Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

Sveikutes,

As visada valgiau normaliu tempu, tai budavo pikta ziureti, kaip kitos issidirbineja VSC, nu tikrai vaizdelis nekoks, nugi visi supranta del ko tai yra daroma, del ko yra svilinamas fermentinis suris, ale nupjaustoma pluta nuo duonos, vos ne po viena ryzi valgyt kose..fuij..nu kam to reikia ? Vistiek reik viska suvalgyt, tai geriau tuo maistu pasimegauti, jei jau atvaziavot gydytis..
Zodziu siandien esu pikta ant viso svieto, aprekiau suneli, nors is tikruju noreciau aprekt savo vyra, bet truksta zodziu nzn kaip teisingai isreiks savo jausmus, nezinau ka jam pasakyt..tai va..blogai slepti emocijas, bet kad pasirodo nelabai moku ju isreiksti.. sad.gif Reik susiimt ir neskriaust varsgo sunelio, kuris niekuo nekaltas sad.gif nakti prastai miegojau, tai labai prisideda prie nuotaiku.. bet vistiek turiu but gera mama..ir tik nebandyti slopinti emociju maistu..
Kaip jus laikotes si ryta ?
Atsakyti
QUOTE(Medelė @ 2011 01 17, 00:29)
Aš galėčiau gauti prizinę vietą už greičiausią suvalgymą hehe biggrin.gif Tik va prie kitų akių tas tempas labai sulėtėja, nes gėda valgyti prieš juos, o dar pagalvoju, kad jeigu valgysiu labai greitai, tada pagalvos, kad iš viso esu godi kiaulė biggrin.gif
Keistų valgymo ritualų (pvz maisto pjaustymas į nežinia kiek dalių) nelabai pas save išvis pastebiu. Gal nebent jei valgau kokius makaronus, tai tik po vieną į burną dedu, arba jei valgau sausus pusryčius su pienu, tai tik šaukšte gali plaukioti tik vienas dribsnis  lotuliukas.gif Ir dar valgau su arbatiniais šaukšteliais sriubas, o kietą maistą su desertine šakute, bet nuo pačio gimimo mėgau taip žaisti, tikrai ne nuo sutrikimų išsivystė, manau  smile.gif Nors dabar iš šono pažiūrėjus tikriausiai psichiatrai interpretuotų tai kaip ritualą.

chichi aš irgi sriuboms naudoju desertinius šaukštelius, bet pradėjau taip, kai sugalvojau, kad taip ilgiau valgydama greičiau sotesnė būsiu. na o sotumo nelabai jaučiu, tai...
Atsakyti
Pravierka, jau geriau tada uzsidaryk kambaryje ir pagalve pakumsciuok, labai gerai butu issirekt - bet pati nelabai isivaizduoju, kur tai butu imanoma daryti... Vis tiek girdes visi unsure.gif Vaikutis nieko detas - jis tiesiog pirmas pasitaikes po ranka... man tas pats su mano suniu buvo (aisku suns ir vaiko lygint negalima, bet man suo kaip mano vaikas, pati kol vaiku neturiu). Nuotaika sumauta vargsas suo kencia verysad.gif geda del to... kuo jis detas... unsure.gif Laikykis 4u.gif
o as siandien neblogai - pusrycius pavalgiau ir leidau sau valanda pamiegot - niekad to neleidziu. Bet visai smagu smile.gif Tik kad vakar nuejau miegot trecia - vaistu negeriau... blush2.gif Na ir vakar vel vakare nusivaziavau nuo plano... geda man jau net tai sakyti sad.gif
Atsakyti
Pravierka sumautas rytas doh.gif doh.gif blush2.gif ir be galo geda verysad.gif
Miegojau tragiskai, ryte apsiryjau, wc,... doh.gif
O, angeliukas tavo tkrai nekaltas...geriau i ji ziuredama galvok kad del jo gyveni, kad jis vienintelis ramstis...laikykis console.gif
noriuzako kas man per nakti nutiko iki siol nesuvokiu blink.gif ryte pabudus paruosiau pusrycius ir prasidejo edimas doh.gif kiek galima unsure.gif kas toj mano smegeninej negerai g.gif doh.gif
Atsakyti
EyesOfAzure, o dabar kaip? Reikia kazkaip mum suvokt, kad jei paslydom, nereikia del to visos dienos nurasyti. Reiktu mastyti trumpesniais periodais, o ne dienom. RYte suklydai, bet pvz popiete galetu buti normali g.gif As tai papietavau, ir ejau sunu vedziot... Biski prasiblaske smegenine wub.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien neatsilaikiau ir nulėkiau į WC, bet tik vieną kartą ir šiandien tikrai daugiau neisiu. Taip norisi pasisverti, nes jaučiu, kad nuo vakar priaugau, bet žinau, kad pliusas demotyvuotų toliau laikytis plano, todėl dar nelipsiu ant svarstyklių.

