o as ziema dar nevaziavus,nieks neduoda man,o kadangi savo masinos neturiu,tai ir praktikos 0

QUOTE(Meshkiukas @ 2011 01 31, 16:20)
o as ziema dar nevaziavus,nieks neduoda man,o kadangi savo masinos neturiu,tai ir praktikos 0 

as ziema pradejau laikyt vairavima. bet ner ko lygint ta ziema kai mokiausi ir sia..
QUOTE(taša @ 2011 01 31, 16:57)
as ziema pradejau laikyt vairavima. bet ner ko lygint ta ziema kai mokiausi ir sia..
na mano tai pirma ziema kai turiu teises,bet jauciu taip ir neteks pavaziuoti.

QUOTE(Almost @ 2011 01 31, 16:08)
tururu liko mažiau, nei mėnuo
savaitgalis užskaitytas. ačiū Die, vairavau ne aš - būčiau ir vairą paleidus, ir į kelnes prisiusiojus, ir šiaip apsiverkus mažų mažiausiai
nuvažiavom nuo kelio į griovį...

savaitgalis užskaitytas. ačiū Die, vairavau ne aš - būčiau ir vairą paleidus, ir į kelnes prisiusiojus, ir šiaip apsiverkus mažų mažiausiai

Cia kur taip?

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 31, 16:09)
hmm, kaip čia aiškiau pasakius... kelyje link Skuodo, netoli jo jau

QUOTE(Almost @ 2011 01 31, 17:15)
Darbėnai - Skuodas, ten tuose kaimukuose... žodžiu tarpais, kadangi pustė pažeme, žiaurus kelias iš viso buvo... sniego daug, jis toks su druska susimaišęs, tai nepagaut kelio dangos iš viso, tai žodžiu mb metė greitį iki 50, bet per vėlai jau sugalvojo dar mest ir viskas - nei išlaviruot, nei ką... taip ir nuslydom griovin
ačiū Die visi sveiki gyvi, mašina tvarkoj... tik nustebino šiek tiek žmonių abejingumas - du ekipažai ramiai pro šalį pravažiavo akis padabinę, kol stumdėm ten tą mašiną, o paskui vieni stumt padėjo, o kitas su džipu ištempė... ekstremali kelionė buvo žodžiu 

nu joa su nuotykiais jus cia

QUOTE(Almost @ 2011 01 31, 16:15)
Darbėnai - Skuodas, ten tuose kaimukuose... žodžiu tarpais, kadangi pustė pažeme, žiaurus kelias iš viso buvo... sniego daug, jis toks su druska susimaišęs, tai nepagaut kelio dangos iš viso, tai žodžiu mb metė greitį iki 50, bet per vėlai jau sugalvojo dar mest ir viskas - nei išlaviruot, nei ką... taip ir nuslydom griovin
ačiū Die visi sveiki gyvi, mašina tvarkoj... tik nustebino šiek tiek žmonių abejingumas - du ekipažai ramiai pro šalį pravažiavo akis padabinę, kol stumdėm ten tą mašiną, o paskui vieni stumt padėjo, o kitas su džipu ištempė... ekstremali kelionė buvo žodžiu 

Nu jo

QUOTE(Almost @ 2011 01 31, 16:08)
nuvažiavom nuo kelio į griovį...

Jejum, gerai jums ten dar baigės

Aš tai prieš savaitgalinę kelionę beveik meldžiaus, o jau grįžus namo norėjau šiaip paverkt, kad garą nuleist

Šiandien toooks ledukas buvo ant langų
Gramdyti sunkiai sekėsi. Kieme visi kad brūžino
, Ir aš prisijungiau. Ir purškalą panaudojau ir su dantukais gremžtuką panaudojau. Žodžiu, buvo gera mankšta
Važiuoti buvo neblogai, gatvės neslidžios.

Važiuoti buvo neblogai, gatvės neslidžios.
~Sunflowers~ , bet koks prašymas už kažką balsuoti, forume yra draudžiamas.
QUOTE(Aga @ 2011 02 01, 20:32)
~Sunflowers~ , bet koks prašymas už kažką balsuoti, forume yra draudžiamas.
O kodel kiti deda?