aciu uz supratinguma. bijojau kad pasmerksit mane..
bet ziopla kaip reikiant esu. svarbiausia kad esu isikalus i galva - kad yra tokia taisykle, kad per sankryzas persirikiuo/lenkt negalima. ir visada laikiausi to. net jei nera nei masinu nei zmoniu. nes p rie namu yra tokia vieta kad lb nepatogu vaziuot ir reik persirikiuot, bet ten pereja yra.
o cia isgaravo is galvos visai..
Papildyta:
QUOTE(Ginta. @ 2011 01 29, 21:00)
Man prieš 17m buvo tokia pati situacija, tik aš buvau pėsčioji. Trūlikas per perėją mane praleido, o antra juosta važiavęs automobilis net nesugalvojo sustabdyt ir partrenkė. Rezultatas lūžusi koja per kelį ir kuri skauda ligi šiol, nes blogai sugijusi yra.
Aš dabar visada jeigu tik matau pirma juosta stabdantį trūliką, autobusą ar automobilį tai irgi iš karto stabdau, nors ir nesimato, kad priekyje būtų perėja.
Papildyta:
Pas mane automatas
jezau..
man buvo jaunystei - prie namu mazyte gatvele, pereja, as pereinu gatvej, nes matau kad jis mato mane ir stabddo. as pradedu eit ir jis pradeda gazuot! is baimes sustingau. bet jis sustojo. nieko negalejau pasakyt ir padaryt..
blem, pagalvoju - geriau jau per pirmaja savo avarija apdzausyciau savo masina . nei va taip nukentetu zmogus..
Papildyta:
QUOTE(Tisan @ 2011 01 29, 21:04)
kai slysti man atrodo geriau stabdyt pavarom,t.y jungti zemesne pavara ir o stabdi spaust tokiais trumpais paspaudimais,paspaudi-atleidi,paspaudi-atleidi.
Na gal labiau patyrusios vairuotojos geriau ka patars
taip. su pavarom arba reik sukt vaira i slidimo puse. jokiu budu nestabdyt.
aisku cia tik teoriskai mes kalbam, nes isivaizduoju kai pati sedi - tai visai neina galvon kad reik sukt kazka ir norisi is inercijos stabdyt..