Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sveikos,merginos 4u.gif
Ačiū,už priėmimą ax.gif

dabar kol priprasiu važinėt tai būsiu SB asmeninė vairuotoja biggrin.gif kažin kada nusibos man ja būt g.gif
Atsakyti
Na, sveikos, matau, nemažai naujokių prisijungė, sėkmės vairuojant mirksiukas.gif 4u.gif
O aš į kokią durną situaciją šiandien papuoliau, teko pavažiuot laidotuvių kolonoj ir šalia anos, nu nei juoktis, nei verkt doh.gif žodžiu, išvažinėju iš aikštukės iš Petro Povilo bažnyčios Antakalny į žiedą, matau, kad pravažiavo kelios policijos mašinos su švyturėliais, na, pravažiavo, galvoju - gerai, važiuoju ir aš, tuo labiau, kad ir daugiau ten mašinų važiavo, po to žiū, stabtelėjo policija žiede antroj juostoj, kad eismą sustabdyt, na, galvoju, reik man sustot dešinėj, kaip ir priklauso, nors ir norėjau sukt į žiedą iš antrosios. Sustojau, LR mašinoj plyšauja, ventiliatorius veikia, tik išgirdau - toyota, pravažiuokite, pasirodo, tos mašinos priešais ir už manęs iš laidotuvių kolonos, o aš joms taip išeina, kad eismą pirmoj juostoj užstabdžiau doh.gif Tai teko man ir per antrą žiedą su anom pravažiuot, jaučiaus nei šiaip, nei taip, o Tuskulėnų gatve tai iš vis durnai atrodžiau, važiuoja kolona pirma eile lėtai, o aš pirdinu su jais šalia antrąją, irgi ant kokių 30-40, nu kažkaip nekilo ranka, tiksliau, koja pedalą stipriau pamint doh.gif Tai va, kokių cūdų kartais būna, tiesa, po to jau važiuojant toliau namo, ėmė mane kankint visokios abejonės, o ką, jei man blogai pasigirdo, ką tie policininkai man šaukė, gal jie visai man neliepė pravažiuot, bet Toyotos garbingą vardą tai tikrai girdėjau bigsmile.gif lotuliukas.gif Dabar reiks laukt, ar negausiu kokio kvietimo susimokėt baudą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2011 03 22, 21:47)

Ka nemanau, kad ims ir išrašys baudą smile.gif
o kad pareigūnai garsiakalbiu eismą pareguliuoja - ne naujiena. ne kartą jau šį mėnesį girdėjau kaip 'tramdo' įsijautusius vairuotojus smile.gif

Aną vakarą girdžiu ten maždaug "x automobilio vairuotojau, netrukdykit eismo sankryžoje. Kartoju, netrukdyti. Jūs girdit, pavažiuokit nuo sankryžos ! " bet balsas toks linksmai nusiteikęs, neaišku tik kuo baigėsi ten tos pastabėlės ax.gif matyt kažką susistabdė o žmogus pasimetė ir pradėjo blaškytis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(witalyli @ 2011 03 22, 13:13)
Sveikos,merginos  4u.gif
Ačiū,už priėmimą  ax.gif

dabar kol priprasiu važinėt tai būsiu SB asmeninė vairuotoja  biggrin.gif kažin kada nusibos man ja būt  g.gif

Jūs nenorėkite, kad nusibostų 4u.gif
Apskritai vairuoti smagu ir naudinga. Kuo daugiau važinėsite, tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 23, 01:03)

Jūs nenorėkite, kad nusibostų  4u.gif
Apskritai vairuoti smagu ir naudinga. Kuo daugiau važinėsite, tuo geriau  smile.gif

žinokit, Jūs teisi biggrin.gif pradedu savimi labiau pasitikėt važinėdama,nes anksčiau tai bijodavau net perisrikiuot į kitą juostą,kai eismas didesnis būdavo ax.gif

Labas rytas, geriam kavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2011 03 23, 07:55)
žinokit, Jūs teisi  biggrin.gif pradedu savimi labiau pasitikėt važinėdama,nes anksčiau tai bijodavau net perisrikiuot į kitą juostą,kai eismas didesnis būdavo  ax.gif

Labas rytas, geriam kavos  mirksiukas.gif

aš irgi bijodavau hihihi.gif ir važinėdavau pirma juosta tik, laužydavau mašinas laugh.gif bet paskui mb pasakė griežtai, kad nebūsiu čia pavėpęs medis ir liepė susiimt biggrin.gif

oras fantastika wub.gif kaip tik ilgelesnėms kelionėms..
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2011 03 23, 08:55)
žinokit, Jūs teisi  biggrin.gif pradedu savimi labiau pasitikėt važinėdama,nes anksčiau tai bijodavau net perisrikiuot į kitą juostą,kai eismas didesnis būdavo  ax.gif

