Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

o as ziema dar nevaziavus,nieks neduoda man,o kadangi savo masinos neturiu,tai ir praktikos 0 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 01 31, 16:20)
o as ziema dar nevaziavus,nieks neduoda man,o kadangi savo masinos neturiu,tai ir praktikos 0  verysad.gif

as ziema pradejau laikyt vairavima. bet ner ko lygint ta ziema kai mokiausi ir sia..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 01 31, 16:57)
as ziema pradejau laikyt vairavima. bet ner ko lygint ta ziema  kai mokiausi ir sia..

na mano tai pirma ziema kai turiu teises,bet jauciu taip ir neteks pavaziuoti. unsure.gif
Atsakyti
tururu liko mažiau, nei mėnuo bigsmile.gif thumbup.gif ax.gif

savaitgalis užskaitytas. ačiū Die, vairavau ne aš - būčiau ir vairą paleidus, ir į kelnes prisiusiojus, ir šiaip apsiverkus mažų mažiausiai lotuliukas.gif nuvažiavom nuo kelio į griovį... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 31, 16:08)
tururu liko mažiau, nei mėnuo  bigsmile.gif  thumbup.gif  ax.gif

savaitgalis užskaitytas. ačiū Die, vairavau ne aš - būčiau ir vairą paleidus, ir į kelnes prisiusiojus, ir šiaip apsiverkus mažų mažiausiai  lotuliukas.gif nuvažiavom nuo kelio į griovį...  biggrin.gif  biggrin.gif

Cia kur taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 31, 16:09)
Cia kur taip? blink.gif

hmm, kaip čia aiškiau pasakius... kelyje link Skuodo, netoli jo jau unsure.gif Darbėnai - Skuodas, ten tuose kaimukuose... žodžiu tarpais, kadangi pustė pažeme, žiaurus kelias iš viso buvo... sniego daug, jis toks su druska susimaišęs, tai nepagaut kelio dangos iš viso, tai žodžiu mb metė greitį iki 50, bet per vėlai jau sugalvojo dar mest ir viskas - nei išlaviruot, nei ką... taip ir nuslydom griovin biggrin.gif ačiū Die visi sveiki gyvi, mašina tvarkoj... tik nustebino šiek tiek žmonių abejingumas - du ekipažai ramiai pro šalį pravažiavo akis padabinę, kol stumdėm ten tą mašiną, o paskui vieni stumt padėjo, o kitas su džipu ištempė... ekstremali kelionė buvo žodžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 31, 17:15)
hmm, kaip čia aiškiau pasakius... kelyje link Skuodo, netoli jo jau  unsure.gif Darbėnai - Skuodas, ten tuose kaimukuose... žodžiu tarpais, kadangi pustė pažeme, žiaurus kelias iš viso buvo... sniego daug, jis toks su druska susimaišęs, tai nepagaut kelio dangos iš viso, tai žodžiu mb metė greitį iki 50, bet per vėlai jau sugalvojo dar mest ir viskas - nei išlaviruot, nei ką... taip ir nuslydom griovin  biggrin.gif ačiū Die visi sveiki gyvi, mašina tvarkoj... tik nustebino šiek tiek žmonių abejingumas - du ekipažai ramiai pro šalį pravažiavo akis padabinę, kol stumdėm ten tą mašiną, o paskui vieni stumt padėjo, o kitas su džipu ištempė... ekstremali kelionė buvo žodžiu  smile.gif

nu joa su nuotykiais jus cia smile.gif laimej kad nei jum nei masinai nieko nenutiko. as irgi turbut buciau i kelnes pridejus jai man tokia situacija butu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 31, 16:15)
hmm, kaip čia aiškiau pasakius... kelyje link Skuodo, netoli jo jau  unsure.gif Darbėnai - Skuodas, ten tuose kaimukuose... žodžiu tarpais, kadangi pustė pažeme, žiaurus kelias iš viso buvo... sniego daug, jis toks su druska susimaišęs, tai nepagaut kelio dangos iš viso, tai žodžiu mb metė greitį iki 50, bet per vėlai jau sugalvojo dar mest ir viskas - nei išlaviruot, nei ką... taip ir nuslydom griovin  biggrin.gif ačiū Die visi sveiki gyvi, mašina tvarkoj... tik nustebino šiek tiek žmonių abejingumas - du ekipažai ramiai pro šalį pravažiavo akis padabinę, kol stumdėm ten tą mašiną, o paskui vieni stumt padėjo, o kitas su džipu ištempė... ekstremali kelionė buvo žodžiu  smile.gif

Nu jo biggrin.gif svarbu, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 31, 16:08)
savaitgalis užskaitytas. ačiū Die, vairavau ne aš - būčiau ir vairą paleidus, ir į kelnes prisiusiojus, ir šiaip apsiverkus mažų mažiausiai  lotuliukas.gif nuvažiavom nuo kelio į griovį...  biggrin.gif  biggrin.gif

Jejum, gerai jums ten dar baigės 4u.gif

Aš tai prieš savaitgalinę kelionę beveik meldžiaus, o jau grįžus namo norėjau šiaip paverkt, kad garą nuleist doh.gif Nekenčiu pustymo, slidaus kelio, ir skriejančių erelių pro šalį, kai lenkia milimetro atstumu pro šoną iš priekio parskriejant kitai mašinai ph34r.gif
Atsakyti
Šiandien toooks ledukas buvo ant langų doh.gif Gramdyti sunkiai sekėsi. Kieme visi kad brūžino biggrin.gif , Ir aš prisijungiau. Ir purškalą panaudojau ir su dantukais gremžtuką panaudojau. Žodžiu, buvo gera mankšta smile.gif
Važiuoti buvo neblogai, gatvės neslidžios.
Atsakyti
~Sunflowers~ , bet koks prašymas už kažką balsuoti, forume yra draudžiamas.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 02 01, 20:32)
~Sunflowers~ , bet koks prašymas už kažką balsuoti, forume yra draudžiamas.

O kodel kiti deda? verysad.gif
Atsakyti