Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

Arbataa, ryt i nauja kova - as jungiuos, nu negaliu nusivemt pries egzus, nesugebesiu isviso mastyti. Nuejau i virtuve atsinesti silto pieno, o ten sedi kiti aptarineja paskaitas. Toks man pavydas sueme as negaliu nieko dabar daryt, neiseina... norisi uzmigt ir nepabust... negaliu susikaupt ir nieko daryt.. Norisi tai pabaigt, bet kartu baisu, kad neiseis. Bet na pasistengiam, nuo ryto laikomes. prasau... unsure.gif As tikrai noriu isbuti bent iki ketvirtadienio egzamino rolleyes.gif Ryte pagal planeli, bus du sumustiniai su lasisa man ir pomidoras. Prisiversiu - ir suvalgysiu, nes tik taip boksuosiu savo ligai i sonus
Atsakyti
matai aš nevemiu. žinau, kad galiu, nes esu ne kartą bandžius net ne su mintim, kad noriu suplonėti, bet su mintim, kad noriu sau pakenkti. nevemiu tik todėl, kad man labai labai patinka mano dantys.. o daugiau jokios kitos priežasties. baisu. aš sau visaip kitaip atsikeršiju. ir kartais taip baisu. man net baisu būtų čia visa tai pasakoti. garsiai ištarti. peiliukus dar galiu parašyti, bet daugiau apie tai - ne. nenoriu apie tai net galvoti ir jums minčių suteikti. tam viskam taškas. man normalus valgymas tik ir asocijuojasi su normalia savijauta, todėl taip noriu tai pasiekti. kol kas jaučiu, kad gyvenu tik pusę gyvenimo. ir man taip liūdna.
o dabar.. viską dariau kaip reikia. šiandien viską valgiau kaip reikia!!! bet vakare pasidarė liūdna. be aiškios priežasties ir specialiai susiradau paslėptus mamos saldainius. tyliai, kad neišgirstų.. nes pati buvau prašius, kad paslėptų.

motyvuoju save, kad tik taip jaučiuosi gerai ir tik normalus maitinimasis man padeda. laiminga noriu būti. labai..

nuo rytojaus būtinai būtinai.
privalau pusryčiams suvalgyti lašišos sumuštinius su daržovėm. būtinai.

Papildyta:
QUOTE(noriuzako @ 2011 01 16, 00:13)
Arbataa, ryt i nauja kova - as jungiuos, nu negaliu nusivemt pries egzus, nesugebesiu isviso mastyti. Nuejau i virtuve atsinesti silto pieno, o ten sedi kiti aptarineja paskaitas. Toks man pavydas sueme as negaliu nieko dabar daryt, neiseina...  norisi uzmigt ir nepabust... negaliu susikaupt ir nieko daryt.. Norisi tai pabaigt, bet kartu baisu, kad neiseis. Bet na pasistengiam, nuo ryto laikomes. prasau...  unsure.gif  As tikrai noriu isbuti bent iki ketvirtadienio egzamino  rolleyes.gif  Ryte pagal planeli, bus du sumustiniai su lasisa man ir pomidoras. Prisiversiu - ir suvalgysiu, nes tik taip boksuosiu savo ligai i sonus

tikrai nori ir tikrai išbūsi. to tik ir tereikia. tikro noro..
Atsakyti
Kaip jums sekasi?

Man sunku buvo tokius didelius pusryčius suvalgyti, po to dar užkandžiai laukė. Pirmiausia suvalgiau užkandžiui bananą, o vėliau einu pasiimti sūrelio ir mama sako "Kiek tu šiandien valgysi?" doh.gif Žinau, kad ji nepiktai pasakė, tiesiog šiaip, bet taip išmušė iš vėžių unsure.gif
Dabar tiesiog bus gėda eiti pietus darytis ir sriubą šildytis, ir bulves virti. Norisi nuo jos pasislėpti ir išsivemti, kad panaikinčiau tą sunkumą. Laikausi dar.

arbataa, neprašau parašyti čia dėl ko savęs nekenti ar kaip save nubaudi, tiesiog norėčiau paklausti ar bandei išsiaiškinti tas neapykantos sau priežastis, pakapstyti kas slepiasi už vienų minčių ir už kitų?
Aš pati bandžiau analizuoti save taip ir tikrai daug priežasčių atradau, bet man atrodo, kad tas mano priežastis gali pagydyti tik laikas ir susitaikymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medelė: 16 sausio 2011 - 12:39
Medele, laikykis. Juk zinai, kad nieko blgo nepadarei - tiek valgyti ir turejai. O tai ta sureli tu suvalgei vis tiek tikiuosi po mamos klausimo? unsure.gif

