Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(agnite @ 2011 03 18, 14:54)
Reikės ir man Neste išmėginti  smile.gif  (o kas ta kita per degalinė...?)
Tai jums pigiau Lukoilas ir Statoilas nei Neste? Nebesuprantu aš jau ką rinktis  ax.gif

Saurida yra toks tinklas, daugiau Šiaulių krašte, bet yra autostradoj netoli babtų, Kaune yra irgi viena.

Man šiaip pigiausia gaunas Neste, ir ten kiek iš patikimų šaltinių esu girdėjus, vienintelė degalinė, prekiaujanti arktiniu dyzeliu. Visi kiti tik teigia, kad arktinis.

Esu girdėjus, kad Neste praryja kartais pinigus, skambini iškart, atvaro, perskaičiuoja ir atiduoda, aišku ne iškart, pasako kada privažiuot.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 03 18, 19:47)

Esu girdėjus, kad Neste praryja kartais pinigus, skambini iškart, atvaro, perskaičiuoja ir atiduoda, aišku ne iškart, pasako kada privažiuot.

aga, o jeigu neturi laiko laukti kas tada mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 03 19, 22:20)
aga, o  jeigu neturi laiko laukti kas tada  mirksiukas.gif  g.gif

tai jie iškart neatvaro, tik pasako, kada privažiuoti, kada jie bus, tada atvarę perskaičiuoja ir grąžina. Aišku jei neturi daugiau babkių ir bakas tuščias, jau tada šakės, na bet ir bankomatai korteles praryja irgi.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 03 19, 23:39)
tai jie iškart neatvaro, tik pasako, kada privažiuoti, kada jie bus, tada atvarę perskaičiuoja ir grąžina. Aišku jei neturi daugiau babkių ir bakas tuščias, jau tada šakės, na bet ir bankomatai korteles praryja irgi.

Aha, man draugas irgi sakė, kad grąžina pinigėlius, jeigu kas.
Tai va, man taip nutikus, tikrai nepalikčiau jų ten ir dar keletą kartų jeigu taip būtų ax.gif
Atsakyti
na ir pasaka orelis šiandien vairavimui buvo wub.gif užmiesty tai su vėjeliu ir garsia muzika lėkiau, o va mieste dar šiek tiek nedrąsu.. nepažįstu mašinos ir dar nejaučiu gabaritų pilnai, nes visgi didesnė ji už buvusią. bet jau kaip ir spėjau priprast galutinai prie automato. tik bus baisu su tėčio lėkt kur nors jaučiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na ir as jungsiuos prie jusu smile.gif teises issilaikiau vasario menesi ,tai db jau esu oficiali vairuotoja wink.gif
Lietuvoj teko nedaug vazineti ,bet kai teko tai buvo baisoka ,..dar viena nelabai dristu vaziuot...pasisodinu vis drauga salia smile.gif
db atvykom i norvegija ,cia zmoniu vairavimo kultura geresne smile.gif visi vazineja gan tvarkingai ,letai ,tai ir as isdrisau sest uz vairo wink.gif nu ir visai faina,aisku dar daug kur pabludiju ... vis prasau ,kad MB sakytu kur ka darau blogai ..
nu atrodo issilaikiau tas teises gan lengvai ,bet db kai reik vairuot ,tai baisoka ...plius ta masina musu didele,karavanas... tai ir gabaritai kiti ,nei su kuria mokiaus smile.gif
pas mus cia dar ziema,sniego daug ..tai laukiu pavasario ,kada keliai bus isvis geri smile.gif
Atsakyti
as irgi teises gavau tik kovo 7, tai nuo to karto vaziavau 5 kartus. baisoka. Lekia visi vilniuje, gatves nelabai pazistu, kai kur gaunasi, kad letokai vaziuoju, ziedu labai bijau. kazkaip kai jau atsisedu i masina, tai jau kaip nors, bet kai reikia iki masinos eiti, ta prasme kai dar tik ruosiuosi vaziuoti, tai savijauta kazkas baisaus!
tikiuosi ta savijauta greitai praeis...ir dar parkuotis labai bijau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 21 kovo 2011 - 13:30
Sveikos,merginos, 4u.gif
Norėčiau prisijungti į jūsų būrį ax.gif Teises rankoje laikyt pradėjau tik praitą penktadienį ir iškart už vairo sėdau,kažkiek nedrąsu,bet džiaugiausi kai galiu pati nulėkt ten kur reikia ax.gif su prisiparkavimu kažkaip gal ir sunkoka,bet kai esi viena ir nėra kas iš šalies pataria,tai viskas kol kas puikiai gaunasi ax.gif tfu tfu tfu,kad neprisišnekėčiau.
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2011 03 21, 19:51)
Sveikos,merginos, 4u.gif
Norėčiau prisijungti į jūsų būrį  ax.gif Teises rankoje laikyt pradėjau tik praitą penktadienį ir iškart už vairo sėdau,kažkiek nedrąsu,bet džiaugiausi kai galiu pati nulėkt ten kur reikia  ax.gif su prisiparkavimu kažkaip gal ir sunkoka,bet kai esi viena ir nėra kas iš šalies pataria,tai viskas kol kas puikiai gaunasi  ax.gif tfu tfu tfu,kad neprisišnekėčiau.

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2011 03 21, 19:51)
Sveikos,merginos, 4u.gif
Norėčiau prisijungti į jūsų būrį  ax.gif Teises rankoje laikyt pradėjau tik praitą penktadienį ir iškart už vairo sėdau,kažkiek nedrąsu,bet džiaugiausi kai galiu pati nulėkt ten kur reikia  ax.gif su prisiparkavimu kažkaip gal ir sunkoka,bet kai esi viena ir nėra kas iš šalies pataria,tai viskas kol kas puikiai gaunasi  ax.gif tfu tfu tfu,kad neprisišnekėčiau.

Junkitės 4u.gif 4u.gif Viskas bus gerai,svarbiausia mokykitės, tobulėkit ir nebijokit nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 21, 00:50)
na ir pasaka orelis šiandien vairavimui buvo  wub.gif užmiesty tai su vėjeliu ir garsia muzika lėkiau,

Kaip aš laukiu šito jausmo. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 21 kovo 2011 - 22:22
QUOTE(adžani @ 2011 03 21, 22:22)
Kaip aš laukiu šito jausmo.  unsure.gif

aš tai jaučiu, kad reik atsivairuot, kol galiu ir turiu progų hihihi.gif
Atsakyti