51)
Karusia, o kokia jūsų katė?

balta. "katinytė". paprastoji biggrin.gif

user posted image
ant grindų - 1 kg cukraus.
Atsakyti
Alfija, čia Jums ir Džiugui 4u.gif 4u.gif . Linkiu, kad taip sektųsi ir toliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 05 16, 14:56)
balta. "katinytė". paprastoji biggrin.gif

user posted image
ant grindų - 1 kg cukraus.

kokia faina. Man labai patinka katės. Ir šunys, bet mažiau. O va kės tai taip, čia mano gyvūnai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arna @ 2011 05 16, 15:00)
Alfija, čia Jums ir Džiugui  4u.gif  4u.gif . Linkiu, kad taip sektųsi ir toliau.  smile.gif

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na tikekimes kad mergaite kliededama manes neatpazino, nes kai parsiveziau ja tai pagridine problema su kuria susiduriau tai buvo atstumimo manes problema.
DIEAVZI NESUVOKIU KAIP KUDIKIUI GALI NEREIKTI pasdeti ant suaugusi ant ranku kaip 9 menesiu kudikui gali nepatikti buckiai as nesuprantu kas ivyksta su tais vaikais tuose vaiku namuose kad jie buna tokie.
Viskas aisku kai parsivezi 3 metu pypli, maniskei jau keturi dabar bet kartais as pasijauciu kaip pirma diena skirtumas toks kad dabar as jai jau galiu paskyti kas man netinka o tada ne.
Bet vis tiek mane stebina tie nenorejimo manes periodai kai ji atsiriboja nuo musu su vyru. Sikarta sis periodas labai isitese ir tik pries menesi baigesi bet su ja niekada nezinosi kada mamos buciuokle virs i uzdara atsiribosjusi nuo artimu zmoniu vaika. Nesuvokiu as ja gi tokia maza paemiau, visada galvojau kad tokiu problemu gali tureti tik didesnius vaikus paemusios seimos.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 05 16, 13:51)
yra na vienas iš tapimo mama etapų tau. Ir visai nesvarbu kelių metų vaikui mes tomis mamomis tampame. Vis tiek viskas prasideda nuo to etapo" pogimdyvinis periodas" ir tolyn.

O man prasidėjo anksčiau-menamu nėštumu su visokiais keistais skoniais,paskui lizdo sukimo sindromu...Gal lengviau,kai yra jau užauginti biologiniai.Bet vis tiek išlenda visokių sunkumų.
Žiūriu nuotraukas ir atsimenu tą euforiją pamačius Pupą.Ir tada ir dabar manau,kad mums nerealiai su ja pasisekė.Bet kai pirmus du metus verkė,visų klausinėjau,ką darau ne taip.Bijojau,ar nebūsiu padarius klaidą paėmus tą savo vaikelį.
Pavydi mūsų princesė.Kai Vyšnia su Agrastu glaustosi,ji nusisuka ir nueina.Nors aiškinu,kad dėmesio reikia siekti.Gerai,kad trumpi tie priepuoliai,greit atlyžta.O va Aguonėlė niekad pati neateis.Jei pakviesi,ar pasičiupsi į glėbį-nestumia,glaudžiasi.Bet jokios iniciatyvos...
"Trynukai" -sunkūs vaikai.Gerasis periodas irgi pusmečio neištempė.Kuo toliau,tuo labiau atsiskleidžia visokių negerų dalykų verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 05 16, 15:31)
Bet vis tiek mane stebina tie nenorejimo manes periodai kai ji atsiriboja nuo musu su vyru. Sikarta sis periodas labai isitese  ir tik pries menesi baigesi bet su ja niekada nezinosi kada mamos buciuokle virs i uzdara  atsiribosjusi nuo artimu zmoniu vaika. Nesuvokiu as ja gi tokia maza paemiau, visada galvojau kad tokiu problemu gali tureti tik didesnius vaikus paemusios seimos.

