Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Nu jo, labiausiai žiūri ar neturėjai prieš tai avarijos, nes brangsta, tai kartais geriau išeina susitart vietoj ir susimokėt, jei nelabai daug nuostolio, nei, kad brangtų draudimas.
Atsakyti
Pas mane COMPENSA ir metams 365LT..
Atsakyti
Sveikos, susimąsčiau apie tuos lipdukus batukus kulniukus, lyg populiarūs buvo vienu metu, na kad moteris už vairo, bet dabar lyg nesimato.. g.gif kažin jei užsidėčiau klevą ir dar batuką? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mama taip uzsidejus,visai nieko atrodo... biggrin.gif
Atsakyti
Turėtų būti tų lipdukų tikrai pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 02 13, 19:20)
Mano mama taip uzsidejus,visai nieko atrodo...  biggrin.gif

Mano mama irgi turi užsiklijavusi...Atsimenu kai tėtis klijavo, jam nelygiai gavosi, mama labai įsižeidė. biggrin.gif Lyg tas lipdukas kažką labai keistų... biggrin.gif
Atsakyti
Ai man nesinori tų lipdukų apklijuot, kam ten reik, užtenka ir mašinoj nubraižymų hihihi.gif Tiesa, ant stiklo iš Italijos dar likęs Baby on the board irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 02 13, 19:23)
Ai man nesinori tų lipdukų apklijuot, kam ten reik, užtenka ir mašinoj nubraižymų hihihi.gif Tiesa, ant stiklo iš Italijos dar likęs Baby on the board irnesakyk.gif

o ant mano mašinos buvo Jėzaus Kristaus atvaizdas užklijuotas biggrin.gif aš iškart nuplėšiau, nors mama sako "palik palik, saugos tau mašiną" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 13, 21:32)
o ant mano mašinos buvo Jėzaus Kristaus atvaizdas užklijuotas biggrin.gif aš iškart nuplėšiau, nors mama sako "palik palik, saugos tau mašiną" lotuliukas.gif

Nu nieko sau ohmy.gif ohmy.gif pas mane iš Italijos atvažiavo paveiksliukas šventas, tai ir palikau, važinėjuosi su juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 13, 21:32)
o ant mano mašinos buvo Jėzaus Kristaus atvaizdas užklijuotas biggrin.gif

blink.gif Mašina su Jėzum tikrai turėjo puikiai atrodyt lotuliukas.gif

Retai čia beįkišu nosį, matyt po 3-jų suvirš m. kasdienio važinėjimo vaizduojuosi jau nebepradedančioji blush2.gif , bet kaip smagu karts įkišti nosį, kaip į namus pareit, nu biggrin.gif

Papasakosiu, kaip neseniai vos į stovinčią mašiną neįvažiavau doh.gif lotuliukas.gif
Važiuoju miestu, pirma juosta, bo autikas ten tik vienas viso labo lyg tevažinėja ir mikriukų beveik nėr (klaipėdietės turbūt žino Laivų statyklos stotelę prie kolegijos Minijos gatvėj) . Greitis arti 60. Artėju link stotelės (ji sniego kalnais apkasta) ir matau, kaip vienas laukiantysis taip staigiai išlenda iš už vieno tokio kalno ir varo į gatvę g.gif . Primetu, kad dar du žingsniai ir ans bus kaip tik man po ratais. Lėtėju mąstydama, kas čia anam pasidarė, nusižudyt nori ar ką, nenuleidžiu nuo jo akių ir... Pastebiu, kad mašina, važiavusi prieky stovi man po nosim jau beveik doh.gif Pasirodo, to žmogaus paimt atvažiavo ir sustojo, o jis ne palei gatvę šaligatviu link jos nuėjo, nes pusnų tų pilna, o gatve biggrin.gif
Nu toks juokas iš savęs paėmė - vairuotoja kieta tipo new_russian.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 13 vasario 2011 - 22:03
QUOTE(Aga @ 2011 02 13, 21:50)
Nu nieko sau ohmy.gif ohmy.gif pas mane iš Italijos atvažiavo paveiksliukas šventas, tai ir palikau, važinėjuosi su juo ax.gif

O kas? smile.gif Man nepatiko, tai nulupau. smile.gif
Apskritai nepatinka jokie lipdukai ant mašinų, beto ir nesu iš labai tikinčių žmonių. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2011 02 13, 22:03)
blink.gif  Mašina su Jėzum tikrai turėjo puikiai atrodyt  lotuliukas.gif

Ant stiklo priekinio šone užklijuota, kaip pasinė Jėzaus nuotrauka. Man tai nepatiko ir dar atsilupus. Nuplėšiau. rolleyes.gif Mama barė mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 13, 22:32)

biggrin.gif biggrin.gif šito tai nebuvai minėjusi... biggrin.gif
Atsakyti