Nu jo, labiausiai žiūri ar neturėjai prieš tai avarijos, nes brangsta, tai kartais geriau išeina susitart vietoj ir susimokėt, jei nelabai daug nuostolio, nei, kad brangtų draudimas.
Pas mane COMPENSA ir metams 365LT..
Sveikos, susimąsčiau apie tuos lipdukus batukus kulniukus, lyg populiarūs buvo vienu metu, na kad moteris už vairo, bet dabar lyg nesimato..
kažin jei užsidėčiau klevą ir dar batuką?

Mano mama taip uzsidejus,visai nieko atrodo...

Turėtų būti tų lipdukų tikrai pirkt

QUOTE(denaxa @ 2011 02 13, 19:20)
Mano mama irgi turi užsiklijavusi...Atsimenu kai tėtis klijavo, jam nelygiai gavosi, mama labai įsižeidė.

Ai man nesinori tų lipdukų apklijuot, kam ten reik, užtenka ir mašinoj nubraižymų
Tiesa, ant stiklo iš Italijos dar likęs Baby on the board

QUOTE(Aga @ 2011 02 13, 19:23)
Ai man nesinori tų lipdukų apklijuot, kam ten reik, užtenka ir mašinoj nubraižymų
Tiesa, ant stiklo iš Italijos dar likęs Baby on the board 

o ant mano mašinos buvo Jėzaus Kristaus atvaizdas užklijuotas

QUOTE(mocha @ 2011 02 13, 21:32)
aš iškart nuplėšiau, nors mama sako "palik palik, saugos tau mašiną" 

Nu nieko sau

QUOTE(mocha @ 2011 02 13, 21:32)

Retai čia beįkišu nosį, matyt po 3-jų suvirš m. kasdienio važinėjimo vaizduojuosi jau nebepradedančioji

Papasakosiu, kaip neseniai vos į stovinčią mašiną neįvažiavau

Važiuoju miestu, pirma juosta, bo autikas ten tik vienas viso labo lyg tevažinėja ir mikriukų beveik nėr (klaipėdietės turbūt žino Laivų statyklos stotelę prie kolegijos Minijos gatvėj) . Greitis arti 60. Artėju link stotelės (ji sniego kalnais apkasta) ir matau, kaip vienas laukiantysis taip staigiai išlenda iš už vieno tokio kalno ir varo į gatvę

Nu toks juokas iš savęs paėmė - vairuotoja kieta tipo

QUOTE(Aga @ 2011 02 13, 21:50)
Nu nieko sau
pas mane iš Italijos atvažiavo paveiksliukas šventas, tai ir palikau, važinėjuosi su juo 

O kas?

Apskritai nepatinka jokie lipdukai ant mašinų, beto ir nesu iš labai tikinčių žmonių.

Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2011 02 13, 22:03)
Ant stiklo priekinio šone užklijuota, kaip pasinė Jėzaus nuotrauka. Man tai nepatiko ir dar atsilupus. Nuplėšiau.

QUOTE(mocha @ 2011 02 13, 22:32)
aš iškart nuplėšiau, nors mama sako "palik palik, saugos tau mašiną"