As suvalgiau savo pusrycius, ne uz ilo bus pietus... Bet pilvas kaip supuves - nekenciu to jausmo po vemimu... verysad.gif bet valgysiu - juk reikia.. Vakar labai rimtai masciau, gal meginti visgi ieskoti pagalbos ir UK. VSC man tai net liepe tai daryti... g.gif
Atsakyti
Suvalgiau sūrelį smile.gif Tačiau neprisiruošiu eiti gamintis pietus.
Man antradienį didelis egzaminas nusimato, tai kartoju medžiagą, o visas dėmesys tik apie maistą, jau taip nervina. Tą planelį sekant labai daug laiko ruošiant maistą teks praleisti ir vis atrodo,kad labai dažnai valgyti reikia. Mamai pasakysiu, kad perskaičiau internete, kad pagreitėja medžiagų apykaita dažnai valgant ir dėl to eksperimentuoju čia taip, jei dar ką nors pasakys smile.gif

Aš nelabai įsivaizduoju kokia ten sveikatos sistema UK. O gal universitete galėtum nueiti pas psichologą? Tikrai toks turėtų būti ir paklausinėtum g.gif Manau, kad verta pabandyti. Juk anskčiau ar vėliau išsigydysi (aš optimistiškai galvoju), tai geriau anskčiau. Tik įdomu ar yra kokios gydymo programėlės nemokamos arba labai nebrangios, kurios dar ir daug laiko nesuvalgytų. Tikrai pasidomėti verta smile.gif

Einu į virtuvę pietus ruošti essen.gif
Atsakyti
Skaniu pietu Medele 4u.gif
As po pietu, jau antra valanda, valgaiu sriubyte, paskiau jautiena troskinita su sparaginem pupelem (cia vietoj balandeliu biggrin.gif ) ir ryzius virtus su tarkuotom morkom smile.gif Kol kas viskas gerai, bet jau prisipazistu minciu blogu randasi galvoj... Bet negalima pasiduoti... negalima g.gif Juk prisiedus geriau nebuna... reikia laikytis... Lauke lyja, vejas, o as mastau eit begiot - nes vakar taip ir nepabegiojau unsure.gif
Atsakyti
noriuzako, pasilik namuose. Galvok taip, kad jeigu peršalsi išvis negalėsi jokio fizinio aktyvumo palaikyti ax.gif
Mano pietūs praėjo gerai, su mama virtuvėje daugiau nesusidūriau. Dabar griaužiu morką vietoj salotų užkandžiui. Dar duona liks ir vakarienė. Vis galvoju kiek čia mažiausiai mažų mielinių blynelių su uogiene atitiktų du lietinius su grietine blush2.gif

Atsakyti
Pravierka as labai rimtai nusiteikusi pasveikt, bet valgyt nemoku, nzn kiek normalus zmogus turi suvalgyt, kad palaikytu savo svori koks yra, mest tikrai nenoriu... dar nemoku valdyti savo emociju, nusiramint kai stresas ar liudna, todel ir pasiduodu ligai unsure.gif ax.gif
Vakar diena praejo gerai ir vakare pyrago suvalgiau su grietine thumbup.gif ir taip patiko, kad uzteko vieno gabaliuko rolleyes.gif tokiom dienom jauciuosi normaliu zmogum, gerbiu save...bet kai vemiu nekenciu viso pasaulio, o ypac saves unsure.gif
Medele is filmo "EAT PRAY LOVE" labiausiai patiko scena, kai picerijoj jos kalbejo apie butinuma valgyt, kad pavargo skaiciuot kiekviena kasni...Reikia suvokti is tikruju kad jei mus myles, tai ne uz tai kiek kg sveriam, o uz tai kokios esam, jei busim patenkintos savim ir sveikos, mus myles...jei busim pamisusios del svorio ir isvaizdos, irzlios ir kompleksuotos, galiausiai prarasim ir mylimo zmogaus pagarba...supratau, kad reikia myleti save, lepinti maistu, neatsisakyti gyvenimo malonumu, tik taip galima pasipriesinti ligai...o pabaigoj geriausia buvo kai senukas pasake, kad dbr ji savim patenkinta, surado vidine harmonija, liko tik pamilt...juk vikas kas filme pasakyta, gryna tiesa... mirksiukas.gif
arbataa ir noriuzako laikykites mergytes, turim kovot iki galo, iki pasveikimo, turim save mylet wub.gif console.gif

Norejau paklausti, gulejusiu VSC ir gal zinanciu apie savaitgaliu valgiarascius, tarkim mane domina ka reiketu valgyti, jei atsibundu pries pietus ar pietu metu? blush2.gif nes savaitgaliais taip nutinka ir nezinau ka valgyt g.gif