Beje man irgi dažnai padeda pabendravimas su šuniu. Kaip noriuzako sakė, man jis irgi atstoja vaiką, kol dar jo neturiu. Džiaugsmelis mano wub.gif

Atsakyti
Mano sunekas tai LT liko, su tevais ir broliu wub.gif Bet cia salia universiteto yra suniu ir kaciu namai - prieglauda. Tai isklausiau kursa, gavau dog walker pazymejima ir einu vedziot sunu 4u.gif Ten visikai tvarka kitokia, tie sunys ir kates nemigdomi. Kiekvienas kas diena isvedziojamas, nes savanoriu vedziotoju gan daug thumbup.gif Siandien rotveileri toki faina jauna vedziojau, jau toks zaismingas wub.gif
Atsakyti
Gerbiu, kad tokia veikla užsiimi 4u.gif Aš ateityje irgi norėčiau kaip nors padėti gyvūnams, kai tik atsilaisvins grafikas mano ir nebegyvensiu tokiame užkampyje smile.gif

Atsakyti
šeštadienį paslydusi niekaip negaliu pasitaisysi ir tvarkingai pradėti plano. visiška betvarkė tarp maisto dabar: valgau nevalgau valgau labai daug valgau persivalgau mažai valgau. bijau planą vėl pradėti, nes šeštadienį gavosi, kad po plano, po beveik 2000 kal. suvartojimo dar vakare kažkodėl persivalgiau. nenoriu žinoti, kiek tą dieną visko suvartota.. o vemti irgi nenoriu, bet esu sau pasakius rudenį, kad arba pradedu gydytis, arba pradedu vemti. nes toks maitininimasis tik kankina. o dabar vis labiau nusivildama artėju link vėmimo. labai gerai tą žinau ir dar labai gerai žinau, kad, man nusprendus, jau niekas neperkalbėtų.

labiausiai noriu pasitaisyti. noro tikrai netrūksta! ne tik plepu, bet ir bandau. vis klausinėju savęs - tai kodėl vis paslystų? juk aš su savo kūnu turiu rasti pusiausvyra. o šiuo metu jos visiškai nėra

ps: anksčiau esu uždavus klausimą, o dbr atėjo ir atsakymas. turėtų ir jums būti naudinga perskaityti:
http://bingeeatingtherapy.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 17 sausio 2011 - 19:39
noriuzako dabar gerai, pietus valgiau, pavakarius ir vakariene...mintys siaubingos doh.gif blush2.gif bet laikausi, noriu iseit pasivaiksciot, bet orelis nekoks ir savijauta sumauta unsure.gif
Oj ir as suniuka turiu wub.gif na, tikrai vaikuti atstoja, kol galva ir gyvenimas be tvarkos blush2.gif Myliu sunis be galo, vat suradom bendra hobi thumbup.gif
Neistveriau pasipasakojau mamai, viska isklojau blush2.gif kad gydausi, ka gydytoja sake, ka pati mastau...sureagavo taip gerai wub.gif pabande suprast mae, aucia ir savo kalte gal uz ankstesnius rekimus, gedinimus ir pastovius riekaistus g.gif bet palaikymas jautesi, parodziau plana, pradejo planuot maista mazdaug pagal mano planeli ax.gif blush2.gif kokia nasta seimai jauciuosi, sakes doh.gif beviltiska...
Kur gi mano meile sau, kur dvasios ramybe unsure.gif Be to mastau su draugu skirtis, nes jis niek nezino, nesuprastu...ir labai daznai mane is veziu ismusa doh.gif gal su psichologe pasitart ka daryt siuo atveju? unsure.gif
arbataa man ne tik harmonijos su kunu nera, as ir su galva susitart negaliu, simtas nuomoniu ir minciu, apatija viskam...jauciu depresija uzplauke, nes naktim nemiegu, jautri, apatiska... blush2.gif g.gif tikekimes ryt bus geriau...visoms mums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2011 01 17, 20:38)
ps: anksčiau esu uždavus klausimą, o dbr atėjo ir atsakymas. turėtų ir jums būti naudinga perskaityti:
http://bingeeatingtherapy.com/

Paskaiciau straipsniuka, patiko, tik pas amerikiecius pagrindinis valgymas yra vakariene, pagal lietuvius rekomenduojama daugiau nei puse dienos maisto suvalgyti pirmoj dienos dalyje, t.y. vakariene slabnesne, nei pietus ar pusryciai smile.gif

Ir dar negaliu nesistebeti, kad esi liesa, bet persivalgai, o svoris neauga..vadinasi nemazai ir badauji..kazkaip isivaizdavau, kad tos kurios persivalgo, bet nevemia, turi butinai sustoreti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravierka @ 2011 01 17, 20:53)
Paskaiciau straipsniuka, patiko, tik pas amerikiecius pagrindinis valgymas yra vakariene, pagal lietuvius rekomenduojama daugiau nei puse dienos maisto suvalgyti pirmoj dienos dalyje, t.y. vakariene slabnesne, nei pietus ar pusryciai smile.gif

Ir dar negaliu nesistebeti, kad esi liesa, bet persivalgai, o svoris neauga..vadinasi nemazai ir badauji..kazkaip isivaizdavau, kad tos kurios persivalgo, bet nevemia, turi butinai sustoreti.. smile.gif

na taip šnd per pietus papuotavus saldainiais, šokoladu ir kitom saldybėm tiek ir tol, kol negera buvo, pilvą skaudėt pradėjo, vakariene tapo apelsinas. (pačiai juokinga)
Atsakyti