Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Va vakar kaip tik su kolege kalbėjom, kad prie pervažos prie STOP tik stabtelėjo, tai labai ginčijos, bet pasakė, jei dar ginčysies, rašysim, kad per pervažą pravažiavai nesustojus doh.gif Tai taip išeina reikia. Šiaip prie stop visad reikia ne stabtelt, o sustot, kad nė trupučio ratai nesisuktų. Dabar labai gaudo.
Atsakyti
Bet tai visai logiska- juk sviesoforas turi pirmenybe pries zenklus g.gif bet is kitos puses, kazkaip per stopa vaziuot koja nekyla smile.gif , o dar mano vietovieje itin daug pervazu visokiu, ir mentukai megsta ten patruliuot doh.gif tai manau stsiu kaip ir anksciau, juk stot niekas nedraudzia dar biggrin.gif
Atsakyti
Stop sako, kad nesustojus važiuoti draudžiama, vadinasi reikia sustoti. Kam ten statytų tą ženklą jei nereikėtų sustot g.gif juk geltonas beveik visada mirksi, vadinasi norėta, kad mirksint geltonam šv.signalui būtų sustojama. smile.gif
Atsakyti
Niu kažkaip jei yra STOP, vadinas reik sustot. Gi jei nereikėtų, tai prie šviesaforų su mirksinčiom geltonom įspėjamosiom lemputėm nestatytų to ženklo. Niekad net minties nekilo nestot. biggrin.gif
Atsakyti
nu kiek as zinau - sustoti visada reikia pries STOPa.
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 04, 14:18)
Ačiū už sveikinimus. smile.gif  Noriu jūsų paklausti kaip prasimanėt pinigų savo mašiniukui. Gal kokią paskolą imti.. kažin kur geriau? Jau aš kruopas valgysiu, negersiu, nerūkysiu, tik taupysiu ir taupysiu, biggrin.gif  bet negaliu dar du metus laukti taupydama frusty.gif ir negaliu ramiai vaikščiot kai kiti važinėja.  doh.gif

paskolos neemiau, nes pigiai nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Na, man irgi nekilo mintis pravažiuot nesustojus pro tą ženklą biggrin.gif Bet reikia nepamiršti, kad neužtenka tik sustoti, reikia ir apsižvalgyti, juk tam tas ženklas ir pastatytas biggrin.gif
Atsakyti
merginos,kai sustojat prie pervažos būtinai pažiūrėkit į kairę ir į dešinę ar neatidunda traukinys,nes tos signalinės lempos gali būti sugedusios
Atsakyti
Na va, kazkas pletkas paleido apie nesustojima pries stopa smile.gif, o as jau beveik patikejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Is kur jus tokius dalykus traukiat? hihihi.gif g.gif STOP visada buvo, yra ir bus STOP, ir nesvarbu kur jis ir prie ko pastatytas, jei jis stovi, reiskia ne siaip sau stovi smile.gif Juk ne del grozio! flirt.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 11, 10:18)
Is kur jus tokius dalykus traukiat? hihihi.gif g.gif STOP visada buvo, yra ir bus STOP, ir nesvarbu kur jis ir prie ko pastatytas, jei jis stovi, reiskia ne siaip sau stovi smile.gif Juk ne del grozio! flirt.gif lotuliukas.gif

rimtaaaaai?????? unsure.gif
*****, o aš visad sustoju, pasikedenu plaukus, apsižvalgau, pasišypsau (mol fotkina iš už kampo gi juk nu, net sustot liepia, kad gera fotkė būtų) ir nuvažiuoju.. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 11, 10:55)
rimtaaaaai??????  unsure.gif
*****, o aš visad sustoju, pasikedenu plaukus, apsižvalgau, pasišypsau (mol fotkina iš už kampo gi juk nu, net sustot liepia, kad gera fotkė būtų) ir nuvažiuoju.. nail.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 11, 11:18)

Juk ne as traukiu- as visada sustoju. Parasiau juk- man uzdave klausima, a la logine uzdavinele apie sviesoforo pirmenybe pries zenklus, ir tiek...
Atsakyti