Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(LapeUrsa @ 2011 02 11, 13:46)
Juk ne as traukiu- as visada sustoju. Parasiau juk- man uzdave klausima, a la logine uzdavinele apie sviesoforo pirmenybe pries zenklus, ir tiek...

O kas ir kokia proga uzdave? Ar cia siaip is kalbos isejo?
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 11, 15:29)
O kas ir kokia proga uzdave? Ar cia siaip is kalbos isejo?

Vaziuojam kaip tik pro tokia pervaza, as ir stoju biggrin.gif o vienas veikejas mane subalamutino blush2.gif . Na nesigincijom, nieko, tiesiog KET STOP zenklo interpretacijoj parasyta, kad visada reikia sustot pries ji, o atseit 210 KET punktas tam priestarauja.
Yra ir daugiau taip mananciu: http://www.ats.lt/ki...iesofor-t441/0/
Bet is tikruju tai visi stojo ir stoja pas mus-ir marsrutinis transportas, ir eiliniai vairuotojai smile.gif. Dabar net geda, kad dar masciau apie tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2011 02 11, 14:44)
Vaziuojam kaip tik pro tokia pervaza, as ir stoju biggrin.gif o vienas veikejas mane subalamutino  blush2.gif . Na nesigincijom, nieko, tiesiog KET STOP zenklo interpretacijoj parasyta, kad visada reikia sustot pries ji, o atseit 210 KET punktas tam priestarauja.
Yra ir daugiau taip mananciu: http://www.ats.lt/ki...iesofor-t441/0/
Bet is tikruju tai visi stojo ir stoja pas mus-ir marsrutinis transportas, ir eiliniai vairuotojai smile.gif. Dabar net geda, kad dar masciau apie tai doh.gif

Cia kas? 210 punktas ar kas?
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 02 11, 16:27)
Cia kas? 210 punktas ar kas?

na jo, kur neva parasyta, kad kad ir kokie butu zenklai, reikia paisyti sviesoforo signalo
Atsakyti
mergaites, kaip su draudimais jum?
man kaip tik baisiagis kita sav. priskaiciavo 207 uz pusmeti.
idomu suzinoti kokios kainos pas jus?
sake ziema brangsta, o vasara kaip visada atpinga
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2011 02 12, 12:52)
na jo, kur neva parasyta, kad kad ir kokie butu zenklai, reikia paisyti sviesoforo signalo

g.gif Nu ziurejau as ta 210, bet jis ne aoie tai g.gif Ar as kazkur ne ten ieskau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 02 12, 15:52)

nezinau kaip bus siemet, 27 lygtais baigias, o teises baigias 20 tai bandysiu prasisukt pirmiausia su teisem, o tada jau draudima darytis mirksiukas.gif
o kur draudetes g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 02 12, 15:52)

O čia kur..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 02 12, 14:52)

Aš berods 210 dabar už metus mokėjau, bet mano jau stažas yra. Bet galiu pasakyt tokį dalyką, kad visi tie brokeriai, dažniausia duoda gerokai brangiau, nei pats internete randi, va man Gjendsidige internetu gavos 40 Lt pigiau nei per brokerį...
Atsakyti
Man va už metus paskaičiavo nuo 235 lt. Dar neišsirinkau kur draustis, turiu savaitėlę laiko apsvarstymams biggrin.gif Beje, aš tikiuos teisingai suprantu, vairuotojo stažą draudėjai skaičiuoja nuo teisių gavimo datos unsure.gif nes pas mane jis teoriškai irgi nemažas gaunas hihihi.gif
Atsakyti
Taip, nuo teisių gavimo ir amžiaus vairuojančiojo.
Atsakyti
Sveikos,

as viena karta uzklausiau draudejos,nuo ko daugiausiai priklauso draudimo kaina. Tai atsake,kad pirmiausia nuo kilovatu skaiciaus,variklio,paskui amziaus,stazo ir gyvenamos vietos,nes juk provincijoj visada draudimas pigesnis nei didmiesciuose.
Atsakyti