Tik nekaltink savęs.Manau,praeis,išaugs tavo mergytė.Nes mūsiškei irgi "užplaukdavo" - ne tik kad nekalbėdavo,vengdavo akių kontakto,nevalgydavo.Kartais net nekeisdavo padėties-jei sėdėdavo,ar stovėdavo,ten ir likdavo kelioms ar keliolikai valandų.Iš pradžių per jėgą nešdavom guldyt,o paskui išmokom apsimest,kad nepastebim,nesistebim.Tada liovėsi.Bet ji atsiribodavo ne tik nuo mūsų-net nuo mylimų draugių,brolių ir kt asmenų.Tas periodas,žinoma,buvo labai sunkus,bet baigėsi.Viskas bus gerai-paaugs,tapsit dar artimesnės 4u.gif
Atsakyti
Zaika, čia vėl gi yra to ir prieraišumo problemėmlės. Ir nesibaigus trijų metų krizė, ir liga. Labai daug visko suplaukia. O kur dar ir šiaip vaiko būdas. Va taip va trumpai. O šiaip tai viskas gerai. Pasiskaityk atidžiai trijų metų krizę, kad ir visai populiaroje literatūroje ir atsigausi biggrin.gif ta prasme, kad nieko su ja ne kitaip kaip su visais.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 05 15, 21:44)
O man kartais  ima atrodyti kad mano merginai nieko nereikia, buna kartais kad su draugais uzsibaliavojame tai velai vakare vaikai ateina pas savo tevus ir prisiglaude uzsnaudze maniske gi neina eina pati sau viena zaisti tada buna labai skaudu pora kartu vyras kalbejo su ja apie tai, kazkuriam laikui elgesys pasikeicia buna lipsnesne ir meilesne. Kartais uzeina prilipimo periodai kai atrodo kad ji mano uodega buciuokle labai keisti tie jos elgesio  pokycei.
Kartais as jauciuosi kaip pinigine jai o kartais kaip pati mylimiausia mama, kartais galvoju kad mes niekada nebusime isties artimos o kartais as jauciuosi kaip pasaulio centras jai ir tai man labai labai svarbu

QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 05 16, 14:15)

mano mazyle manes pirma neapkabindavo, nepabuciuodavo. Jei apkabindavau, ja prisiglaudziu, tai ji galva nusuka i sona , kad ne i skruosta neina pabuciuoti. Ir taip nuo tos dienos kai pradejau lankyt, o veliau ir parsiveziau namo. Kartais ant ranku laikydavau ir pabuciuodavau, jokios reakcijos. Tai ir gyvenom... is pradziu kazkiek pergyvenau. Meili, bet nelipsni. Paskui susitaikiau, kad kitaip nebus. Save raminau, gal jai nepatinka tie glostymai, buciavimai, apsikabinimai.

...sedziu vakare prie kompo, ji kazkaip ejo pro sali, ar pas mane ar tai nuo manes... ir taip greit mane apkabino, kad as nuo supamos kedes vos nenuvirtau... Tai buvo pirmas kartas kai ji man istare, as tave myliu mamyte ir taip stipriai apkabino kakla savo mazom rankytem, kad net ora pradejau gaudyt... Zinau tai buvo penktadienio vakaras. Vyras dirbo. Sestadieni as atsikeliau anksciau, geriu kava ir ziuriu tv, ji atbego islipus is lovos... labas rytas mamyte, stipriai stipriai apkabino ir as tave myliu... Mano vyras nustebes sako, ji tave apkabino. 4u.gif Sakau taip, po 4 metu. As neverciau, neprasiau, tik kartais uzsimindavau, kad butu gera apsikabinti. bet kadangi ji nenorejo, tai taip ir palikau. Kas mazyleje pasikeite, as nezinau, bet uztat dabar kai buciuoja tai ir be dantu galiu palikt biggrin.gif Ir dar taip ilgai biggrin.gif

as manau palik taip kaip yra, vistiek kazkada ivyks luzis ir pasikeis i gera puse. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2011 05 16, 08:50)

as manau palik taip kaip yra, vistiek kazkada ivyks luzis ir pasikeis i gera puse.  4u.gif

gal ir tikrai..smile.gif

mes einam is darzelio,galvoju paimsiu maziuke ant ranku,panesiu,o ji man:kodel tu mane nesi? blink.gif
cia pernai buvo,kaip tik triju su puse metu mazoji...
Atsakyti