Snd atsikelusi suvalgiau obuoli ir 2 didelius bulvinius blynus su grietine, pavakariams pyrago su 3 didelem slyvom is kompoto...netvarkinga, bet uztat laikausi rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EyesOfAzure: 16 sausio 2011 - 17:37
Medele, is kart paburbuliuosiu - morka viena neatitinka salotu suvokimo g.gif Tas uzrasas mazas indelis salotu reiskia - nueini i iki ar maxima ir prasai mazo indelio salotu. O jos buna su aliejum ar netgi su majonezu ir grietine tongue.gif Pagal tai reikia rientuotis. As net mintinai zinau kiek gramu turi buti, bet gerai, kad cia svarstykliu neturiu maisto - o tai viska svert pradeciau lotuliukas.gif
QUOTE(EyesOfAzure @ 2011 01 16, 18:35)
Pravierka as labai rimtai nusiteikusi pasveikt, bet valgyt nemoku, nzn kiek n
Norejau paklausti, gulejusiu VSC ir gal zinanciu apie savaitgaliu valgiarascius, tarkim mane domina ka reiketu valgyti, jei atsibundu pries pietus ar pietu metu? blush2.gif nes savaitgaliais taip nutinka ir nezinau ka valgyt g.gif

Snd atsikelusi suvalgiau obuoli ir 2 didelius bulvinius blynus su grietine, pavakariams pyrago su 3 didelem slyvom is kompoto...netvarkinga, bet uztat laikausi rolleyes.gif  unsure.gif

VSC savaitgaliais, mes keldavomes tokiu pat laiku kaip ir paprastom dienom - puse astuoniu. Ir dabar visada valgau pusrycius 8:10. Jei pramiegu - buvo cia neseniai, atsikeliau devinta, vis tiek suvalgiau pusrycius, nuvelinau kiek pietus... Is tiesu tas ju ivestas ritmas - labai gerai, labai padejo miega suutvarkyt, gerai miegodavau ir keltis lengva... Dabar vel sutrikes miegas, sunku uzmigt, prabudinejimai... Nors ir geriu vaistus miegojimui kur ir VSC gaudavau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2011 01 16, 17:51)
VSC savaitgaliais, mes keldavomes tokiu pat laiku kaip ir paprastom dienom - puse astuoniu. Ir dabar visada valgau pusrycius 8:10. Jei pramiegu - buvo cia neseniai, atsikeliau devinta, vis tiek suvalgiau pusrycius, nuvelinau kiek pietus... Is tiesu tas ju ivestas ritmas - labai gerai, labai padejo miega suutvarkyt, gerai miegodavau ir keltis lengva... Dabar vel sutrikes miegas, sunku uzmigt, prabudinejimai... Nors ir geriu vaistus miegojimui kur ir VSC gaudavau...  unsure.gif

Man su miegu irgi problemos doh.gif kartais 6 atsibundu, kartais negaliu ilgai uzmigt ir atsibundu paskui pietu metu ir pasimetu unsure.gif tada nezinau ar pusrycius valgyt pagal laneli ar pietus doh.gif siandien nusprendziau savaip valgyt, bet svarbiausia, kad nera panikos rolleyes.gif
Dar domina ka duodavo vakarienei vsc? nes cia man baisiausia paros dalis blush2.gif Mazdaug nezinau koks maisto kiekis vakarienei turi but, nes planelyje pateikti variantai siek tiek trikdo unsure.gif
Atsakyti
EyesOfAzure, tobulai apibūdinai filmą drinks_cheers.gif Man dar patiko smulki detalė, kad dėl svorio priaugimo sprendimas - didesni džinsai, o ne dieta biggrin.gif

noriuzako, turėsiu omeny dėl salotų tada blush2.gif

Atsakyti
Sveikutes,

O man siandien labai liudna..diena gera,,kolkas atsilaikiau..turiu ir toliau nepasiduot..bet skauda sirdele del santykiu su vyru..isgere vakar ir isgastroliavo, grizo ryte girtas.. sad.gif Tai jau n-tasis kartas ir as jau n kartu sakiau, kad jei tai psikartos iseisiu..pavargau taip gyvent..noriu buti laiminga, mylima, gerbiama..noriu nuo jo issivaduoti..visa diena buvau uzsiemusi, vaziavau su suneliu i Birstona, paskui pas mano tevus cepelinu valgyt, paskui gryzom namo..uzkniauziau pykti, nevilti, liudesi..negalvojau, neisileidau jausmu, kurie gali is proto isvesti..noriu pasveikti..noriu buti stipri..maistas ne iseitis..
Atsakyti