Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Lengviau bus įprast kitos pusės eisme, jei seniai važinėjus LT. Nes persiorentuot yra sunkoka, o dabar praktiškai iš naujo išmokt lengviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2011 01 19, 22:56)
Sveikutes,
noreciau prisijukti prie jusu 4u.gif
Isilaikiau teises Lietuvoje pries 1,5m dabar tyk nesenai pradejau vairuoti 1 savaite ir dar Anglijoje doh.gif baime yra nes pertrauka nemaza o dar eismas didesnes ir kitoje puseja doh.gif Viena jau buvau isvazevus po miesta ryt bandysiu i eutostrada vaziuoti doh.gif bijau bet reikia ta baime kaip nors nugaleti doh.gif  mirksiukas.gif

Linkiu nebijot ir sėkmingai įveikti naujoves 4u.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 20, 12:05)
Linkiu nebijot ir sėkmingai įveikti naujoves 4u.gif  smile.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu vairuotojo pažymėjimą daugiau nei metus, važinėju beveik kiekvieną dieną, tik sunku kur kiemuose prisiparkuoti, kaip pas ką į svečius atvažiuoju. Pati gyvenu nuosavam name, tai ten kieme kur nori ten numeti mašiną. O kaip pasižiūriu kas kiemuose darosi jau kai visi po darbų grįžta, tai baisu, nesugebėčiau niekaip mašinos pasistatyti.
Ir dar pastebėjau tokį dalyką, pakeičiau mašiną ir aišku apsileidimas buvo nenusipirkti lapo. Bet kaip pradėjau be lapo važinėt, visai kitaip, niekas nepuola lenkti reik, nereik, nepisena, neužkišinėja mašinų. Važiuot daug lengviau pasidarė. Turėtų kaip tik tas lapas palengvinti važiavimą, o čia dar sudėtingesnį padaro. Gal čia tik man vienai taip atrodo g.gif Tai taip ir nekyla ranka, man pirkti ir klijuoti tą lapą, bet reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2011 01 20, 14:25)
Aš irgi turiu vairuotojo pažymėjimą daugiau nei metus, važinėju beveik kiekvieną dieną, tik sunku kur kiemuose prisiparkuoti, kaip pas ką į svečius atvažiuoju. Pati gyvenu nuosavam name, tai ten kieme kur nori ten numeti mašiną. O kaip pasižiūriu kas kiemuose darosi jau kai visi po darbų grįžta, tai baisu, nesugebėčiau niekaip mašinos pasistatyti.
Ir dar pastebėjau tokį dalyką, pakeičiau mašiną ir aišku apsileidimas buvo nenusipirkti lapo. Bet kaip pradėjau be lapo važinėt, visai kitaip, niekas nepuola lenkti reik, nereik, nepisena, neužkišinėja mašinų. Važiuot daug lengviau pasidarė. Turėtų kaip tik tas lapas palengvinti važiavimą, o čia dar sudėtingesnį padaro. Gal čia tik man vienai taip atrodo g.gif Tai taip ir nekyla ranka, man pirkti ir klijuoti tą lapą, bet reikia.

Man kažkaip parkuotis patinka. Tik kitas klausimas kaip sekasi. Nelabai idealiai, na bet pasistatau taip, kad kitiems nekliudo o ir išsukti eina, tai tiek ir užtenka. Nors savo mašiną dabar savo vietoje pastačiau kreivokai, nes šalia stovi šiek tiek kreivokai pastatyta mašina, tai sąžinė griaužia, kaip taip ją palikau ne tiesiai (kažkoks kvailas perfekcionizmas kartais persekioja biggrin.gif ), bet patingėjau ten taisytis blush2.gif Vis tiek ten mano vieta ir ką noriu tą darau cool.gif

Dėl to lapo, tai aš irgi jaučiu kaip aplink mane laksto, užkišinėja. Šiandien vienas išsukinėjo, mato kad atvažiuoju tai ne kai spaudė ir pralėkė pro pat nosį blink.gif Piktybinis... ir ne vienas toks šiandien pasitaikė. Labai streso daug sukelia unsure.gif

