Lengviau bus įprast kitos pusės eisme, jei seniai važinėjus LT. Nes persiorentuot yra sunkoka, o dabar praktiškai iš naujo išmokt lengviau

QUOTE(Simoniux18 @ 2011 01 19, 22:56)
Sveikutes,
noreciau prisijukti prie jusu
Isilaikiau teises Lietuvoje pries 1,5m dabar tyk nesenai pradejau vairuoti 1 savaite ir dar Anglijoje
baime yra nes pertrauka nemaza o dar eismas didesnes ir kitoje puseja
Viena jau buvau isvazevus po miesta ryt bandysiu i eutostrada vaziuoti
bijau bet reikia ta baime kaip nors nugaleti

noreciau prisijukti prie jusu

Isilaikiau teises Lietuvoje pries 1,5m dabar tyk nesenai pradejau vairuoti 1 savaite ir dar Anglijoje

Linkiu nebijot ir sėkmingai įveikti naujoves

QUOTE(agnite @ 2011 01 20, 12:05)
Aciu

Aš irgi turiu vairuotojo pažymėjimą daugiau nei metus, važinėju beveik kiekvieną dieną, tik sunku kur kiemuose prisiparkuoti, kaip pas ką į svečius atvažiuoju. Pati gyvenu nuosavam name, tai ten kieme kur nori ten numeti mašiną. O kaip pasižiūriu kas kiemuose darosi jau kai visi po darbų grįžta, tai baisu, nesugebėčiau niekaip mašinos pasistatyti.
Ir dar pastebėjau tokį dalyką, pakeičiau mašiną ir aišku apsileidimas buvo nenusipirkti lapo. Bet kaip pradėjau be lapo važinėt, visai kitaip, niekas nepuola lenkti reik, nereik, nepisena, neužkišinėja mašinų. Važiuot daug lengviau pasidarė. Turėtų kaip tik tas lapas palengvinti važiavimą, o čia dar sudėtingesnį padaro. Gal čia tik man vienai taip atrodo
Tai taip ir nekyla ranka, man pirkti ir klijuoti tą lapą, bet reikia.
Ir dar pastebėjau tokį dalyką, pakeičiau mašiną ir aišku apsileidimas buvo nenusipirkti lapo. Bet kaip pradėjau be lapo važinėt, visai kitaip, niekas nepuola lenkti reik, nereik, nepisena, neužkišinėja mašinų. Važiuot daug lengviau pasidarė. Turėtų kaip tik tas lapas palengvinti važiavimą, o čia dar sudėtingesnį padaro. Gal čia tik man vienai taip atrodo

QUOTE(Ginta. @ 2011 01 20, 14:25)
Aš irgi turiu vairuotojo pažymėjimą daugiau nei metus, važinėju beveik kiekvieną dieną, tik sunku kur kiemuose prisiparkuoti, kaip pas ką į svečius atvažiuoju. Pati gyvenu nuosavam name, tai ten kieme kur nori ten numeti mašiną. O kaip pasižiūriu kas kiemuose darosi jau kai visi po darbų grįžta, tai baisu, nesugebėčiau niekaip mašinos pasistatyti.

Man kažkaip parkuotis patinka. Tik kitas klausimas kaip sekasi. Nelabai idealiai, na bet pasistatau taip, kad kitiems nekliudo o ir išsukti eina, tai tiek ir užtenka. Nors savo mašiną dabar savo vietoje pastačiau kreivokai, nes šalia stovi šiek tiek kreivokai pastatyta mašina, tai sąžinė griaužia, kaip taip ją palikau ne tiesiai (kažkoks kvailas perfekcionizmas kartais persekioja

Dėl to lapo, tai aš irgi jaučiu kaip aplink mane laksto, užkišinėja. Šiandien vienas išsukinėjo, mato kad atvažiuoju tai ne kai spaudė ir pralėkė pro pat nosį

Dabar kai gatvės nutirpusios tai taip visi laksto

QUOTE(Ginta. @ 2011 01 20, 13:25)

aš tai manau, kad... nu neklijuokit - nereikia, juk garbę ir orumą jis kartais atima

o šiaip galiu pasakyt - labai daug ką daro įsitikinimai. ar tikrai tik dėl lapo užkišinėja ir pan? o gal ir dėl to, kad daugelis vairuotojų - vyrai, kurie mano, kad moterys nemoka vairuot? juk ir dėl to, kad esat moteris, kelyje Jūsų gali nelaikyti lygiaverčiu vairuotoju

ale spirgu laukiu negaliu, noriu normalių teisių su gražia fotke

Teises gavau gruodzio 6,kaip kazkas minejo su baisia foto
Ka jus girdejot del dvieju metu teisiu keitimo? Na kai sueina tas terminas,ar reiks kokius kursus lankyt,ar perlaikyt jas,jeigu turi viena eismo ivyki ar dar ka(nors as eismo ivykio nepatyrus) siaip domiuosi

QUOTE(Semi @ 2011 01 20, 16:40)
Teises gavau gruodzio 6,kaip kazkas minejo su baisia foto
Ka jus girdejot del dvieju metu teisiu keitimo? Na kai sueina tas terminas,ar reiks kokius kursus lankyt,ar perlaikyt jas,jeigu turi viena eismo ivyki ar dar ka(nors as eismo ivykio nepatyrus) siaip domiuosi 

aš tai turiu tam pasiteisinimą

o dėl naujų gavimo - aš domėjausi tik dėl savo atvejo, tai man nieko nereiks perlaikyt, eismo įvykių neturiu, bet aš kažkaip lyg ir spėjau papult į tą laiką, kai naujas tiesiog duos... o nuo 2012 kažkas keisis berods

Aha, man įdomu, kaip su pakeitimu. Man rugsėjį sueina du metai jau, tai automatiškai reikės keisti į nuolatines. Įvykių neturiu, baudų irgi, na tikiuos ir neturėsiu iki to laiko. Ar reikės iš naujo persidaryt ane? Ar kažin ant to pačio pažymėjimo tiesiog datą galiojimo pakeis. Mano foto irgi tokia hm
o parašas išvis medinis
ranka drebėjo labai

QUOTE(mocha @ 2011 01 20, 17:55)
Aha, man įdomu, kaip su pakeitimu. Man rugsėjį sueina du metai jau, tai automatiškai reikės keisti į nuolatines. Įvykių neturiu, baudų irgi, na tikiuos ir neturėsiu iki to laiko. Ar reikės iš naujo persidaryt ane? Ar kažin ant to pačio pažymėjimo tiesiog datą galiojimo pakeis. Mano foto irgi tokia hm
o parašas išvis medinis
ranka drebėjo labai 

lyg ir keis į naujas, kiek aš pamenu... perfotkins

QUOTE(Almost @ 2011 01 20, 18:57)
Reikės pasipuošti

QUOTE(agnite @ 2011 01 20, 20:41)
Labai yra tau ką puoštis