Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(mocha @ 2011 02 13, 22:32)
o ant mano mašinos buvo Jėzaus Kristaus atvaizdas užklijuotas biggrin.gif aš iškart nuplėšiau, nors mama sako "palik palik, saugos tau mašiną" lotuliukas.gif

Tikrai gerai atrodytu thumbup.gif bet kazin ar pati palikciau...
o as noriu sv. Kristoforo statuleles i masina, jis atsaeit vairuotoju globejas ax.gif kazkada turejau raktu pakabuka su jo atvaizdu.
Atsakyti
Šaltis gerai nukando man nosį ir mano mašinos dureles. biggrin.gif
Pati žioplė, reikėjo sutept prieš šalčiui užeinant...patingėjau, nepadariau tai visą rytą sugaišau mašinai atšildyti doh.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Aš šįryt irgi radau dureles gerai prišąlusias, vos ne su koja turėjau iš vidaus išspardyt doh.gif Ale teptos gumos buvo, bet nemačijo g.gif

Mano mašina irgi buvo "papuošta" lipduku, kažkoks velnių priėdęs italas matyt važinėjosi, nes lipduke pavaizduotas velnias su šake doh.gif Nu ne, pasakiau, pas mane mašinoj velniams ne vieta ir tik nusipirkusi nulupau bigsmile.gif
Atsakyti
rytoj lekiam į Kauną taisyt savo bolido.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 02 14, 07:16)
biggrin.gif  biggrin.gif  šito tai nebuvai minėjusi...  biggrin.gif

Nepasakojau? biggrin.gif Nu nu, turėjau Jėzuką. Bet dingo blush2.gif
Atsakyti
siandien ryte masiniukas sunkokai vedesi. bet nieko, uzsivedem, i darba nuvaziavau. Tik masina ilgai syla, tai beveik darba pasiekiau smile.gif
Atsakyti
Mano neužsivedė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2011 02 14, 11:44)
Sveikos mirksiukas.gif
Aš šįryt irgi radau dureles gerai prišąlusias, vos ne su koja turėjau iš vidaus išspardyt  doh.gif Ale teptos gumos buvo, bet nemačijo  g.gif

Aš tai laipiojau per keleivio pusę lotuliukas.gif

QUOTE(Almost @ 2011 02 14, 18:23)
rytoj lekiam į Kauną taisyt savo bolido..  doh.gif  unsure.gif

O kas nutiko?

QUOTE(mocha @ 2011 02 14, 18:43)
Nepasakojau? biggrin.gif Nu nu, turėjau Jėzuką. Bet dingo blush2.gif

Kaip galėjai to nepaminėti unsure.gif biggrin.gif

o aš blondinių blondinė. ištepiau durelių gumas su spynelių tirpdikliu........ umn.gif ........... biggrin.gif
rytoj esu nusiteikusi neįlipti į mašiną.... biggrin.gif
Totalus error galvoje. man gal net nebegalima vairuot stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2011 02 14, 20:40)
siandien ryte masiniukas sunkokai vedesi. bet nieko, uzsivedem, i darba nuvaziavau. Tik masina ilgai syla, tai beveik darba pasiekiau smile.gif

QUOTE(Aga @ 2011 02 14, 20:51)
Mano neužsivedė sad.gif

Mano dyzeliukas užsivedė be didelio vargo. Bet ir šalčio pas mus tik -15 tebuvo kol kas...
Atsakyti
Pas mus ryte -20 ryt dar baisiau praneša....
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 02 14, 23:45)
Pas mus ryte -20 ryt dar baisiau praneša....

Šaltukas neblogas. smile.gif Išvedžiau šunį, nuėjau prie mašinos, bet taip ramiai ir grįžau nieko nepešus biggrin.gif
na tikiuosi, kad dar kelios dienos ir slinks nuo mūsų tas didelis minusas...(bent pagal Šulijos prognozes biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 02 15, 07:31)
Šaltukas neblogas. smile.gif  Išvedžiau šunį, nuėjau prie mašinos, bet taip ramiai ir grįžau nieko nepešus  biggrin.gif
na tikiuosi, kad dar kelios dienos ir slinks nuo mūsų tas didelis minusas...(bent pagal Šulijos prognozes biggrin.gif )

Tai susitepk kuonors, ar silikonu išsipuršk kol dienos metas tas gumas, nes dar visą savaitę šals jaučiu. Gerai, kad man rytais nereik niekur riedėti rolleyes.gif
Atsakyti