EyesOfAzure, aš visai nesijaudinu, kad atsikeliu ar anksčiau, ar per pietus - vis tiek viską pradedu nuo pusryčių, o tuomet viskas pasislenka, bet vis tiek viskas lieka suvalgyta.
o šiandiena vėl gera, rami, tvarkinga maisto atžvilgiu diena. beje, atsisiunčiau jūsų apkalbėtą filmą
QUOTE(Medelė @ 2011 01 16, 19:32)
EyesOfAzure, tobulai apibūdinai filmą
Man dar patiko smulki detalė, kad dėl svorio priaugimo sprendimas - didesni džinsai, o ne dieta

Tai tiesa, svarbu kad drabuziai butu tinkamo dydzio ir pabreztu privalumus

Pravierka nelaikyk blogu emociju ir pykcio savyj...ziurejau laida kur sake, kad pastovus blogu emociju laikymas savyje priveda prie psichiniu sutrikimu

QUOTE(EyesOfAzure @ 2011 01 16, 19:22)
Dar domina ka duodavo vakarienei vsc? nes cia man baisiausia paros dalis
Mazdaug nezinau koks maisto kiekis vakarienei turi but, nes planelyje pateikti variantai siek tiek trikdo 

Uoj visko gaudavom

QUOTE(Pravierka @ 2011 01 16, 20:41)
Sveikutes,
Laikykis

O as prabegiojau valanda, tai is kart nerimas apmazejes

QUOTE(EyesOfAzure @ 2011 01 16, 21:07)
Pravierka nelaikyk blogu emociju ir pykcio savyj...ziurejau laida kur sake, kad pastovus blogu emociju laikymas savyje priveda prie psichiniu sutrikimu
patarinejo kaip atsikratyt tu emociju: kvepavimas diafragma(pilvu) kazkur 4 kartus kartot: itraukt letai oro, laikant ranka ant pilvo ir jauciant kaip jis prisipucia kaip balionas, ikvept reikia mazdaug 7sek ir staiga paskui iskvept..dar jei sedi ir pyksti, gali kuo stipriau spirtis kojom i zeme is visu jegu, sugniauzt kumscius iki baltumo arba sedint ant kedes visom jegom bandyt pakelt save su kede laikantis uz kedes sonu
juokingai skamba 

Aciu uz patarimus, bandysiu, bet kazin ar tokie menki kumsciu suspaudimai padetu..gal ir man pradet begiot, bet kad nemegstu, nekenciu tiesiog begimo..pridauzyt kanors noreciau geriau

QUOTE(noriuzako @ 2011 01 16, 20:16)
Uoj visko gaudavom
Pvz kokios 4 bulves su kefyru (ka mes isdarinejom tai patylesiu
) mieliniu blynu penki su avieciu dzemu, apkepai - darzoviu su suriu ar varskes. Varskes virtinukai +grietine +obuolys, grisiu i savo kambari - pasiziuresiu savo sasiuviny ka ten duodavo - pati primirsus
Laikykis

Laikykis

oho

sportuoti nesportuoju, neprisiverciu...
rukyt noriu mest, bet irgi atrodo padeda virskinimui, nuslopina alkio jausma ir tt

As irgi makaronus valgiau
skanu buvo, bet vel atakuoja blogos mintys... grrrr.... jei galeciau as jas uzmusciau
Dar pavyzdziu ka VSC vakarienei valgydavom:
grikiu mustinius su grietine - skanus daiktas
misraine balta arba ryziu, visa lekste+2 riekes formines duonos, apelsinas ir 50g fermentinio surio.
Makaronu apkepas su grietine
Saldus ryziai su dz.vaisiais,
Darzoviu kotletai su grietine, ryziu kotletai ar morku kotletai su grietine - skanus irgi
Bulviu virtiniai su grietine,
makaronai su darzovem
ir t.t.

misraine balta arba ryziu, visa lekste+2 riekes formines duonos, apelsinas ir 50g fermentinio surio.
Darzoviu kotletai su grietine, ryziu kotletai ar morku kotletai su grietine - skanus irgi
makaronai su darzovem
ir t.t.

QUOTE(noriuzako @ 2011 01 16, 22:13)
As irgi makaronus valgiau
skanu buvo, bet vel atakuoja blogos mintys... grrrr.... jei galeciau as jas uzmusciau
makaronai su darzovem
ir t.t.

makaronai su darzovem
ir t.t.

Vyk tas mintis lauk, man kazkaip su mintim tvarkoj kol kas

Labai aciu uz meniu

bet kaip pasikeite mastymas po apsilankymo vsc ir pabendravus su ten gulejusiom merginom

Mmm kaip viskas skaniai skamba
O ten prižiūrėdavo kaip jūs valgydavote ar ten slaugutės į palatas paprasčiausiai atveždavo maistą ir palikdavo, kad galėdavot su bulvėmis ir kefyrų išsidirbinėti?
Pravierka, gerų patarimų davė EyesOfAzure. Mes per psichologiją mokėmės, kad nereikia slopinti emocijų, reikia jas išlieti. Galima ir staugti ir supilti viską su keiksmais ant popieriaus lapo, tik svarbiausia išgyventi jas. Slopinamos emocijos ne tik psichikos sutrikimus sukelia, bet, manoma, kad sukelia ir fiziologinius pakitimus. Kaip mūsų dėstytoja pabrėždavo "Visos ligos prasideda nuo čia (ir rodydavo į savo galvą)".

