Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Almost @ 2011 03 17, 18:26)

man atrodo, kad visada būna. tik dėl dydžio nežinau... bet kad su ačiū akcija yra, tai jau senokai skelbė..

Aš kai Lukoile nesipilu tai ir nežinau.

Gal reiks įsigyti grynai ačiū kortelę ir mėgint piltis kurą "pigiau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 17, 17:36)
Aš kai Lukoile nesipilu tai ir nežinau.

Gal reiks įsigyti grynai ačiū kortelę ir mėgint piltis kurą "pigiau" biggrin.gif

aš irgi žinau tik todėl, kad kurorte yra tik Statoil ir Lukoil, tai seniau mb tose ir pildavosi, kol neįpratinau Nestej didmiesty hihihi.gif

šiaip dar kas erzina - mudu neturim Ačiū kortelės, turime Swedbanko ir Ačiū viename. Tai jos netinka, reikia būtinai Ačiū...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 17, 18:47)
aš irgi žinau tik todėl, kad kurorte yra tik Statoil ir Lukoil, tai seniau mb tose ir pildavosi, kol neįpratinau Nestej didmiesty hihihi.gif

šiaip dar kas erzina - mudu neturim Ačiū kortelės, turime Swedbanko ir Ačiū viename. Tai jos netinka, reikia būtinai Ačiū...

Aš irgi turiu ačiū su swedbank viename. g.gif
Nestės Kaune aš nemačiau net biggrin.gif Statoilas akis bado, ten ir pilu visad.
Papildyta:
Apsimelavau dėl Neste. Gi mačius ir kiek pravažiavus doh.gif Tik maniau ten kitas pavadinimas, kita degalinė smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Su Lukoilo kortele būna kiek užsipili tiek ir gauni nuolaidos. Pvz. jei per mėn iki 100lt pylei, kitą mėn gausi 6ct/l nuolaidą. Jei pylei daugiau, nuolaida dideja. Bet su ačiū akcija visada galioja, nuskaičiuoja ten kažkiek tų Ačiū pinigėlių, ir gaunu apie 10ct nuolaidą visada. su ačiū labiau apsimoka Lukoile piltis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 17, 19:18)
Su Lukoilo kortele būna kiek užsipili tiek ir gauni nuolaidos. Pvz. jei per mėn iki 100lt pylei, kitą mėn gausi 6ct/l nuolaidą. Jei pylei daugiau, nuolaida dideja. Bet su ačiū akcija visada galioja, nuskaičiuoja ten kažkiek tų Ačiū pinigėlių, ir gaunu apie 10ct nuolaidą visada. su ačiū labiau apsimoka Lukoile piltis. smile.gif

Tai ir Statoile ten gali susikaupti nuolaidą sekančiam mėnesiui. bet kokie kiekiai reikalaujami biggrin.gif ....
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 17, 18:17)
Aš irgi turiu ačiū su swedbank viename.  g.gif
Nestės Kaune aš nemačiau net biggrin.gif  Statoilas akis bado, ten ir pilu visad.

Apsimelavau dėl Neste. Gi mačius ir kiek pravažiavus doh.gif  Tik maniau ten kitas pavadinimas, kita degalinė smile.gif  blush2.gif

bent jau kiek mes bandėm, tai tokia būtent kortelė negalioja toms Ačiū ir draugai (kur 4x kažkiek nuskaito pinigėlių) ir pan. Galioja grynai tik pačioje Maximoje kaip Ačiū kortelė... O kitur ne doh.gif

Šiaip va galiu pasakyt iš patirties - MB irgi kai buvo įpratęs piltis Statoile, tai sunkiai sekėsi persiorientuot. Bet dabar niekad nebepila nei ten, nei Lukoile, nes visada Nestej pigiau. Ir jei su draugu kokiu važiuoja čia, tai visad parekomenduoja Neste, nes sako tikrai pasitaupo pinigėlis smile.gif Tik nuolaidų kortelę reikia įsigyt. O ją, bent jau seniau, būdavo galima gauti įsipylus kuro už 50Lt ar daugiau nesinaudojant jokia nuolaida. Užpildyti anketą internete ir gaunama kortelė į namus smile.gif
Atsakyti
Neste geros kainos būna bent Kaune, o dar su kortele thumbup.gif O šiaip Sauridoj man pigiausia, bet durnoj vietoj ji.
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2011 03 16, 15:41)
Vat ėmiau ir isilaikiau  :

Atsiprasau kad as visai ne i tema, bet bukite gera, prasivalykite savo a.z. nes as jums atsakymo negaliu atsiusti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
o as netej nebe pilu nors visada pildavau ir siaip man ji dabar butu arciausiai, bet pradejo ryti man pinigus tai supykau baisiai cool.gif piluosi arba Lukoile ar statoile dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 17, 19:52)
Ir jei su draugu kokiu važiuoja čia, tai visad parekomenduoja Neste, nes sako tikrai pasitaupo pinigėlis  smile.gif

QUOTE(Aga @ 2011 03 17, 20:34)
Neste geros kainos būna bent Kaune, o dar su kortele thumbup.gif

Reikės ir man Neste išmėginti smile.gif (o kas ta kita per degalinė...?)

QUOTE(ingauk @ 2011 03 18, 14:57)
o as netej nebe pilu nors visada pildavau ir siaip man ji dabar butu arciausiai, bet pradejo ryti man pinigus tai supykau baisiai  cool.gif  piluosi arba Lukoile ar statoile dabar smile.gif

Tai jums pigiau Lukoilas ir Statoilas nei Neste? Nebesuprantu aš jau ką rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 18, 15:54)
Reikės ir man Neste išmėginti  smile.gif  (o kas ta kita per degalinė...?)
Tai jums pigiau Lukoilas ir Statoilas nei Neste? Nebesuprantu aš jau ką rinktis  ax.gif

na pigiau ar ne tai jau nezinau, bet dar karta prarasti pinigu nesinori, juolab kad ne uz 10 lt ir piluosi visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 03 18, 17:03)
na pigiau ar ne tai jau nezinau, bet dar karta prarasti pinigu nesinori, juolab kad ne uz 10 lt ir piluosi visada  mirksiukas.gif

Kaip suprasti prarijo pinigus ne kartą?
Atsakyti