[quote=Germinė,2011 07 07, 19:09]
Aš žinau tik viena:jei pajusiu,kad Pupai blogai,ar kad mano nervai nelaiko - perleisiu globą kitiems.

Mano globojamas vaikas turi protinį atsilikimą ir pagreitintą seksualinį vystymąsi kuris ko gero šią vasarą pavys mano trimis metais vyresnę dukrą. Jo ir fizinė jėga vystosi sparčiai. Aš savo dviem metais jaunesnį brolį sutvarkydavau ilgai o dukrą turiu mokyti vos ne savigynos. Tiesiog kartais ji tik panaudojus karate veiksmą taip jam parodo kas viršesnis ir jis atsikabintų nuo jos, paliktų ją ramybėje. Meluočiau jeigu sakyčiau kad jis manęs neklauso ar turiu bėdų. Tačiau aš dirbu ir didelis emocinis krūvis tenka mano mergaitei. kartais galvoju, kad ką ji tokio padarė, kuo ji nusikalto ,kad aš tenkindama savo poreikį pajusti pasitenkinimą padarant tai ko kiti sveiko proto žmonės nesiima, taip apsunkinu jai gyvenimą. nieko ji negavo per tuos 6-is metus iš to, gal sugebėjimą atpažinti kvailumą, ribotą suvokimą ir pan. žodžiu subrendo psichologiškai ne pagal metus. Gal tai ją užgrūdins ir praturtins. Tačiau kaina tikrai nemaža. Aš nesigailiu to ką padariau, tačiau daugiau to nedaryčiau, todėl taip ir komentavau Alfiją.
[/quote]
Andro, aš maždaug taip ir supratau ką tu sakai ir kodėl.