Labas rytas, geriam kavos  mirksiukas.gif

Jeigu norisi bent kažkiek geriau jaustis už vairo reikia kuo dažniau vairuoti. Man užteko, kai sirgau kelias savaites - po to įsėdau į mašiną, kosmoso potyriai buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aha, aš kaip tik su kava 4u.gif
Oras tikrai pasakiškas..Man iki pilnos laimės betrūksta užsipilti benzino ax.gif Bet jaučiu dar šįkart pilsiu Statoile, o ne Neste, nes nežinau kas ten ir kaip ax.gif Viena pati bijau primakaluoti ką nors wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 23, 08:37)
Oras tikrai pasakiškas..Man iki pilnos laimės betrūksta užsipilti benzino ax.gif  Bet jaučiu dar šįkart pilsiu Statoile, o ne Neste, nes nežinau kas ten ir kaip  ax.gif  Viena pati bijau primakaluoti ką nors wacko.gif

šiaip kas yra gerai labai - yra instrukcijos tuose aparatuose mirksiukas.gif
įsistatot pistoletą į baką, nueinat prie aparato, įkišat piniginiuką, pasirenkat kolonėlę ir spaudžiat OK berods. Ir pradeda pilt, kai paspaudžiat pistoleto rankeną arba automatiškai, kai pasirenkat kolonėlę, jei būnat užfiksavusi viską smile.gif
p.s. aš nesu pylus pati nei karto laugh.gif viską pro langą atmintinai išmokau, kai mb pila, nes vis klausiu, ką po ko reik daryt, nors nežinau, kam man tai lotuliukas.gif

tai ir vat kam pradėt taupyt rytoj, jeigu galima pradėti tuoj? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 23, 09:48)
šiaip kas yra gerai labai - yra instrukcijos tuose aparatuose  mirksiukas.gif
įsistatot pistoletą į baką, nueinat prie aparato, įkišat piniginiuką, pasirenkat kolonėlę ir spaudžiat OK berods. Ir pradeda pilt, kai paspaudžiat pistoleto rankeną arba automatiškai, kai pasirenkat kolonėlę, jei būnat užfiksavusi viską  smile.gif
p.s. aš nesu pylus pati nei karto laugh.gif viską pro langą atmintinai išmokau, kai mb pila, nes vis klausiu, ką po ko reik daryt, nors nežinau, kam man tai  lotuliukas.gif

tai ir vat kam pradėt taupyt rytoj, jeigu galima pradėti tuoj? hihihi.gif

Nu gal ir taip smile.gif
Bet draugas gerą klausimą man uždavė aną kartą, kai užsidegusi aiškinau apie Neste.
"O tau bent pakeliui kažkur namo yra Neste?" biggrin.gif Tai va, atsakymas buvo neigiamas. Tai skersai pažiūrėjo į mane, ir viskas biggrin.gif
Bet vis tiek norėtųsi bent išmėginti... rolleyes.gif Ir dar Lukoilą reik pabandyt su ačiū kortele. tas tai pakeliui man tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip tai jo stengiuosi kiekvieną dieną kur nors pravažiuot wink.gif
Pas mane raudona benzino lemputė užsidegė, tai MB sakė dar drąsiai galiu 50 km. važiuot laugh.gif tik kažin kiek jau su raudona pravažiavau,pati tai degalų nepilsiu gi MB pila iš savo kišenės cool.gif
Atsakyti
Sveikos. As irgi jungiuosi prie jusu. Teises turiu nuo 2010 gruodzio 6d.

Gal ir jus pastebejot toki dalyka... MB sako,kad kai as pradejau vazineti su masina,ji daugiau kuro ima.Kai tik mano vyras vazinedavo,imdabo 8l,o dabar sako kad net 10l ima. Gali taip but? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2011 03 23, 13:25)
Sveikos. As irgi jungiuosi prie jusu. Teises turiu nuo 2010 gruodzio 6d.

Gal ir jus pastebejot toki dalyka... MB sako,kad kai as pradejau vazineti su masina,ji daugiau kuro ima.Kai tik mano vyras vazinedavo,imdabo 8l,o dabar sako kad net 10l  ima. Gali taip but? ax.gif

mastau.gif nu aš kai su tėčio mašina važiuodavau su šūdlapiu ir palei taisykles, tai jis kaip tik džiaugdavosi, nes nuo ~7-8l vidurkį sumažindavau iki ~5-6l ....
Atsakyti
pavazinejau kelias dienas is eiles, kazkaip pradingo ta didzioji baime, tiesiog sedu ir vaziuoju. tikiuosi tas bijojimo jausmas nesugris, nes labai erzina jisai mane. doh.gif

liko nebebijoti siauru pravaziavimu ir parkavimosi uzgrustoj aikstelej. kazkaip labai nepataikau taisyklingai ivaziuoti... blush2.gif
Atsakyti