Dabar kai gatvės nutirpusios tai taip visi laksto doh.gif Kas bus kai pavasaris ateis...oras atšils, visai smegenėlės suskystės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2011 01 20, 13:25)

aš tai manau, kad... nu neklijuokit - nereikia, juk garbę ir orumą jis kartais atima hihihi.gif netaikau būtent Jums, bet iš daugumos pasisakymų taip atrodo..
o šiaip galiu pasakyt - labai daug ką daro įsitikinimai. ar tikrai tik dėl lapo užkišinėja ir pan? o gal ir dėl to, kad daugelis vairuotojų - vyrai, kurie mano, kad moterys nemoka vairuot? juk ir dėl to, kad esat moteris, kelyje Jūsų gali nelaikyti lygiaverčiu vairuotoju smile.gif ir iš viso kartais labai daug viskuo įtikim ir tik pasunkinam sau vairavimą...

ale spirgu laukiu negaliu, noriu normalių teisių su gražia fotke doh.gif doh.gif nes tose antrosiose foto tai jau siaubas siaubeliau nebūna...
Atsakyti
Teises gavau gruodzio 6,kaip kazkas minejo su baisia foto biggrin.gif Ka jus girdejot del dvieju metu teisiu keitimo? Na kai sueina tas terminas,ar reiks kokius kursus lankyt,ar perlaikyt jas,jeigu turi viena eismo ivyki ar dar ka(nors as eismo ivykio nepatyrus) siaip domiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2011 01 20, 16:40)
Teises gavau gruodzio 6,kaip kazkas minejo su baisia foto biggrin.gif  Ka jus girdejot del dvieju metu teisiu keitimo? Na kai sueina tas terminas,ar reiks kokius kursus lankyt,ar perlaikyt jas,jeigu turi viena eismo ivyki ar dar ka(nors as eismo ivykio nepatyrus) siaip domiuosi mirksiukas.gif

aš tai turiu tam pasiteisinimą hihihi.gif tikėjausi, kad padarys teises su savo foto, nes jas teko dėl vagystės naujas darytis (abidna - po beveik dviejų savaičių atsirado rankinė su viskuo...), bet liepė eit persifotografuot doh.gif tai patikėkit - foto tokia baisi, kad aš neturiu žodžių.. ir stresas, ir nervai, ir ašaros, ir pyktis ten matosi doh.gif
o dėl naujų gavimo - aš domėjausi tik dėl savo atvejo, tai man nieko nereiks perlaikyt, eismo įvykių neturiu, bet aš kažkaip lyg ir spėjau papult į tą laiką, kai naujas tiesiog duos... o nuo 2012 kažkas keisis berods mastau.gif
Atsakyti
Aha, man įdomu, kaip su pakeitimu. Man rugsėjį sueina du metai jau, tai automatiškai reikės keisti į nuolatines. Įvykių neturiu, baudų irgi, na tikiuos ir neturėsiu iki to laiko. Ar reikės iš naujo persidaryt ane? Ar kažin ant to pačio pažymėjimo tiesiog datą galiojimo pakeis. Mano foto irgi tokia hm biggrin.gif o parašas išvis medinis biggrin.gif ranka drebėjo labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 20, 17:55)
Aha, man įdomu, kaip su pakeitimu. Man rugsėjį sueina du metai jau, tai automatiškai reikės keisti į nuolatines. Įvykių neturiu, baudų irgi, na tikiuos ir neturėsiu iki to laiko. Ar reikės iš naujo persidaryt ane? Ar kažin ant to pačio pažymėjimo tiesiog datą galiojimo pakeis. Mano foto irgi tokia hm biggrin.gif o parašas išvis medinis biggrin.gif ranka drebėjo labai biggrin.gif

lyg ir keis į naujas, kiek aš pamenu... perfotkins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 20, 18:57)
lyg ir keis į naujas, kiek aš pamenu... perfotkins  smile.gif

Reikės pasipuošti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 20, 20:41)
Reikės pasipuošti  biggrin.gif

Labai yra tau ką puoštis cool.gif gerai atrodai ant pažymėjimo ax.gif
Atsakyti