Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Šiandien ryte mano mašiniukas neužsivede schmoll.gif kaip sušalau kol daejau iki mikriuko, siaubas listen.gif greičiau baigtusi žiema g.gif ,taip laukiu pavasario ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 15, 16:15)
Tai susitepk kuonors, ar silikonu išsipuršk kol dienos metas tas gumas, nes dar visą savaitę šals jaučiu. Gerai, kad man rytais nereik niekur riedėti rolleyes.gif

Jau viskas padaryta cool.gif Ale vis tiek vairuotojo pusės durelės ožius rodo. Nu nieko..Kaip nors..

Atsakyti
Mano tai šiandien ryte atvarė užkurti mašiniuko, tai ką jūs manot, padanga viena visai nuleista doh.gif Nu *****, nuvežėm permontuot, sako būna nuo šalčio, nuėmė, sutepė tepalu ir vėl uždėjo, nu tikiuos nebus tokių cirkų, varau pirkt pompos, Senukuose nuolaidos, gerai turėt thumbup.gif
Atsakyti
Maniske tai sekmadieni neuzsivede-starteris uzsalo.Issinesiau virduli su karstu vandeniu,ispyliau visa ant starterio ir tada jau uzvedziau ax.gif
O darbo dienom su ja nevazineju,persedau i viesaji transporta-ir pigiau,ir ne taip susalu,nes daugiau tenka "peskom" pavaikscioti (o tai yra sveika smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 02 15, 19:22)
Mano tai šiandien ryte atvarė užkurti mašiniuko, tai ką jūs manot, padanga viena visai nuleista doh.gif Nu *****, nuvežėm permontuot, sako būna nuo šalčio, nuėmė, sutepė tepalu ir vėl uždėjo, nu tikiuos nebus tokių cirkų, varau pirkt pompos, Senukuose nuolaidos, gerai turėt thumbup.gif

Vo vo, ir aš nuleistą radau vakar (irgi nesupratau, kas jai) . Bet dar ne visai tragiškai, tai iki degalinės, esančios už kiemo atsargiai davažiavau prisipūst. Eilinį kartą pasidžiaugiau, kad ji taip arti. Nu ir nieko, šiandien normali buvo.

O kodėl jūs permontuot važiavot? Reikia? O kam?
Atsakyti
Nu tai reik žiūrėt kas yra, kodėl leidžia. Sakė būna nuo šalčio leist pradeda. Tai nuėmė man, visą ratlankį ir padangos gumą sutepė ir atgal uždėjo, nes daugiau viskas tvarkoj. Sakė tikrai nebeleis. Ir jau antrą kartą per šalčius po nakties randu tuščią ohmy.gif net ant ratlankio jau stovėjo..
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 02 14, 21:05)
O kas nutiko?

ai buvo su pavarų dėže bėdų.. tfu tfu tfu, tikėkimės, kad viskas gerai, nes per ~250km nebesispjaudė.. pakainavo irgi skaniai aišku doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 16, 00:08)
ai buvo su pavarų dėže bėdų.. tfu tfu tfu, tikėkimės, kad viskas gerai, nes per ~250km nebesispjaudė.. pakainavo irgi skaniai aišku  doh.gif  doh.gif

Aš įsivaizduoju... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2011 02 15, 17:45)
Šiandien ryte mano mašiniukas neužsivede schmoll.gif  kaip sušalau kol daejau iki mikriuko, siaubas  listen.gif greičiau baigtusi žiema g.gif ,taip laukiu pavasario ax.gif

as irgi laukiu ziemos pabaigos. kazkaip prailgo man sis laikas doh.gif Norisi silumos ir geru vaziavimo salygu. Noriu pakeliauti daugiau bigsmile.gif mano masiniukas uzsivesdavo rytais, bet taip su pasispardymais. Reikes irgi padangas apziureti, kad nebutu bedos paskui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 02 15, 23:13)
Aš įsivaizduoju...  rolleyes.gif

patikėk - tikrai ne hihihi.gif net aš neįsivaizdavau.. pagalvojau, kad man būtų išėję daaaaauuuug suknelių ir batų už tą sumą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laukiu ir as vasaros, bent jau pavasario ir kad sniegas nutirptu...
per sia ziema du kartus numiro akumas. pagaliau pasikeiciau. tikiuos sekmingai sulauksiu pavasario... et, iki kalendorinio liko tik pora savaiciu...
del tu kelioniu- laukiu nesulaukiu! varysiu i trakus, kernave. visur visur!:)
juk tai mano pirmas masiniukas, pirmos keliones! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2011 02 15, 20:22)

man tas pats! ir nezinia kiek as su tokia padanga dar vazinejau doh.gif
pripuciau viena, nes per toki salti nesugebejau patikrint visu..reikes kada nuvaziuot..
Papildyta:
ir dar klausymas- nusipirkau nauja akuma.bet per tokius salcius beveik nevairuoju. tai apsimoka ji istatyt? ar palaukt kol -20 pavirs bent jau i -5 ir tada idet?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 13, 19:17)
Sveikos, susimąsčiau apie tuos lipdukus batukus kulniukus, lyg populiarūs buvo vienu metu, na kad moteris už vairo, bet dabar lyg nesimato.. g.gif  kažin jei užsidėčiau klevą ir dar batuką? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as jei aveciau aukstakulnius- tikrai klijuociau. bet db atrodytu nesamoningai. net negaleciau ka pasakyt :DDD
db neturiu nieko-klevuka nuplesiau sausio men:)
Papildyta:
QUOTE(LapeUrsa @ 2011 02 14, 09:13)
Tikrai gerai atrodytu thumbup.gif  bet kazin ar pati palikciau...
o as noriu sv. Kristoforo statuleles i masina, jis atsaeit vairuotoju globejas ax.gif kazkada turejau raktu pakabuka su jo atvaizdu.

man ir padovanojo ikono su sventuoju.. bet kad man ziauriia ner kur ja klijuot. lb vietos ner. tai guli ..
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2011 02 12, 19:54)
O čia kur..? smile.gif

PZU
Atsakyti