Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Aš savąjį automobilį pirkau su paskola. Negaliu pasakyti, kad gailiuosi ar džiaugiuosi. Susitaupyti tuo metu neturėjau galimybių, radau darbą toli nuo namų, su sudėtingu susisiekimu, tad be automobilio ten būtų niekaip, reikėjo jo čia ir dabar. Kadangi neturėjau tuo metu iš kur kitur pasiskolinti pinigų, skolinausi iš kredito unijos porai metų kelis tūkstančius. Aišku, dabar darbo nebeturiu, kito kol kas nerandu, tad paskolą kol kas tenka mokėti tėvams. O kad kai ir rasiu, tie keli šimtai nuo pradinės mažos algos bus tikrai skausmingi.
Atsakyti
Nu tai laimė, kad tėvelius turi, ne visi turi, kad kas už juos mokėtų jei reiktų..
Atsakyti
Sveikos, na jau galiu prisirašyt prie pradedančių, bent šiam vakarui, nes visai neseniai grizau iš Garliavos į Kauną. biggrin.gif su svogeriu vaziavau, tas biski persigandes, uz vairo griebia, sako "tik avarijos nepadaryk", sakau nebijok, viskas bus gerai lotuliukas.gif mašina trantas, dujos, todėl su sankaba nelabai mokėjau elgtis, nesuprantu kiek man ją atleist, bet kokius 7 kartus užgesus parvažiavau. biggrin.gif o i kalniuka vapšie tragiška važiuot. juokiasi is manes kad nemoku, sakau "nereikia čia, su dyzeliu sankaba atleidi ir ramiausiai vaziuoji". dar matomumas žiaurus. sakė dieną kai daug eismo tai su manim nevažiuotų. lotuliukas.gif va jam tongue.gif ech,, eisiu Regitros mašiną vogt wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 02 05, 20:40)
Aš turbūt tokį dalyką kaip mašinos pirkimas visiškai patikėčiau draugui  smile.gif
Nes kuo toliau tuo labiau suprantu, kad man svarbiausia jog mašina būtų ekonomiška  biggrin.gif

O as masina rinkausi pati, nes juk didziaja dali laiko su ja vazineju as, tai man reikejo tokios, kokios as noriu wub.gif Kadangi pati nemazai nusimanau masinose, tai problemu nesudare ax.gif
Atsakyti
Na aš žiūriu irgi kasdien vis daugiau apie jas žinau, kartais net vyrai stebis, sako iš kur tokius dalykus tu žinot gali hihihi.gif Nu jei man kyla blondiniški klausimai, aš išsiaiškinu tai pas kolegas, tai pas brolį ir va žinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 08, 22:12)

nieko nieko, aš ant bardiūro užvažiuodama pirmą kartą n-kartų užgesau.. norėjau išlipt, bet mb neleido. tai ir išmokau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 08, 22:52)
... Kadangi pati nemazai nusimanau masinose, tai problemu nesudare ax.gif

pagyrų puodas, dažniausiai būna juodas nail.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 02 08, 22:58)
Na aš žiūriu irgi kasdien vis daugiau apie jas žinau, kartais net vyrai stebis, sako iš kur tokius dalykus tu žinot gali hihihi.gif Nu jei man kyla blondiniški klausimai, aš išsiaiškinu tai pas kolegas, tai pas brolį ir va žinau tongue.gif

O tai labai gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(Almost @ 2011 02 08, 23:02)
pagyrų puodas, dažniausiai būna juodas nail.gif hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokiasi puodas, kad katilas juodas tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 08, 23:52)
O as masina rinkausi pati, nes juk didziaja dali laiko su ja vazineju as, tai man reikejo tokios, kokios as noriu wub.gif Kadangi pati nemazai nusimanau masinose, tai problemu nesudare ax.gif

Puiku, kad nusimanote 4u.gif Nes aš pražūčiau jeigu man reiktų mašiną rinktis... smile.gif
O mano MB žino ko man reikia, kas man tinka, tai tikrai juo pasitikėčiau ir tokiame dalyke thumbup.gif Kad ir dabar parūpino mašiniuką - nesiskundžiu, kaip man, tokiai vairuotojai tai per akis cool.gif O vat jeigu kitais šeimos vyrais reiktų kliautis.....nežinau kuo tai pasibaigtų doh.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man tetis padejo ir jo draugas. Vazineju ir dziaugiuosi smile.gif Kad taip ir toliau.... Esu labai patenkinta. Vyro neturiu, tai pati moku kapota atidaryti, langu skysti ipilti biggrin.gif . masina i plovykla variau, tai buvo strioko, bet viskas ok. Tai dabar pati sau sakau, jei atidariusi kapota dar ir suprasciau ka ten matau biggrin.gif , tai butu is viso super lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2011 02 09, 20:35)
O man tetis padejo ir jo draugas. Vazineju ir dziaugiuosi  smile.gif  Kad taip ir toliau.... Esu labai patenkinta. Vyro neturiu, tai pati moku kapota atidaryti, langu skysti ipilti  biggrin.gif . masina i plovykla variau, tai buvo strioko, bet viskas ok. Tai dabar pati sau sakau, jei atidariusi kapota dar ir suprasciau ka ten matau  biggrin.gif , tai butu is viso super  lotuliukas.gif

Na tai su laiku visas žinojimas ateina.. ax.gif smile.gif
Aš žinau kažkiek kas po kapotu ir tuos elementarius dalykus dėl skysčių, tepalų..
Bet daugiau tai ne ne ir pirkti mašinos pati negalėčiau, apgautų mane sulig pirmu pasiūlymu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2011 02 09, 19:35)
O man tetis padejo ir jo draugas. Vazineju ir dziaugiuosi  smile.gif  Kad taip ir toliau.... Esu labai patenkinta. Vyro neturiu, tai pati moku kapota atidaryti, langu skysti ipilti  biggrin.gif . masina i plovykla variau, tai buvo strioko, bet viskas ok. Tai dabar pati sau sakau, jei atidariusi kapota dar ir suprasciau ka ten matau  biggrin.gif , tai butu is viso super  lotuliukas.gif

O aš ir langų skystį, ir vairo stiprintuvo skystį susipilu, pasimatuoju tepalus, dasipilu, žinau kur antifrizas, stabdžių skystis, kur generatoriaus dirželis, kur stabdžių kaladėlių cilindriukas, kiek kainuoja, kokie tepalai, koks vairo stiprintuvo skystis ir tt smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

va dabar man uzdave klausima: Kaip važiuoti per geležinkelio pervažą, jai mirksi baltas šviesoforo signalas ir stovi STOPAS? Ar reikia sustoti prie ženklo? Pasirodo, kad ne doh.gif o as visada sustodavau doh.gif
Atsakyti