Pravierka, gerų patarimų davė EyesOfAzure. Mes per psichologiją mokėmės, kad nereikia slopinti emocijų, reikia jas išlieti. Galima ir staugti ir supilti viską su keiksmais ant popieriaus lapo, tik svarbiausia išgyventi jas. Slopinamos emocijos ne tik psichikos sutrikimus sukelia, bet, manoma, kad sukelia ir fiziologinius pakitimus. Kaip mūsų dėstytoja pabrėždavo "Visos ligos prasideda nuo čia (ir rodydavo į savo galvą)".
QUOTE(Medelė @ 2011 01 17, 00:07)
Mmm kaip viskas skaniai skamba
O ten prižiūrėdavo kaip jūs valgydavote ar ten slaugutės į palatas paprasčiausiai atveždavo maistą ir palikdavo, kad galėdavot su bulvėmis ir kefyrų išsidirbinėti?

Jei i palata atveztu ir paliktu - tikrai maistas skrandy neatsidurtu

O siaip susirasiau su psichiatre - liepe vietoj pjaustymosi jei kas imt ledukus is kameros ir jais imituoti tai... Gal kuriai is jusu pades. As pameginsiu

QUOTE(noriuzako @ 2011 01 16, 23:13)
Jei i palata atveztu ir paliktu - tikrai maistas skrandy neatsidurtu
Valgyt laikas - einam prie stalo ir valgom, o sesute sedi priesais ir stebi kad nesleptume ir pan... As del leto valgymo ir baudos taska esu gavus ten
baisiausia buvo kai su drauge gavom mielinius blynus 5 su avieciu dzemu ir abi issidirbinejam, pjaustem nezinau i kiek daliu, ir ateina centro vedeja
galvojom po stalu palysim
Siaip reikia normaliai per 15-20min suvalgyti, vis bart gaudavau... ir liepdavo greit valgyt...
O siaip susirasiau su psichiatre - liepe vietoj pjaustymosi jei kas imt ledukus is kameros ir jais imituoti tai... Gal kuriai is jusu pades. As pameginsiu

Ohoho, kokia ten tvarka...na del leto valgymo negauciau baudos tasku

Labai gera alternatyva pakeist pjaustymasi ledukais, sekmes jums

Aš galėčiau gauti prizinę vietą už greičiausią suvalgymą hehe
Tik va prie kitų akių tas tempas labai sulėtėja, nes gėda valgyti prieš juos, o dar pagalvoju, kad jeigu valgysiu labai greitai, tada pagalvos, kad iš viso esu godi kiaulė
Keistų valgymo ritualų (pvz maisto pjaustymas į nežinia kiek dalių) nelabai pas save išvis pastebiu. Gal nebent jei valgau kokius makaronus, tai tik po vieną į burną dedu, arba jei valgau sausus pusryčius su pienu, tai tik šaukšte gali plaukioti tik vienas dribsnis
Ir dar valgau su arbatiniais šaukšteliais sriubas, o kietą maistą su desertine šakute, bet nuo pačio gimimo mėgau taip žaisti, tikrai ne nuo sutrikimų išsivystė, manau
Nors dabar iš šono pažiūrėjus tikriausiai psichiatrai interpretuotų tai kaip ritualą.

Keistų valgymo ritualų (pvz maisto pjaustymas į nežinia kiek dalių) nelabai pas save išvis pastebiu. Gal nebent jei valgau kokius makaronus, tai tik po vieną į burną dedu, arba jei valgau sausus pusryčius su pienu, tai tik šaukšte gali plaukioti tik vienas dribsnis

QUOTE(Medelė @ 2011 01 17, 00:29)
Aš galėčiau gauti prizinę vietą už greičiausią suvalgymą hehe
Tik va prie kitų akių tas tempas labai sulėtėja, nes gėda valgyti prieš juos, o dar pagalvoju, kad jeigu valgysiu labai greitai, tada pagalvos, kad iš viso esu godi kiaulė
Keistų valgymo ritualų (pvz maisto pjaustymas į nežinia kiek dalių) nelabai pas save išvis pastebiu.

Keistų valgymo ritualų (pvz maisto pjaustymas į nežinia kiek dalių) nelabai pas save išvis pastebiu.
Ritualu panasiu ir as anksciau turejau, galvojau tai pades man pajust sotesnei, ar ale save apgaut kad didesni kieki suvalgiau, nes daugiau laiko uzima knaisiojimasis sriuboje arbatiniu sauksteliu

prie kitu ir man geda valgyt irgi kapstausi po maista kaip vista